valis1 Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 a jen ty premium káry mají lepší fyzickej model poškození, propracovanej interiér atd.? fyzickej model poškození mají oba stejný , premium mají lepší vyzuální poškození + mají ineriér (Když to není nějakástudie, tam samo interiér taky není) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladwrbd Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Nevíte prosim vás jaké gamepady podporuje GT5 ? Mám Logitech Rumble pad 2 a když chci hrát splitscreen tak mi GT5 napíše že ho nepodporuje ať tam prdnu originál Dualshock.... Hledal jsem nějaký výpis ale nemůžu žádný najít. Nechci koupit gamepad a dočkat se toho že mi hra zase napíše že ho nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 30, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 A proč používat nefunkční ovladače 3tích stran když máš s dualem funkčnost jistou? Napiš si do Sony nebo polyphony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Ahoj možná to tu někde je potřeboval bych vědět jak přejmenuji jezdce v B-spec dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 31, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Vytvořená jména nelze již měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubike176 Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Ahoj prosím o pomoc mal som prejdene na 29% odišiel mi disc takže zalohovane nemam , na GT5 sa nedalo save ani stiahnuť neviete či sa to neda nejako obísť znovu sa mi nechce jazdiť od začiatku :cry: moj nick lubike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 3, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Jedině nechat si někde hdd projet a nechat vytáhnout profi firmou, ale za jakou cenu... Myslím, že ale ceny záchrany dat jsou sa*ra vysoko takže asi bude lepší to dojezdit znovu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 navic 29% neni tak moc mas to za chvili nahrane zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pates Odesláno Duben 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2013 zdravím, dneska jsem si koupil PS3 a jako první hru jsem zvolil GT5... kdybyste hráli někdo online, tak si mě kdyžtak přidejte s nickem pejths... 2007-2012 jsem jezdil ne zrovna neúspěšně online závody na rfactoru, takže snad nebudu moc ztrácet na vás časem :) těším se případně na trati nashle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 zdravim, kdyz si dokoupim zavodni okruhy pro GT5, doda mi to nove zavody pro A-Spec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 Ne........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Nemohl by mi nekdo podarovat Peugeota 106 ? Ve hre je ve dvou verzich s16 a rally, je mi jedno ktera. Je to standartni auto obyc, ale jsem jeho majitel v realu a rad bych si s nim pojezdil. V bazaru bohuzel nemam stesti :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Pitbu2l: Pridej si me Seremeto dneska to kvuli tobe zapnu ok tak okolo 7??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 diky moc, pridavam si te, ja mam stejny nick jako tady. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Ok mam ho trochu potunenej je to peugeot kterej mam rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Tak bys ho mel mit zpet, snad sem nic nepokazil, bylo to moje prvni poslani auta :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 A nemáš Bugatti Veyron ? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 ja mam veyrona :) chces pujcit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Pitbu2l:klidne si ho nechej mam ho rad, ale obejdu se bez nej a mit ho v obou svetech je neco jineho skoda ze felclajsnu nenajdu ani v gt6 to bude jest moje prvni auto Jestli ho chces napis zpravu na ps3 poslu ti ho znova ok??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 ja ho porad mam, jak si mi ho poslal, tak sem si to ulozil hodil save na flashku a poslal ti ho zpet. Hned potom sem nahral ulozenej save z flesky a 106 mas jak ty, tak aji ja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 ou tak to je je good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 pokud potrebujete nejake auto na zavod tak napiste, pokud ho budu mit rad pujcim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywo Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Čus sháním někoho kdo by mi daroval nebo vyměnil VW BORA V6 4motion ani zaboha naněj nemužu natrefit v bazaru :( díky.. PSN: Ivosiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Cau ted jsem kukl do bazaru a ejhle mam ho tu tak si me pridej a poslu ti ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywo Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Jeste jednou dík konečne ji mám ;) jen škoda že nejde oturbit :( :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.