Avenger Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 tak jako staré RSo co vyhrálo monte carlo proč ne..neexistuje jen 120 ;) škoda bývala i úspěšná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack-Jack Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Jo,to já samozřejmě nemířil jen na škodu 120,myslel jsem prostě všecky naše auta,vždyť jich máme celkem dost...od škoda 100-130,fabie,favorit,roomster,octavia,je jich celkem hafo,tak by nebylo na škodu je tam dát...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 mě by zajímaly spíš americký značky :) je tam třeba legendární buick ? a co muscle cars ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 no ja bych tam bral tatru MX ale kde on chudak by ji spasil :-DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nie-Czech Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OsIDiJC_WoM Pozdrawiam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 patrze, ze nejestesmi sami v czechach, kto ma gran turismo piencz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Ja ho znam.. psal me na GTP. Hey is that you KKRT? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aCn8xslJhyI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 děkuji ti za tyhle ochutnávky.. divím se že ještě někdo neudělal video z "carlistu" určitě nejsem sám kdo je na něj nadrženej... moc bych chtěl aby v E46 m3 byl interiér ale asi budu zklamán :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midendorf Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 To rybak.d: Díky za videa! Nechceš nahrát nějaké rally? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nie-Czech Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Tak, nagraj Rally, Tuning Shop, Used Cars Dealer i jakieś License Testy. Dziękuje z góry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Mě by zajímali ty Top gear challenges. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huski Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Mě by zajímali ty Top gear challenges. hi, did rybak.d also bought the APEX book? I'd be interested in scans:) thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 rybak thx za video > by me zajimalo jestli vyvojari jeli nekdy autem za deste ... celni sklo je ok.. ale bocni vypada jak kdyby za nim byla sprcha :lol: ale to je jen takovej malej detail, kazdopadne hra vypada pekne ;) az na to ze mam strach aby si zajezdili i normalni lidi a ne jen s volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Tak tohle mi před chíli přišlo na youtube: Teď akorát nevím, jestli mám odstranit pro jistotu i další videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Ja cekal, kdy se ozvou... Jen moc nechapu jejich logiku, vzhledem k tomu, ze jim jeste mnohem vic zvedas hype na hru a komentare jsou porad zvedavejsi a zvedavejsi, tak jim vlastne delas dost dobrou neplacenou reklamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Tak tohle mi před chíli přišlo na youtube: Teď akorát nevím, jestli mám odstranit pro jistotu i další videa. Vznes odpor a napiš, že vystavuješ videa ze hry kterou vlastníš, tak jako milión dalších lidí na youtube a pokud čtu dobře tak jim jde asi jen o intro. které je jejich vlastnictví.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbl.prochy Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 No,porušení autorskejch práv + americkej ( nedejbože náš ) právní systém..... já bych to pro radši smáznul. Nikdy nevíš co z toho může bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Další pecka hra na prodej ::::: http://aukro.cz/item1314767510_nova_hra_assassins_creed_brotherhood.html Je to opravdu na prodej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 hru si legálně koupil a pokud bude mít někdo námitky že to ještě nevyšlo tak by prostě řekl že o tom vůbec nevěděl a hotovo :) prostě viděl na aukru hru a líbila se mu tak si jí koupil... žádný právní problémy z toho mít nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Další pecka hra na prodej ::::: http://aukro.cz/item1314767510_nova_hra_assassins_creed_brotherhood.html Je to opravdu na prodej. Ale todle je opravdu mazec, to dokazuje ze uz nektere hry jsou skladem a ceka se pouze na to vytouzene datum prodeje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=HddN0Y1iZrI http://www.youtube.com/watch?v=jb0DeQb07s4 Nová dvě videa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Rybak.d: nic nemaz. Zadny autorsky prava jsi neporusil.. Tohle nemuze Sony stale prochazet.. Proste si Sony vydupe, co muze. To je spatne. Nic nemaz - a ty z toho nemuzes mit nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Presne tak, tuplem nas*at na Sony, hru si normalne koupil na Aukru a ze se jeste neprodava je jen jejich problem, tys ji neukrad, jen koupil. Jinak diky za Renault, vypada ze novy auta tam nejsou, skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 No... Spis at mu YouTube jednoduse neblokne ucet, oni to moc resit nebudou (resp. maximalne tak zpetne, s cimz bude srani). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.