jesterhead Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 jj, Escudo stojí 1,9mil cr, takže nelze poslat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Na Escudo si v GT 2 moc dobře vzpomínám... Starý časy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Eskudo? Nebylo to takový červený žihadlo s mega křídlem? :D GT2 byla fakt pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 přesně :) Ty spoilery byly tak velký kvůli obrovskýmu výkonu (přes 900koní a jen 800kg :D), jinak by to bylo neříditelný. Když už jsme u toho, tak nějaká trať jako pikes peak v GT5 hrozně chybí. . . no není to krása? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 zrovna nedávno sem na to myslel jak mi chyběj ty tratě z předešlých GT, mám na to fakt dost vzpomínek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozlik86 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Pánové zrovna GT2 pařím na PSP a musím vždy potlačit slzu.GT 5 je sice taky perfektni hra ale nostalgie je nostalgie ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Ahoj závodníci, mám problém. Po delší době jsem opět pořídil PS3 a GT5. Updatoval jsem na 2.03 a jezdil licence. Když jsem se dostal na k IB-1 nastal problém s tím že prostě nebylo možné zajet licenci na GOLD prostě to nešlo. Problém byl v tom, že nešlo zapnout ABS. Vymazal jsem tedy game data a ejhle ABS jde zapnout. Odjezdil jsem si tedy komplet všechny licence na GOLD a updatoval opět na 2.03. Jenže teď je problém. Všechny auta která jsem za vyhrané licence vyhrál mají u sebe v garáži žlut vykřičník a nejdou ani otevřít ani prodat prostě nic... nevíte si někdo rady s tímto problémem ? Díky moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Měls to udělat bez té ABSky, protože to fakt jde, mám je všechny ;) V nějakým updatu tu možnost zapnout si u některých licencí ABS blokli, jinak s tim problémem netuším, je to fakt docela podivný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Nechápu jak tato kravina mohla dostat větší hodnocení než FM4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Bez ABS jsi to udělal na zlato ? Sorry ale nevěřím... BTW: Jak jinak bych se dostal na jiný update hry ? Bud můžu mít 1.00 nebo 2.03 ne ? Nic mezitím udělat nemohu ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 S nejnovějšíma updatama jsem to taky dal na zlato :) Jde i o správnej rozjezd ;) a ne, nic mezi tim nejde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Pral jsem se s tím cca 2 hodiny. Když se koukneš na různá videa na Youtube, jde vidět že brzdí cca okolo 10 sekundy. Tohle když zkusíš bez abs poletíš uplně mimo plochu kde máš zastavit. Popravdě bez ABS to nedám ani na SILVER. Rozjezd, ano má vliv ale pokud brzdíš bez ABS kloužeš se jako blbec a prostě nezabrzdíš včas. Zkoušel jsem i poklepávat brzdu ale bez výsledku, jak říkám ani SILVER bez ABS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Za půl hodiny mi končí B-Spec endurance, schválně se kouknu jestli nemám uloženej replay ;) ale ty licence jsem 100% dělal někdy na konci prosince ještě před Vánočním updatem ;) //ne, tak nemám, ale podle trophy listu jsem IB licence udělal 22.12. a vim, že jsem je jel celej den, takže 22. jsem i tuhle dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Za půl hodiny mi končí B-Spec endurance, schválně se kouknu jestli nemám uloženej replay ;) ale ty licence jsem 100% dělal někdy na konci prosince ještě před Vánočním updatem ;)//ne, tak nemám, ale podle trophy listu jsem IB licence udělal 22.12. a vim, že jsem je jel celej den, takže 22. jsem i tuhle dělal Jak sám píšeš tak to bylo před vánočním updatem, takže tam ABS ještě třeba bylo ne ? To už asi těžko zjistíme... POřád to neřeší můj stávající problém :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba7 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 SpideX: tohle není NfS,takže nečekej že bez abs zadupneš brzdu a zastavíš na zlato :P ...ale k tématu: tahle trofej mi chyběla jako poslední a bylo to peklo,ale nakonec sem to dal i na DS3 před pár dny...chce to jenom si vychytat sílu brzdění a místo začátku brzdění (a trpělivost) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 zkus brzdit na pačce nejdřív jenom málo a postupně přidávej.. já to teda dělal s volantem no.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Jak sám píšeš tak to bylo před vánočním updatem, takže tam ABS ještě třeba bylo ne ? To už asi těžko zjistíme... POřád to neřeší můj stávající problém :( Podle všeho a toho, co jsem si teď přečet http://community.us.playstation.com/thread/4660617?start=0&tstart=0, je to problém toho, že některý auta byly při patchi upravený co se týče PP. Bohužel, problém zůstává ten, že pokud si je nekoupíš znova, tak je nemáš :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Podle všeho a toho, co jsem si teď přečet http://community.us.playstation.com/thread/4660617?start=0&tstart=0, je to problém toho, že některý auta byly při patchi upravený co se týče PP. Bohužel, problém zůstává ten, že pokud si je nekoupíš znova, tak je nemáš :(Díky :) Holt tedy zkusím smáznout gamedata a auta prodám. Nejde s nimi totiž dělat vůbec nic... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Nemáš zač :) Neni to sice nic moc řešení, ale mělo by to fungovat. Zvláštní je, že lidi s tim maj problém hlavně teď co vyšla 2.03 a nakoupili DLC 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Tak bomba, smazal jsem GAME DATA a při nájezdu do GT MODE nešlo nic prostě zamrzlé... Updatoval jsem zpět na 2.03 a teď mi to nedává násobky peněz a exp pointů :-D To že mi v garáži neukazuje některé náhledy aut to mi nevadí ale tohle mě začíná *** :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Taky mám takový problém, ale pouze u 5ti aut, u vyhraných i koupených( né z DLC ), tam kde není náhled je vše ok, ale tam kde je vykřičník bohužel nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Zdravím. GT5 mám teprve chvíli, takže nejdražší kousky ještě nemám, nicméně mě napadlo, jestli bychom nezaložili téma třeba "GT5 Photomode" a nedávali do něj nějaké pěkné fotky vyfocené z GT5. Na gtplanet.com jich je plno a tak mě napadlo, že bychom mohli něco podobného udělat i tady. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 tema s fotkama z GT5 uz tady nekde je myslim v pokecu ale uz zapadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Jojo už jsem to našel díky. Tak bychom to mohli trošku aktualizovat ;) Ještě jsem se chtěl zeptat. Právě při photomodu nevím jak jakoby "rozmazat" pozadí. Když dám shutter speed na málo, tak auto rozmazané je (pochopitelně když auto jede). Neví někdo jak nastavit, aby bylo rozmazané pozadí? (silnice, stromy atd) Nějak takhle: http://farm6.staticflickr.com/5249/5366329516_458e5dbafd_z.jpg Je to nějakej random obrázek z googlu, ale tak nějak jsem to myslel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Chci se zeptat jak dostanu fotku z GT5 někam mimo moje PS3. Flashku mi to nevezmwe, hlásí to, že je zamčená i když ji naformátuju FAT32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.