Rash182 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 No tak o tom game.uk popremyslim.. cenove by to udelalo nejakych 200 coz neni tak hrozny ale to drivejsi dodani zni zajimave..no uvidim ale spis uz se vidim jak v patek rano v 8 stepuju pred nejakym obchodem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 nevim no, u takovéhle hry, u které se dá očekávat kupa DLC, které vyjdou na store bych asi do UK verze nešel, protože pak by bylo potřeba DLC stahovat z UK store, kde to například mě nebere kartu, navíc i dělení tady na foru by byl asi problém po té dlouhé době čekání dát do GT5 trochu víc snad překousnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Jestliže stáhnu DLC tak je jedno jestli jsem pořídil hru v GB nebo v ČR, ne? nebo opravdu je to tak? a taktéž by mělo být jedno jestli stahuju DLC u nás nebo mimo, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 no to není jedno, hry pro EU a UK mají jiný ten kod na hřbetu (BLESxxxxx) a je dost her co to mají omezené jen na ten určitý kod, se koukni např. na DLC do Uncharted 2, CoD 5, tam máš napsaný na jaký kod to platí, jiná DLC ti s tím nejdou, proto mě nasralo, když jsem si loni takhle koupil v playcentru UK verzi Uncharted 2 a pak mi na to ty DLC nešli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Těch her, kde nejdou DLC EU do UK verzí je málo. Navíc je u DLC vždy napsáno, pro které verze her DLC funguje, takže nevidím žádnej problém. Případně pokud nepůjde karta, tak to jistí PSN poukázky, který jsou na eBay většinou i pod cenou hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Těch her, kde nejdou DLC EU do UK verzí je málo. Navíc je u DLC vždy napsáno, pro které verze her DLC funguje, takže nevidím žádnej problém. Případně pokud nepůjde karta, tak to jistí PSN poukázky, který jsou na eBay většinou i pod cenou hodnoty. no má to Activision a když to mělo U2 od Sony, tak proč by to nemohlo mít GT5, které je taky od Sony, nevím, které další hry od Sony mají DLC, co takové KZ2, nemá to také omezené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morda147 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Na p.centru dtm vydání 2.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Nepletete si UK s US? Nejsem milovník dlc, ale proč by UK verze (notabene, odkud myslíte, že pochází distribuce krabicovek do ČR) neměla mít funkční dlc vydané pro EU? Nebo spíše, proč by nemělo existovat to samé DLC funkční pro UK? Rozhodně nejspíš nepojede EU dlc na US verzi (nePAL)....ale EU vs UK....Ale asi ano, když máte ty zkušenosti. Ale jak je psáno výš. Je přece předem avizováno, kde se DLC dočkají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Kdo pomýšlíte na GT5 Collector’s Edition s přílohou “Apex” (jako já), tak tady máte první ochutnávku... http://www.gtplanet.net/a-quick-peek-into-jpn-gt5-collectors-edition-apex-book/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Nepletete si UK s US? Nejsem milovník dlc, ale proč by UK verze (notabene, odkud myslíte, že pochází distribuce krabicovek do ČR) neměla mít funkční dlc vydané pro EU? Nebo spíše, proč by nemělo existovat to samé DLC funkční pro UK? Rozhodně nejspíš nepojede EU dlc na US verzi (nePAL)....ale EU vs UK....Ale asi ano, když máte ty zkušenosti. Ale jak je psáno výš. Je přece předem avizováno, kde se DLC dočkají. nepletu, jak správně na závěr dodáváš, mám zkušenosti, že na U2 z UK DLC z českého store nefunguje nejde o to, že je napsáno kde se DLC dočkají, ale k čemu ti je to, že to DLC je na UK store, když ti tam nefunguje kreditka, jediná možnost je ta PSN card, ale to není uplně nejlepší řešení, když DLC stojí třeba jen 270 Kč a kvůli tomu je potřeba koupit 500 Kč kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2010 Nejlepší je předobjednat v JRC, dát něco na protiúčet a máte Gran Turismo za polovinu. Já to takhle udělal i s Mafií, dal jsem na protiúčet GTA4 a vyšla mě asi na 1150,-. A když nemáte nic na protiúčet, kupte GTA za 350,-, předobjednejte v JRC a budete to mít za půlky, celkem teda cca 1200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Nevím jak vy, ale já se nemůžu dočkat na lemans series.. :D 24 hodinové závody jsou uplně nejvíc luxusní. Doufám, že to půjde nějak jezdit v týmech v mulťáku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 No já právě doufám, že půjde přepnout mezi jezdcem a týmovým manažerem a pak zpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 No já právě doufám, že půjde přepnout mezi jezdcem a týmovým manažerem a pak zpět... To si piš a ještě to třikrát urychlit jako ve čtverce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 To si piš a ještě to třikrát urychlit jako ve čtverce. To ani nepotřebuju, bo ve čtyřce ten náhradní řidič nejezdil zrovna extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 takže zase se nedočkáme ... http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-delay-confirmed-coming-this-holiday-season/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Pardon za prostoduchy spam, ale... ROFL! :cheesygrin: Ja to cekal. :chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 tak ať tam aspoň udělají pohled z kokpitu... Beztak to vyjde až na PS4 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 tato hra sa asi nebude nikdy predavat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 aspoň se mi náklady na hry rozprostřou do delšího časového období .. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Kdo ví, co s tím dělaj.. poslední testování třeba odhalilo závažnou chybu, nebo je to marketing nebo je to... ví jedině PD. I tak lepší, než aby vyšlo GT zabugovaný jako např. F3 GOTY... Jinak video editoru tratí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 na 99% je to kuli marketingu... a posouva se to na vanoce... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Jen kdyby tu byl stále někdo, kdo nevěří odložení: We can confirm that Gran Turismo 5 will not be available this November 2nd, but the game’s release will be coming this holiday season. We sincerely apologize to GT fans for the delay, however, creator Kazunori Yamauchi and the team at Polyphony Digital want to make certain they are creating the perfect racing experience, and we are confident that this ambitious game will exceed expectations when it launches. We’ll have more information for you in the near future. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Upřímně jsem se zasmál :D http://i51.tinypic.com/257kbba.gif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 tekken90, dost dobrý :D Btw, aby to nebylo jak s Duke Nukem, ten už taky vychází víc jak snad 10 let :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.