Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gran Turismo 5

AngerCZ

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Koukam ze je to tady samej pravnik. A taky pokud se vam ty videa nelibi tak se na ne jednoduse nedivejte

Prominte jestli se vás to nějak dotklo, nejsem žádnej právník, jen se ptám nic víc... Na videa se určitě dívat nebudu - těším se na svoji placku na telce, jinak jsem snad nic špatného neřekl,ale to je jedno...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

WICKERMAN, boze ty jsi kus vola.. Z tebe tryska cista zavist. Pokud mi nekdo nabidne novou zabalenou hru ke koupi, proc ji nekoupit? Neni na tom nic ilegalniho. To, jak se k ni dostal, uz vubec neni tvuj problem - sam musi vedet, jestli z toho bude/nebude mit problemy. Kupujici z toho ale zadne problemy mit nemuze, proc by tu hru nemel kupovat? Co kdyz tu hru proste dostal od sefa nebo od nekoho? Co kdyz ji ma na testovani.. Ty vubec nemuzes vedet za jakych podminek se k tomu dostal a jestli ji muze/nemuze sirit. Nemuzes to vedet a neni ti do toho nic. Ty kazdou vec kupujes s tim, ze je kradena? To si toho asi moc nekoupis, ze... To zrovna tak muzu podezirat alzu, ze ty notebooky, co tam maji, jsou ukradeneho z nejakeho skladu nebo ze se na vyrobe podileli nejaci otroci (respektive lide, co zijou v silenych podminkach).. Timhle stylem by sis proste nemohl koupit nic. On za hru zaplatil, on ji neukradl, on ji nesiri - deli se jen a pouze o videa z legalne zakoupene hry. Na tom vubec nevidim nic spatneho... Naopak mi vadi sila Sony, ze na dupnuti smaznou video, ktere chce (pritom u hry se nejedna o film, takze klidne zaznamy z te hry delat muzes, neni to nic ilegalniho - zvlast kdyz je hra legalne zakoupena).

Navic kdyby rybak hru nekoupil, koupil by ji nekdo jiny nebo i treba nikdo - ale nic by to nezmenilo na skutecnosti, ze uz ta hra venku je a ze uz ji nekolik lidi hraje - jediny rozdil by byl, ze by se treba nikde neobjevila videa a screeny ze hry (imho to Sony jedine prospeje, hraci ted mohou byt nateseni jeste vic, hra se rozhodne ma cim chlubit - narozdil od Mafie 2, u ktere mnoho lidi cekalo, po zverejneni gameplaye, vic -> no flame!). A nechapu, proc nadavas na to, ze to nebude prekvapeni - alespon nebudes kupovat zajice v pytli.. Kazdopadne - co ti brani tomu tenhle topic nesledovat? Je to uplne jednoduche, neklikej na ne. A o ostatni lidi se nestarej, je to jejich vec, ze prijdou o prekvapeni - dost mozna o nej nestoji a radsi uvidej hru, ktera se pripravuje jiz nekolik let...

Odkaz ke komentáři

Anonymous: zase takhle bych to nehrotil.. asi mu fakt slo jenom o to ze hra jeste neni oficialne k dispozici, respektive jeste nema ani datum vydani. Tohle se proste stava..

Jinak rybaku budou nejaky novy videa a postrehy na ty otazky co jsem vcera (dneska) psal?

EDIT: jo a prosimte k tem zvukum.. nejlepsi by bylo porovnat treba F430 nebo Audi R8 nebo BMW M3 nebo treba Gallardo. Nebo vlastne aji tu Imprezzu?

Odkaz ke komentáři

anonyme :) jestli hru někdo někdo ukradne a kradenou prodává :) je pro mě to stejné jako když hru někdo ukradne, dá na net a někdo si jí stáhne :)

je to to samé jako bys měl auto někdo ti ho ukradl a pak ho cizímu prodával :) :) rozdíl je, že auto dneska dohledáš .) tu hru už ne :D

Odkaz ke komentáři

Zdrawím...mám jen jedinou otázku...jsou tam opravdu ty český auta,nebo ne??...jinak nic o tý hře nechci vědět,počkám si,až víde,hrozně moc se na ní těším...:)

:)

Nejsou...

A už to neřeště sakra, GoW3 taky obchody vydali dřív a nikomu to nevadilo, tak proč vám vadí tohle?...

Odkaz ke komentáři

S tou legálností prodeje respektive koupě bych byl velmi opatrný.....Slovo legální tady může dostat pěkně přes ústa. Dostal za to účtenku? Je na ní registrovaná osoba se živnosťákem případně obchodní společnost? A pokud účtenka existuje, jsou na ní všechny náležitosti, co mají být? Bychom tady mohli řešit kde co. Nejsme tady viditelně nikdo právník, takže bych s tou legálností čehokoliv brzdil.

