Sacerdos_Dei Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Zdravim, právě jsem si koupil GT5 a potřeboval bych poradit jak si přendam volant na levou stranu? Mam ho v pravo a docela mi to vadí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Teď nevím jistě. PS3 už nějakou dobu nemám, ale zdá se mi, že je to podle auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 jj je to podle auta jinak to prendat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacerdos_Dei Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Hele otevřeli se mi tam nový závody, ještě na ně sice nemam úroveň ale je tam napsáno 24 hodin! To je vtip že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 ne to jsou endurace zavody mas tam zavody na 4h a 24h a jeste treba na 200 kol indy atd., jedina vyhoda je ze kdykoli v prubehu zavodu si to muzes savnout a dojet to jindy cili muzes kazdy den odjet treba 3hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Sháním Nissan 370Z GT Academy '08, ale vůbec netuším, jak funguje vyměňování aut ve hře. Kdo mi pomůže? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywo Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Tak takovyho nissana nemám ale vyměnování je jednoduché stačí mít určitého člověka v přátelích, a pak v garaží je možnost poslat příteli nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Já ho v garáži mám ale nemám aktualizovanou verzi GT5 XDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Squixx Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Kdybyste někdo něco potřeboval, tak bych taky mohl něco zapůjčit, však si mě přidejte, nick je SquixxCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedynedy Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 dobry den. vcera jsem si koupil ps3 a dostal jsem k tomu hru grand turismo 5. jaky mate vy pocity z teto hry ? me osobne nenatchla ani ovladatelnost ani grafika. ted si rikam jestli sem neudelal chybu zakoupenim ps3, protozd tato hra me vubec nebavi i kdyz vim ze na nejake zavodni hry moc nejsem, prece jen sem cekal ndco vic. jakou hru byste mi mohli doporucit ? mam objednanou fifu 13, ktera me na pc opravdu s PES 13 bavila. diky za komentare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Squixx Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Tak GT5 už je nějakou dobu na trhu, takže nemůžeš čekat, že to bude nejnovější pecka co se týče fyziky a grafiky...stejně jako PS3...pokud ti jde o super grafiku atd, měl sis počkat na PS4, který za pár měsíců vyjde..GT5 tě musí chytnout, abys ho hrál, pokud tě nebaví závodní hry, tak tě to asi ani moc bavit nebude....kdyžtak si stáhni z PS storu gran turismo 6 demo a uvidíš, jaký tam jsou rozdíly oproti GT5, třeba tě to osloví víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedynedy Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 dobře..tak díky za postřehy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Hrozně mě tato hra chytla. Nezahraje někdo Multiplayer, čistě jen for fun ? Myslím tím že by jsme třeba dali drag a ukázali si svoje vozy. Moje PSN Rammzan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 jo mohli by jsme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Tak si mě přidej :). Ja momentalně nemužu protože mam zabranou televizi ale někdy v 10 bych tam mohl byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiss01 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Kdybyste někdo něco potřeboval, tak bych taky mohl něco zapůjčit, však si mě přidejte, nick je SquixxCZ ahoj hledám auto Honda NSX-R Prototype LM Road Car Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiss01 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 hledám Honda NSX-R Prototype LM Road Car Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Tak to tady nemusíš psát 2krát :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Hrajete ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Squixx Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Jasný že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Neudělá někdo zkušený topik na pořádání GT srazů ? Že by jsme se vzdycky domluvily a udělaly serii zavodu, co by to bylo za typy aut by se domluvilo v topicu nebo přímo ve hře.. Bylo by dobré kdyby ten vedoucí měl handsfree, nebo třeba klávesnici aby stíhal všem odpovídat. Sice bych se rád této funkce zastal ale nejsem v GT zase tak zkušený protože ho vlastním jen pár týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 do toho bych sel, ale asi nas nebude dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Ja bych taky zahral. Kdyžtak si mě přidejte. Krezz_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 taky bych zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 taky bych si zahrál...Zarok713 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.