BigMike Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Legione si blázen, hrál jsem všechny GT mimo prologů a pro mě jsou to nejlepší závody herního průmyslu té dané doby, nic se jim nevyrovná a je to jedna z nejlepších herních sérií od samého vzniku existence Ps.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 BigMike: Možná že jsem, ale prostě když jsem pustil Prologue, totálně se mi to znechutilo. Ale nevylučuju, že si to někdy koupim :D. Mám radši destrukci, než nabírání setinek vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Nevite nekdo v jakym rozliseni presne a v jakym frameratu bude finalni GT5 bezet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Menu, replay a garáž 1080p, hra 720p, fps by mělo být podle všeho 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Menu, replay a garáž 1080p, hra 720p, fps by mělo být podle všeho 60 Tak potom ako v Prologue: Gran Turismo 5: Prologue = 1080p mode is 1280x1080 (2xAA) in-game while the garage/pit/showrooms are 1920x1080 with no AA. 720p mode is 1280x720 (4xAA) http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Vsechno by melo bezet 1080p podle me.. tak jako v Prologu i kdyz tam to udajne je jak rika trezzor trochu jinak.. 60fps je pri hre a 30 fps je pri replaych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 1080p to jede, ale to je upscale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 já nevím tekku, co jsem slyšel vyjádření přímo od šéfíka, tak to jede v 1080p vše.. GT5 academy mě také jela v 1080p.. A rozdíl mezi 1080p a 720p byl stejnej, jako mezi 720p a 480p tj. obrovskej (alespoň na mé 32palcové FullHD bedně).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 pro Jeniczech: Jak tady píšeš, že RFactor je hrozný, že se v něm auta nechovají reálně atd. Tak jen tak pro zajímavost, takřka všechny stáje využívají pro verze RFactor (která se lisší, ale jen v drobnostech) všechny stáje F1 pro své simulátory, např. můžeš to vidět pokaždé, když před závodem představuje nějaký jezdec trať :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Samot: Jo, protože je to prakticky freeware (Graficky a zvukově je někde na úrovni 10 let zpátky), který zkušenej tým programátorů dokáže upravit pro potřeby svého týmu během několika dní a né měsíců či roků. Díky tomu ale i nezávisle na tom se jedná prakticky o nejlevnější možnou variantu na trhu pro tými F1. Srovnávat tohle: http://www.youtube.com/watch?v=Vk_dyJokswo&feature=fvst S tímhle prostě nemůžeš: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 No tak to jistě, ale jen to dokazuje, že na tom není až tak špatně :-) A já se jen prostě bojím, že Turismo na tom lépe nebude :-/ Ale snad ano.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 jeni snad nejsi dalšíí takový co k reálnému simulátoru potřebuje i reálnou grafiku aby to byl pro tebe simulátor? :roll: už chápu proč pro tebe forza není simulátor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 jako grafika vypadá super určitě kupuju bezohledu na to jestli to bude simulátor nebo ne ! :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Závorka: Ale nejsem.. Neříkám, že GT5P je nějakej extra super simulátor, prostě rFactor v F1 slouží spíše k tomu, aby si jezdec zopáknul trať.. To je celé co jsem chtěl říct. Pilot WRC na příklad po Rfactoru rozhodně nepůjde.. Tj. jak pak může bejt Rfactor nejlepším simulátorem.. :D Tím samozřejmě nechci tvrdit, že je GT5P nebo Forza 3 nejlepším simulátorem, ale pokud se na to člověk koukne komplexně, pak jsou na tom oba tituly trochu lépe než rFactor.. Tohle by se asi dalo nazvat nejlepším simulátorem.. :D http://www.youtube.com/watch?v=WV2IQdqUsc0&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 sory za OT ale proč teda jinde tvrdíš že nestavíš grafiku před hratelnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 ironie...? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Seznam všech tratí (vpravo) http://www.4news.it/images/stories/games/sony/GranTurismo5/20100730/pic005.jpg Třídy aut http://www.4news.it/images/stories/games/sony/GranTurismo5/20100730/pic004.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 jakubgaluska: Jako hratelnost je jedna věc a grafika je věc další.. Nestavím grafiku před hratelnost, ale rovněž si myslím, že hra která má bejt nejlepším simulátorem by měla být graficky na úrovni alespoň posledních třech let a né, že si to po grafické stránce může rozdat s NFS 3: Hot pursuit (kde druhý jmenovaný titul vyhraje.. :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Podle mně by GT5 mělo být perfektní grafiku, ale spíš upřednostňuji hratelnost, a tomu 720p pomůže, protože bude hra plynulejší, i kvůli možnost 3D. Jeniczech je jako Canava, taky v jednom tématu tvrdí, že mu jde o hratelnost, a v druhém mluví jen o grafice :D. Navíc, hodně her vypadá v 720p líp jak v 1080p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Legion: Jde mě o celek.. V 720p vypadá hodně her lépe, protože jsou do 1080p upscalované. Kdežto u GT to vypadá na full HD 1080p. Nicméně je mě prakticky uplně jedno, zda to pojede v 720p nebo 1080p. Nejde o grafiku, ale je rozdíl hrát něco co je konkurenceschopné (třeba RBR) a něco, co vyšlo později a je desetkrát hnusnější.. :D Prostě grafika není zase až tak důležitá, ale grafika v rFactoru na mě působí asi tak jako když v době LCD někdo vytáhne Black and White TV a začne mě přesvědčovat, že obraz není zase tak důležitý.. :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Sběratelská edice za 5 tisíc panstvo :lol: Více se o tom dočtete zde - i s popisem, co ve sběratelské edici bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 sice nemím ps3 ale není to přehnaný za to co tam je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukisss007 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 No já si du šetřit 7500raději. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Lol, za 5 tisíc? Krabička i model hezký, ale zbytek je u každý jiný hry a je to skoro nepoužitelný. Za to bych dal maximálně 3 tisíce, jestli vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.