Jeniczech Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Ursus: No já jsem to hrál na Logitech G27 a ten kluk je do toho opravdu moc. Snažil jsem se najít něco na youtube a jednalo se o tuto verzi: Jak říkám, prostě tahle hra je možná pro někoho super, ale jako člověk, kterej Subaru řídil na plnej plyn mohu říct, že je to uplně mimo, ale uplně mimo mísu.. Toto auto je dokonce speciál, ale není na úrovni ani klasické WRX.. A jako člověk, kterej chce dostat to nejreálnější pojetí hry, musím automaticky tento simulátor odsoudit, protože zvukově je přímo strašnej, graficky také a jak jsem řekl, auta se v něm prostě nechovaj reálně. Ten engine prostě není dostatečně dobrej, tam prostě lepších výsledků jen těžko dosáhnete.. Forza 3 vůbec nemá pocit rychlosti, věřte mě, že když člověk sedí v STI, tak je to něco extra, něco co má sílu a to forza 3 prostě nedá.. Už GT5P na tom je daleko lépe ikdyž se jedná o novější model, který už tak nabroušený bohužel není.. Shift je na ten pocit úžasnej, módy jsem tedy neměl možnost hrát, něco jsem našel tady a tiše doufám, že tak nějak bude fakčit Subaru v GT.. a realita pak tady: http://www.youtube.com/watch?v=XFsCqooN9wg Prostě o tom to je (v realitě je dokonce odfuk turba slyšet ještě více) a doufám, že tento pocit zachytí i GT, protože Subaru možná hodně lidí podcení díky pojetí v rfactoru, Forze 3 a trošičku i v GT5P, ale správnej simulátor ti nedává pocit, že se obraz zrychluje a že jede v autíčku na ovládání (:D), spíš má člověk pocit tlaku na všechny končetiny, obraz se mu roztřásá a do zatáček ubírá, protože to prostě letí nehoráznou kládu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Hezké videa. To muselo dát práci. Fakt super sběr. Ten rFactor tam dost ztrácí tím, že to je drift mód, ty jsou podle mě dost špatné. Ale lepší video nedodám, protože si nepamatuju slušný mód, ve kterém by bylo Subaru. Ale chápu, co tím chceš říct a souhlasím. Mimochodem dost mě překvapilo to video z Shiftu, mile překvapilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Ursus: Rfactor jsem hrál u kámoše s dobrým volantem, ale moc reálné mě to nepřipadá.. Měl jsem možnost se svézt v reálu v Subaru Impreza ´98, Nissanem 350Z a mělo to od reality strašně moc daleko, i když zase ty auta pravděpodobně někde stáhnul, takže třeba prostě jen nebyly udělány dobře.. Tím nechci říct, že by na tom forza byla lépe (má spousty výborných věcí, ale co se týče jízdy, tak to prostě zdaleka není ono.. Rfactor se snaží zase řízení dělat ještě náročnější, než tomu ve zkutečnosti je.. Asi nejpodobnější chování co se her týče mělo Richard burns rally, která je podle mě opravdu něco extra.. Tam to dělá ta vozovka a vše okolo, prostě téměř dokonalé. Ale pocitově byla nejblíže Impreza (i když to byl novější ročník) v NFS Shift.. Ano je to arkáda, ale prostě ten vnitřek a pocit rychlosti, zvuk, když tam auto točíš tak ten zvuk, turbo a šejk je absolutně reálnej. Ovladatelností ta hra ale pokulhává opravdu strašně. Mám pocit, že GT volí takovou střední cestu, na některejch vydejkách (hlavně GT HD concept) jsem viděl ten nádech RBR.. Takže tomuhle dílu GT opravdu věřím..Tady je to video, skoro jak RBR. http://www.youtube.com/watch?v=oWV4YXVZDKk Skoro jak RBR a z reálného světa.. Uvidíme jak to bude v GT5 A dokonce zde bylo i zastoupení českých fanoušků:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Nové videjko Nascárů: http://www.youtube.com/watch?v=NY7pxuKUkX0&feature=player_embedded#! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 pěkné pěkné, až na tu hudbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Nová videjka: http://www.youtube.com/watch?v=deopPdnp9bw&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Myslite ze v plny hre budou stopy po pneu za autem? Na videu dela s Ferrari psi kusy ale stopy po pneu absolutne zadny a je to dost divny :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 myslim ze nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 no doufam že tuhle " maličkost " tam přidají a doladí to .. ale nic jinýho než doufat se asi nedá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Já nevím co pořád s těma stopama máte.. :D Byl jsem na několika velkých akcích (DTM BRNO, WRC ADAC DEUTSHLAND, WRC WALES) a nikde jsem se s tím nesetkal.. Stopa se děje až v momentě, kdy je auto nekotrolovatelné (a to ještě není pokaždé pravda, závisí to na více faktorech) a pokud je auto nekontrovatelné , tak raději preferuju pořádnej čoud.. :D Možná bych to chápal u lidí, kteří chtějí driftovat, ale zase, pořádnej čoud je to nejpodstatnější.. Člověku pak může bejt totálně ukradené, co je někde třicet metrů za ním.. Viz naší přátelé z Japonska.. :D http://www.youtube.com/watch?v=s2aXd_POD2c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 to mi neříkej že když jsi byl na několika velkých akcí že sis nikdy nevšiml, když projede 30aut zatáčku stejnou stopou tak tam ty stopy vidět jdou. Ale jako v GT mi to vubec nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 WarDog: Jak říkám, je to vyjmečná situace.. Jako já z GT prostě nechci arkádu, kde co zatáčka to pogumování (viz forza 3). Tak to prostě v realitě není.. To by pak ty auta odjela 5 kol a hotovo.