A ohledně SONY....jak všichni víte, že už mají vylisováno dost na to, aby hru dali do prodeje? K čemu by jim to bylo, kdyby nepokryli poptávku?

Odkaz ke komentáři

• Administrators
S tou legálností prodeje respektive koupě bych byl velmi opatrný.....Slovo legální tady může dostat pěkně přes ústa. Dostal za to účtenku? Je na ní registrovaná osoba se živnosťákem případně obchodní společnost? A pokud účtenka existuje, jsou na ní všechny náležitosti, co mají být? Bychom tady mohli řešit kde co. Nejsme tady viditelně nikdo právník, takže bych s tou legálností čehokoliv brzdil.

Uctenku? K cemu? Tu potrebujes akorat tak do ucetnictvi a pripadne na reklamaci... Koupili to na aukru... Pokud sem tam neco prodavas (do 20 000,- rocne) tak nemusis mit zivnost, ale i tak (jako kupujici) to neni tvuj problem.

Odkaz ke komentáři

Nereste hovadiny, proste tu hru ma, na netu ji nesiri, nic vam necpe, nepomlouva vasi matku, nezere vaseho psa, tak to nepitvejte a nedivejte se na videa, kdyz nechcete o nic prijit. Stejne tak se nedivejte na zadna dalsi videa, nectete zadne recenze a texty o hre (taky "prozrazuji" vic, nez oficialni trailery), ktere se objevi na "velkych" webech, hru si potom proste kupte, az budete chtit, a uzivejte si ji do aleluja. Nevim, v cem je takovy problem.

Odkaz ke komentáři

:)

Nejsou...

A už to neřeště sakra, GoW3 taky obchody vydali dřív a nikomu to nevadilo, tak proč vám vadí tohle?...

k tomuhle bych měl takovou menší připomínku, že ano, GoW3 se prodávalo dřív o 10 dní, ale dalo se normálně koupit v obchodech na rozdíl od GT5, které má jen pár šťastlivců...

Odkaz ke komentáři

Musím teď jít za chvíli do práce... mám nahraný video z Eiger Nordwand / Rain se Zondou R 09

za chvíli dám upload na youtube...

bude to tak za 130 minut... je to docela velký...

večer ještě zkusím to porovnání zvuků u nějakýho toho auta z prologue a gt5

Odkaz ke komentáři

Musím teď jít za chvíli do práce... mám nahraný video z Eiger Nordwand / Rain se Zondou R 09

za chvíli dám upload na youtube...

bude to tak za 130 minut... je to docela velký...

večer ještě zkusím to porovnání zvuků u nějakýho toho auta z prologue a gt5

jak najdu nejjednodušeji na youtube ta tvoje videa? díky

Odkaz ke komentáři

http://www.youtube.com/user/rybakdany

k tomuhle bych měl takovou menší připomínku, že ano, GoW3 se prodávalo dřív o 10 dní, ale dalo se normálně koupit v obchodech na rozdíl od GT5, které má jen pár šťastlivců...

No a tohle se dalo normálně koupit na AUkru no :)

Odkaz ke komentáři

Souhlasim s tim ze rybak a dalsi kteri tu hru uz maji neudelali absolutne nic spatnyho (jak z moralniho tak z pravniho hlediska) ze ji koupili, ale ten kdo ji vynes z fabriky Pokud to tak bylo) je cu*ak, to mi nikdo nevymluvi. Sony sou sice zm*di, ale tohle si nezaslouzej, spis si to uz vubec nezaslouzi Polyphony.

2rybak: ja mam zas dotaz ohledne aut: je tam Renault Megane RS nebo Clio RS..?

Odkaz ke komentáři

Pěkný svi*ě ty polyphony digital,když tam nedali ty český auta...já je sice nemám zrovna v lásce,ale určitě spousta lidí by si chtělo zajezdilo třeba ve škodovce 120,tohle prostě opravdu nechápu...:(

jestli ti to tolik vadí, tak si tu škodovku kup... bez papíru jí seženeš za 500kč tak můžeš začít závodit...

já si velice rád zajezdím nečím co nezrychluje z 0 na 100 3,5 hodiny...

Odkaz ke komentáři

Ne,tak já jen říkám,že je to docela vůči naší republice celkem nefér...já ty český auta fakt moc nemusím,ale tak do rally mohli jich pár dát...myslím,že pár celkem rychlích aut taky máme. Když se podíváš,co v tý hře je za starý herky,který jezdí sotva 100,tak by tam ty naše taky mohli být. Ale tak v pohodě,když je polyphony naše auta nechcou,tak newadí...:) Nějak to překousnu...:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu