vlkovec Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Ahoj, sice je to mírně off-topic, ale neví někdo zda-li bude nove Gran Turismo 6 k zakoupení i přes PS Store? Chtěl jsem si koupit GT 5 ale ta ke stažení není. Odešla mi totiž mechanika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 3, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Žádný díl nebyl a podle mě nebude ke stažení. Velikost hry je tak velká, že by to asi 90% lidí tahalo tak měsíc + navíc instalační data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Zdravím. Dá se nějak rychleji poznat že jde u auta udělat "Racing Modification" nebo musím s každým autem do GT Auto a tam to zkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 24, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Co zkusit příště trošičku hledat u strýčka Google? http://granturismo5support.com/gran-turismo-5-race-modification-car-list/ @ NeXus 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 poznat se to neda,ale na netu je nekde seznam tech aut u kterych to jde, je jich malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Díky, mrknu na to a hezký Vánoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
irenko Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 SONY 20.05.2014 vypne servery pre online GT5 :( http://uk.playstation.com/ps3/support/games/detail/item97821/Support-for-online-game-features/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 18, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Není se čemu divit. Sony potřebuje nějakým lehce zamaskovatelným způsobem podpořit ne moc dobré prodeje GT6 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Tedka Gt5 hodně hraju ,ale pouze offline poněvač online mě to vůbec nezaujalo.Nicméně bude škoda vypnout servery u takové to hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Zdravím.Můžete mi někdo poradit s nastavením Camara? Když jedu na maxla tak mi na 5. stupni začně přidávat a ubírat výkon. Chtěl jsem tam hodit 6-tistupňovou převodovku ale nejde to(prý pro tohle auto). Co má vytunit aby to frčelo rychlejc? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 kup si tu nejdrazsi prevodvku - fully customizable a v nastaveni musis zvysit max rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 kup si tu nejdrazsi prevodvku - fully customizable a v nastaveni musis zvysit max rychlost Tu převodovku mám.Takže ta rychlost.Myslel jsem že se to udělá automaticky...Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Červenec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 Mam dotaz v jakém offline závodu lze udělat nejvíce zkušenosti za současně nejmenší hrací dobu? mam 38 lvl. cca 3/4,chci tu hru dodělat na platinu už se o to snažím asi 2-3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 (upraveno) takhle nasrán jsem nebyl dlouho,po cca po pul roce jsem si koupil GT5 kvuly online znovu(předtím jsem jí prodal) a ještě se tady seru s netem proč to nejde a ted čtu že ukončily online je to možnééé???:o Upraveno Srpen 31, 2014 uživatelem mickey007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 jop posledního května byl final event a pak jen kopačka s rozběhem a otočkou přímo do koulí, server offline ty naděláš .. takový férový pozvání na další díl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 jenže pro mělo GT5 lepší online než u GT6.hlavně mě tam vadilo že tam nevydím přatele atd.nevím jak to ted tedy už GT6 nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony eM Odesláno Březen 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2021 (upraveno) V 15. 6. 2013 at 9:15, Manoust napsal: ne to jsou endurace zavody mas tam zavody na 4h a 24h a jeste treba na 200 kol indy atd., jedina vyhoda je ze kdykoli v prubehu zavodu si to muzes savnout a dojet to jindy cili muzes kazdy den odjet treba 3hodiny Je to trochu pozdě, ale mám prosím dotaz, jakým způsobem "savnout". Mám všechny dráhy hotové, jen ty 24-tky ne, děkuji. PS: Už jsem to patrně zjistil, toulal jsem se zde v tématu a našel jsem, že to dá "savnout" při návštěvě depa. Zkusím to. Upraveno Březen 21, 2021 uživatelem Tony eM Doplnění zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony eM Odesláno Březen 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2021 V 20. 3. 2021 at 19:29, Tony eM napsal: Je to trochu pozdě, ale mám prosím dotaz, jakým způsobem "savnout". Mám všechny dráhy hotové, jen ty 24-tky ne, děkuji. PS: Už jsem to patrně zjistil, toulal jsem se zde v tématu a našel jsem, že to dá "savnout" při návštěvě depa. Zkusím to. Tak to nejde, asi něco dělám blbě, může mi někdo prosím poradit. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony eM Odesláno Červenec 5, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2021 V 23. 3. 2021 at 11:30, Tony eM napsal: Tak to nejde, asi něco dělám blbě, může mi někdo prosím poradit. Děkuji. Už jsem zjistil jak na to. Koupil jsem verzi Gran Turismo 3 Academy Edition. Jsou tam všechny uploady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.