Rash182 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 ono jde o to ze s tou signature edition muzete vyhrat pravej mercedes.. pro CR samozrejme neplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Nekde psali ze to plati i pro CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS 87 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 A o ten pravej mercedes,to je nějaký slosování,nebo jak to bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Co sem cetl tak pro CR to neplati. A bude to ve forme nakych soutezi nejdriv ve hre (asi naky online zavody) a potom neco ve skutecnosti.. nejspis neco jak GT Academy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS 87 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Já jsem zase na několika webech četl,že pro ČR to platí,ale pro slováky ne,ti si právě stěžovali,že u nich to nebude,a u nás jo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 stejne je to blbost se podivejte na sběratelskou AC:BH to je na tom obsahove stejne a navic krasne truhlicka a tohle?jen kvuli soutezi :D:D:D sory ale 5k je moc chapu nekdo si to koupi ale je to prehnany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 GT academy bude i u nás počínaje GT5 ;) takže i ta soutěž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Já nevím. Do sběratelské edice za tuhle cenu bych šel jedině s tím, že by byl veškerej stahovatelnej obsah ke hře naprosto grátis.. Jinak to cena není přemrštěná, ale věci které v ní jsou sou mě na dvě věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 plechová krabice nalakovaná special barvou... si vemte kolik stojí nalakování blbého nárazníku normalnim lakem... hra kožená peněženka flashka model mercedesu tipy rady taktiky od skutečných professionálních jezdců a možnost vyhrát mercedes .. no mě to zas tak málo muziky za hodně peněz nepřijde.. ba naopak mít ty peníze tak do toho schutí jdu (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 prosimtě na to prdnou normální barvu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 já bych raději NISSANA GT-R než nějakého Meďoura A tady taky něco z EUROGAMERU http://www.eurogamer.cz/articles/tri-edice-gran-turismo-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Jen bych poupravil, že v zahraničí vychází Signature edice na nějakých 4500Kč, ne 5200Kč. Navíc z USA bude kolem 3000-3500Kč. Takže zas tak strašný to vzhledem k obsahu určitě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 tekk, z USA to bude okolo 3500, ale poštovné bude za 900, takže usa ceny, pokud nejsi Američan, bych do toho vůbec netahal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Já asi půjdu do té prostřední edice. Signature mi už přjde drahá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 plechová krabice nalakovaná special barvou... si vemte kolik stojí nalakování blbého nárazníku normalnim lakem...hra kožená peněženka flashka model mercedesu tipy rady taktiky od skutečných professionálních jezdců a možnost vyhrát mercedes .. no mě to zas tak málo muziky za hodně peněz nepřijde.. ba naopak mít ty peníze tak do toho schutí jdu (: No ano, není to sice málo, ale k čemu mi je flashka, kterou si koupim za pár stovek (beztak to bude 1GB) a rady od, sice prof. jezdců, když budu jezdit na PS3 :D. Nic proti, ale podle mě je to příšerně drahé. A možnost výhry? Za to, že si mě připíšou do soutěže, mám platit tísic? Fakt nechci :D. Prostě mi to přijde příliš drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 sice nevim kdo všechno tam co píše ale např. nechat si na vc moto gp v brně či na fia tc nechat podepsat od jezdce tu průvodku k tomu co napsal... pro motorsportového nadšence do sbírky.. fííha (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 me je to jedno...je to je jedna z par moznosti jak si hru koupit.....je tu i normalni verze za cca 1500 nebo kolik....takze je to tak nejak hodne.....teda asi ne pro ty co chteli tu limitovanou nebo jakou verzi