KukiCZ Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Prodám volant Thrustmaster GT Experience 3in1 v perfektním stavu jako nové (6xpoužívané) - byl by v záruce ale ztratil jsem záručák ! Cena : 800,- (lze trochu slevit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Prodám volant Thrustmaster GT Experience 3in1 v perfektním stavu jako nové (6xpoužívané) - byl by v záruce ale ztratil jsem záručák !Cena : 800,- (lze trochu slevit) Pošli fotky do SZ. Díky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 né, vy jste jedničky a dobře to víte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 tekken90 : nastavení nevim ale přeju ti at se ti to podaří je to sakra těžký já nemohl dát ani bronz,tedka sem dal loeba na bronz tak mam za všechny speciály tu trofej aspon :-). Jinak nevíde někdo co všechno musí bejt na zlato?popřípadě když mam A-spect a jak je těch 9 skupin vždycky a v jedný z nich je takovej ten turnaj 5-6 závodu a já ten turnaj vyhraju ale na jedný trati sem dojel druhej musim opakovat tu dotyčnou trat nebo stačí že mam prostě tu skupinu na zlato ? PS:potřebuju pučit jedno autíčko ted nevim jak se to píše chaparel 2J nebo tak nějak :D + potřebuju někoho kdo mi bude prohánět jezdce(oplatim)potřebuju 35 lvl abych mohl jet už tu enduraci 24 hodinovou. Dík. Nick:bekulda budu čekat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Bekulada: -Skupina na zlato nejspíš stačit nebude, i každý jednotlivý závod musíš mít na zlato. -Na první Endurance ti stačí 35 lvl a na druhý 40 lvl. Chtěl jsem se ještě zeptat... slyšel jsem , že jsou dvě verze GT5 a u jedné z nich nemusím jed 9h a 2x24 h ( u aspec ), slyšel jste o tom někdo něco ? Jinak platinka je za rohem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Dotaz,tu karieru mého jezdce ,dyt to nejde nejsem ani v pulce a to mam všechno krom poslední 24 h odjetý,nějaká finta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Vyber sunday cup, vem red bulla a jezdi ho pořád dokola, dokud se to nenaplní. Za každý závod dostaneš bodíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Zdravím jezdim karieru a když vyhraju zavod tak pak dostanu auto v car deliveri jde si stama to auto nejak nechat protoze kdyz pak vyhraju dalsi zavody dostanu nove a premaze se me to a nemam ho v garazi ... dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Zdravím jezdim karieru a když vyhraju zavod tak pak dostanu auto v car deliveri jde si stama to auto nejak nechat protoze kdyz pak vyhraju dalsi zavody dostanu nove a premaze se me to a nemam ho v garazi ... dekuji za rady Pokavaď si nepřidáš z delivery do garáže, pořád ti tam zůstané v delivery, a když si ho přendáš do garáže, tak ti zůstane v garáži dokavaď ho neprodáš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 ano už to vidim mam v garazi vic polozek premium car a standart car :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Kdo zahraje ONLINE ? Mam 2x GOOD AUTA :D Pošlu i dáreček :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Kdo zahraje ONLINE ? Mam 2x GOOD AUTA :D Pošlu i dáreček :D Jaká good auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Chevrolet kterej jede víc jak Paghani Zonda ta nová a víc jak BUGATTI Veyron a pak mam DODGE VIPER kterej má asi tak 800 a něco BHP . EDIT : A kdybych uměl portnout auta z PSP tak mám jedno to plochý . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 "Jedno to plochy" :lol: btw co pouzivate na PP 650 seasonal eventy? Zrovna se chystam nakupovat, tak premyslim jestli vzit neco okolo 1mil, nebo vzit rovnou BMW mclaren z Online collectors dealership/peageot 908/audi r10, ale zase dat 4mega pred tim nez udelam ten 10mega trofej mi pripada trochu moc... ideas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 "Jedno to plochy" :lol:btw co pouzivate na PP 650 seasonal eventy? Zrovna se chystam nakupovat, tak premyslim jestli vzit neco okolo 1mil, nebo vzit rovnou BMW mclaren z Online collectors dealership/peageot 908/audi r10, ale zase dat 4mega pred tim nez udelam ten 10mega trofej mi pripada trochu moc... ideas? Já to jezdím s čápem, easy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 čáp? ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 podle prezdivky mercedes SLS... nebo 300 z roku 58 (? tusim)... ty maji tudle prezdivku kvuli dverim oteviranym nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 čáp? ....... Chapparal 2J, snížím výkon na 650PP a na konci prvního kola už jsem první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 chapu, ale ten se da poridit jen na haluz v used cars coz? plus toji 14M ? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 jj, 14,5 mega, objevuje se cca 1x do měsíce (podle toho jak často jezdíš ...eventy, kariéru nebo remonte race) ...ale stojí za to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 podle prezdivky mercedes SLS... nebo 300 z roku 58 (? tusim)...ty maji tudle prezdivku kvuli dverim oteviranym nahoru :-) to byl RACEK (gullwing), resp kridlo racka.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Já tatovy poradil ZONDU :D Pěkně mě sprdnul :D Prej ZONDA na ho*** :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 :-) to byl RACEK (gullwing), resp kridlo racka.... :-) achh... sorry, musim doplnit zakladni vzdelani o ptactvu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Inu tak zakoupil jsem Audi R10, a popravde jsem docela zklamanej... btw ending movie vyskoci nejak brzo ne (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Jo krapanek brzo kdys mi zhruba po dvou dnech hrani vyskocilo ending movie trochu sem nechapal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.