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 no to ano, ja jen rikam ze kdyz ujede napr 20 aut treba 40kol stejnou stopou tak v zatackach zustane guma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Tak drifty me zrovna nejak moc neberou, ja sem zvedavej na Nascar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Wardog: Ty myslíš tohle.. No já myslím, že ty nejfrekventovanější pasáže už budou pogumované od začtku.. To je věc, které si člověk zase tak moc nevšímá.. Když se koukneš na driftové tratě, tak tam je to taky svím způsobem předem pogumované a člověk nění schopen rozeznat to co tam bylo a to co tam přibylo.. Viz video. Mimochodem, zde je vidět, že kouř je daleko více důležitej než samotné pogumování.. A zde GT5P. Které nemá zabudovanej novej systém kouře, který se má nacházet v GT5.. Myslím, že je to víc než dobré.. Začíná to od druhé minuty.. A zde FORZA 3.. (opravdu slabota) Sou věci podstatné a pak jsou věci méně podstatné až nepodstatné.. A jak říkám, raději pořádnej kouř, kterej přímo ovlivňuje dění za váma a při řádném provedení poukazuje na Vaše řidičské zkušenosti, než pogumování které při tom spádu člověk ani neregistruje a je něco, co prakticky v reálném závodu neexistuje a když už ano, tak je to zavaleno hustým kouřem, který než se rozplyne, tak ani člověk neví, kde to auto projelo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Gran Turismo 5 a jeho online možnosti Snad nejočekávanější hra dneška, minimálně pro majitele konzolí PS3, je závodní hra Gran Turismo 5, jenž se na trh dostane v listopadu tohoto roku. Na internet se dostaly první jisté informace o online režimu, Ten se bude jmenovat My Lounge a bude sloužit jakoby takový rozcestník do online světa Gran Turisma. Bude podporovat voice chat i text chat až pro 32 hráčů, můžete zde sledovat vaše přátele, a to dokonce v reálném čase, jak závodí. Samotné závody poté budou pro max. 16 hráčů. Více informací zatím nepadlo. Níže se můžete podívat na video, které ukazuje nové efekty proudění vzduchu. http://www.youtube.com/watch?v=8padDk9ZakE&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Nevim nejocekavanejsi hra na ps3 pro me urcite ne ale su zvedavej.Jenom mi pripada ze na to jak dlouho se to dela tam dost veci chybi a nejsou takovy jak by mely byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Nejočekávanější hra ?, pro mě teda rozhodně ano, sběratelská edice?, tu teda rozhodně chci, jen mě mrzí absence pohledu z vozu u neprémiových modelů, takový Dodge Charger ala Rychle a Zběsile, to mám moc v oblibě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Já si nemůžu pomoct, ale GT5 Prologue mi tuhle hru tak neuvěřitelně znechutilo, že to kupovat nebudu, určitě ne bez videí nebo dema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Možná uděláš chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 To mozna ale, ale v tuto chvili necitim zadne nutkani tu hru mit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 GT5 prologue jsem sice nehrál, ale tahle hra nejde brát ani jako demo pro GT5 protože v době vydání GT5 bude už 3 roky stará a za 3 roky se v herním průmyslu stihne hooodně věcí vylepšit, změnit, vyladit, překopat a tak podobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 bude tam nejaka vzhledova uprava vozu? vinyly atd. mohlo by to byt hnidopissky do detailu provedene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 GT5 prologue jsem sice nehrál, ale tahle hra nejde brát ani jako demo pro GT5 protože v době vydání GT5 bude už 3 roky stará a za 3 roky se v herním průmyslu stihne hooodně věcí vylepšit, změnit, vyladit, překopat a tak podobně... To sice ano, ale i tak. Je to předvoj GT5, a mě to přijde odfláknuté, jen aby měli víc peněz na GT5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 bude tam nejaka vzhledova uprava vozu? vinyly atd. mohlo by to byt hnidopissky do detailu provedene krom barvy nejspíš ne ... asi proto abby těch aut tam mohlo bejt více xDD (např. EVO8 na 100 způsobů xD) ne nejspíš díky licencím a nebo že se jim prostě už nechtělo tohle přidávat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.