no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Ta nejdražší edice vypadá skvěle, flashky a tohleto s logem, celkově fakt hezký, ale ta cena je neskutečná. Medvidek: Jenže to je podle mě věc, která se musí domluvit lokálně a "spontánně", a bylo by to složité to domluvit. Ale bylo by to pěkný no :). Kapr: To ano, ale je škoda, že si to "nemůžeme" dovolit, protože podle mě je to předražené, tak si to nekoupím, ale rád bych si na to někdy "šáhl" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximum79 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 LegionCZE napsal.. "No ano, není to sice málo, ale k čemu mi je flashka, kterou si koupim za pár stovek (beztak to bude 1GB) a rady od, sice prof. jezdců, když budu jezdit na PS3.." Ne každý, kdo bude jezdit v automobilovým simulátoru Gran Turismo 5 na PS3, zůstane jen u ježdění ve hře, takže se rady můžou hodit a případná výhra skutečnýho auta je taky pro některý automobilový nadšence velkým lákadlem ;) Upřímně, mít přebytečný 4 tisíce, tak ač na nějaký speciální edice u her nejsem, do tohohle GT bonbónku bych šel bez váhání, jelikož by to mohlo stát za to. A k tý USB flashce, o 1GB zřejmě nepůjde... Převzato ze stránek sony-playstation.cz Tato specialní edice ponese název Signature Edition a doporučená cena bude €179.99 (cca 4500,- Kč). Obsahuje mnoho exkluzivního obsahu: kovová "vyřezávaná" krabička ve stylu SLS AMG Obsidian Black Mercedes SLS AMG model v poměru 1:43 GT kožená peněženka se soutěžní vstupní kartou USB klíčenka (4 GB) s Polyphony/Mercedes-Benz trailerem GT kovová kapsička na klíč dárková kniha s auty a lokacemi z GT 5 200-stránkový Apex drivers magazín s radami o řízení, tuningu, budoucích technologiích a dalšími věcmi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Maximum: Ani nevíš jak mě to láká, ale opravdu do toho nemůžu dát 5 tisíc, to je fakt příliš.4 GB není tak špatné, to tedy ne. Vyhrát auta nebo jen svezení je sice super, ale to vyhraje jeden z těch několika milionů, co to koupí, nevím, jestli je tu nějaká reálná šance, že to vyhraju já :D A nevim jak ty, ale já jezdit někde 200 km/h na horských silnicích nebudu, takže mi budou ty rady k prdu, ale může to být zajímavé, si to přečíst :)., Škoda, že to není v CZ, ale to by mi tolik nevadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Echm, mně by se nejvíc líbila ta peněženka... Ale jinak 5 tisíc bych za to vážně nedal, své PS3 jsem dokonce koupil levněji... 5 tisíc, to bych si asi spíše koupil klasické GT5 a za zbytek volant... Samozřejmě fanda, co si takovou edici koupí, doma volant zřejmě mít bude. Já bych se cítil dost blbě, že jsem vyhodil tolik peněz za hru, když jsem to mohl utratit s přítelkyní, nebo podobně. Mimochodem, předobjednat můžete zde, kdyby měl někdo opravdu zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 endhalf: Nemluvě o tom, že jako hráč si za 5 litrů můžu koupit asi 3-4 nový/zánovní hry :D. Nicméně, radši to utratit s holkou to jo :D. Ale je pravda, že věci v tom sou super, nicméně si je můžeš sehnat i levněji samotné, jen bez znaků GT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 je to jasny 5 let vyvoje,5 tisic ... ;) budte radi,ze to nedelaj 6 let .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 je to jasny 5 let vyvoje,5 tisic ... ;) budte radi,ze to nedelaj 6 let .. :D hahaha tak to sem fakt rad ze nevysel Duke Nukem Forever :D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Je to sračka.. :D 5000 může vyhodit naprostej blázen. Bohatě stačí klasická verze.. Vše co by stálo nad dvě tága je předražené.. Takže nejen, že je předražena ta první edice, ale ta druhá je naprostá zlodějina. Vím, že tu lidi budou říkat, že ty věci tak nějak cca stojí.. No ale pokud tak nějak cca stojí, tak mě pak nic nebrání v tom to koupit všechno zvlášť. Pokud by to celé stálo 2500-3000, tak se o tom dá uvažovat, jinak o tom musí uvažovat pouze blázen a nebo fanboy.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.