Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gran Turismo 5

AngerCZ

Recommended Posts

Tekk: no nevim nevim jestli to neni tak jak sem rikal ale hadat se nebudu. Jinak uz ste narazili na Veyrona? mel by byt standard ale na nejakych obrazcich vypada premium. A tekku jeste prosim udelej video toho F40 protoze se pise ze je taky standard ale v Prologue ma normalne vymodelovanou kabinu. Poskozeni se vam porad nepovedlo udelat tak jak bylo videny pred nejakyma dvouma mesicama?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tekk: no nevim nevim jestli to neni tak jak sem rikal ale hadat se nebudu. Jinak uz ste narazili na Veyrona? mel by byt standard ale na nejakych obrazcich vypada premium. A tekku jeste prosim udelej video toho F40 protoze se pise ze je taky standard ale v Prologue ma normalne vymodelovanou kabinu. Poskozeni se vam porad nepovedlo udelat tak jak bylo videny pred nejakyma dvouma mesicama?

Mrknu na tu F40, ale řekl bych, že ej to jak píše Avenger. Jinak Veyron se nejspíš musí odemknout, takže zatím ne. Co se týče modelu poškození, tak je možný, že se bude odemykat (i když mě osobně se to zdá jako zhovadilost), ale takhle se třeba odemykalo poškození pneumatik v GT4. No uvidíme, každopádně v Arcade to teď vypadá tak, jak je to vidět na videích. A v kariéře ještě nemám tolik aut, abych ten model poškození v nějakým závodě pořádně vyzkoušel.

Odkaz ke komentáři

200 aut je použitelných ty standart tam jsou jen aby bylo to číslo 1000 tak magický ;)

EDIT: měli radši udělat 500 premium

Já Vás nechápu v minulých GT pohled ze vnitř nebyl a teď když je jich 200 (1/5 všech aut) tak si stěžujete. Kdyby tam nebyly žádně, tak si stěžujete že by tam mohli být, a uvažujte kolik by mohlo zabrat času vymodelování 1000 aut. A stejně u aut např. typu Ford Fiesta mě, že není interiér, ani nevzrušuje... A 1000 aut je tam proto, aby si každý našel to svoje, a pro co nejvíc možností závodů...

Nechápu proč furt kritizujete, když ji stejně drtivá většina bude mít. RAKOVINU NA VÁS!!!

Odkaz ke komentáři

Já Vás nechápu v minulých GT pohled ze vnitř nebyl a teď když je jich 200 (1/5 všech aut) tak si stěžujete. Kdyby tam nebyly žádně, tak si stěžujete že by tam mohli být, a uvažujte kolik by mohlo zabrat času vymodelování 1000 aut. A stejně u aut např. typu Ford Fiesta mě, že není interiér, ani nevzrušuje... A 1000 aut je tam proto, aby si každý našel to svoje, a pro co nejvíc možností závodů...

Nechápu proč furt kritizujete, když ji stejně drtivá většina bude mít. RAKOVINU NA VÁS!!!

za tohle by jsi si zasloužil pořádně přes držku ;)

Odkaz ke komentáři

no to je určitě možný ale za rok se může objevit hra a může GT rozsekat na plné čáře... a když už jsme u té reality, mohl by jsi udělat video kde vypneš všechny assisty a podobný blbiny ? ty minulý videa mě nepřišly moc jako simulátor.. :) chtělo by to ukázat nějaký drifty a nárazy do aut atd. aby šlo fakt vidět že se to chová jak skutečný auto

Odkaz ke komentáři

Za rok ti žádná nová simulace z ničeho nic nevznikne... je to otázka dlouhodobýho vývoje a výzkumu chování aut atd. Co si budem povidat, konzole jsou v tomhle trošku mimo. Takovej LFS nebo rFactor budou vždycky někde jinde, ale GT má prostě svoje kouzlo, spoustu obsahu - auta, tratě, licence, atd... :)

Předešlý videa jsou s defaultním nastavením kontroly trakce na 5 a se zapnutým ABS na 1. Bohužel jsem pořád nikde nenašel anstavení fyziky chování aut jako tomu bylo v případě GT5P.

Odkaz ke komentáři

ty vaše kecy že je to nejlepší simulátor a dlouho bude jsou pěkně přehnaný... Yamauchi si tenhle topic nečte takže mu lézt do zadku nemusíte ;)

Aha takze ty znas na nejakou herni platformu lepsi automobilovy simulator ? Ale diky ze jsi objasnil, ze to tady Yamauchi necte, to jsme nikdo z nas nevedeli :roll:

Napsal jsem to proto, ze tady je spousta chytraku co to furt kritizujou, i kdyz je to to nejlepsi co v soucasnosti i blizky budoucnosti muzou mit, chyby ma kazda hra a spousta z nich bude pryc z dalsim patchem nebo DLC...

A podte se uz bavit jen o GT...

Odkaz ke komentáři

Já taky dost nechápu proč raději neudělali 400 pořádných aut než 800 nedodělků. V Prologue jezdím dodneška jenom v pohledu z auta a s tím mi pořádně natrhli plány, já už žádnou arkádu s bradou u silnice a dvěma budíkama přes obrazovku provozovat nechci. Navíc dělají interiéry pro auta jako je Ford Focus, magický Veyron bude standard, silniční Zonda F tam vůbec není, stejně jako Diablo, F50, Testarossa a spousta dalších aut, která by si to zasloužila. O tratích už nemluvím vůbec, že GT5 vyjde bez El Capitan, Midfield, Citta Di Aria, Costa Di Amalfi a v roce 2010 se budeme muset dívat na stromy vystřižený z papíru, tomu se snad úplně zdráhám uvěřit. Celý systém závodů stejný jako v GT1, tuning Stage 1,2,3 místo opravdových dílů, pneumatiky N1-R3 místo Michelinů, GoodYearek a Pirellek, to svědčí o tom, že celých těch šest let se pachtili jen s těma pár premium autama, který mi jediný ze hry vyčuhujou jako super kvalita, zbytek je teda standard nebo už překonanej. Ještě jsem zvědav na fyziku.

No, vidím to, že to dopadne jako s GT4. Dojel jsem GT mód někam k 65% a pak jsem ve hře totálně ztratil hnací motor, úplně mě to přestalo bavit. Jenom jsem vzal RUF CTR Yellowbird, Zondu nebo M5tku na Nordschleife a do omrzení jezdil time trialy nebo splitscreen s kámošema na volantu...

Odkaz ke komentáři

Bohužel jsem pořád nikde nenašel anstavení fyziky chování aut jako tomu bylo v případě GT5P.

jak nenašel ? přece to musí být v Options/Gameplay jak u každé jiné závodní hry :) a jestli to tam není... tak co když je to fakt nějaká divná verze ? :D

Odkaz ke komentáři

jinak teku opravim te ta knizka APEX bude u obou edidici limed a korad u te nejdrasi bude na vic model auta penezenka s kuponem na soutez o mercedes a USB klicenka s obsahem jak se delala hra plus jeste jina auta na stahnuti co nebudou ani v te prvni limed edici

Odkaz ke komentáři

Ono je to ale divny protoze El Capitan se v trailerech uz obevil..stejne jako Ice Arena. Jinak zase nesmis zapominat na to pocasi..to si myslim ze asi zabralo hodne casu, pak ten editor trati a taky konecne poradnej online kterej rozhoduje o tom, jak dlouho ti hra vydrzi. Ale asi trochu souhlasim s tim ze GT6 bude to, co melo byt GT5.. no snad v pondeli uvidim

Odkaz ke komentáři

tak zase jedno zklamání :) proč je počasí jen na pár tratích ? (11) ... to je takovej problém to dát na všechny tratě ? co je na tom jako těžkýho ? ... ale abych teda jen nekritizoval :D těch tratí je celkem dost (ikdyž některý jsou stejný, jen v opačným směru) a osobně mám i radost z auta Buick Regal (Buick GNX 87), nečekal jsem že se tam něco takovýho objeví...

a teď ještě otázka na ty co to už mají doma :) je tam i pohled z kapoty nebo jen z nárazníku ? (u standart cars)...

a jak je to teda s tím nastavením jízdního modelu ? to abs atd. přece musí jít nějak vypnout ! :)

Odkaz ke komentáři

Ono je to ale divny protoze El Capitan se v trailerech uz obevil..stejne jako Ice Arena. Jinak zase nesmis zapominat na to pocasi..to si myslim ze asi zabralo hodne casu, pak ten editor trati a taky konecne poradnej online kterej rozhoduje o tom, jak dlouho ti hra vydrzi. Ale asi trochu souhlasim s tim ze GT6 bude to, co melo byt GT5.. no snad v pondeli uvidim

Jo, tohle je přesný! :)

tak zase jedno zklamání :) proč je počasí jen na pár tratích ? (11) ... to je takovej problém to dát na všechny tratě ? co je na tom jako těžkýho ? ... ale abych teda jen nekritizoval :D těch tratí je celkem dost (ikdyž některý jsou stejný, jen v opačným směru) a osobně mám i radost z auta Buick Regal (Buick GNX 87), nečekal jsem že se tam něco takovýho objeví...

a teď ještě otázka na ty co to už mají doma :) je tam i pohled z kapoty nebo jen z nárazníku ? (u standart cars)...

a jak je to teda s tím nastavením jízdního modelu ? to abs atd. přece musí jít nějak vypnout ! :)

ABS, kontrola trakce atd jde vypnout. myslel jsem ale nastavení fyziky chování vozu jako tomu bylo právě v GT5p (Standart/Proffessional)

náhodou přehodit si volant z pravý strany na levou tam asi nebude? a ještě jeden dotaz mění se na budíkách v interiéru hodnoty kilometrů - kolik si na tom kterým autě najezdil, jako to má NFS Shift a Dirt 2 ?

Volanty jsou na tý straně, kde ho má předloha voza samozřejmě... přehodit to vážně nejde. Budíky v interiéru fungují.

Odkaz ke komentáři

Taky me jedina vec mrzi, a to je pohled z kabiny.... musim se priznat, ze GT serii jsem nikdy nehral, nebyl fanda, naopak jsem hrou jako mraky bezvercu, ztraceni v nedokonalosti svoji do nebe volajici sebestredne nadrazenosti pohrdal... ano pohrdal, navzdory neutichajicimu snazeni meho bratranka, ktery zkousel moje nepochopene ego zlomit pomoci GT2, po par letech pozdeji i pomoci GT4 a i pres jeho opravdu neutuchajici potrebu prinutit mne pochopit tuto opravdu uzasnou serii ..... to vse trvalo az do doby nez jsem se odhodlal (taky diky tomuto topicu ) a pred par tydny si sehnal GT5P, dobehl do sveho pokoje jak maly nadrzeny patnactilety pubertak, vlozil disk do mechaniky, playstation slastne zabroukal, a po par okamzicich, ktere se zdaly jako predlouhe dny, mesice, roky(!!!) jsem pochopil...pochopil tu krutou realitu, o co vse jsem vlastne veskerou tu dobu prichazel, jaky jen ignorantsky bastard jsem to mohl celou tu dobu byt, cela moje osobnost se zhroutila, jako kdyz fouknete naschval do domecku z karet svojeho spolubydliciho, ktery se s tim jebe cele odpoledne.... opravdu musim rict....jednoduse....bomba.. a timto se dostavam k tomu, co jsem vlastne chtel rict, a to ze me opravdu, ale opravdu stve absence pohledu z cock.pitu , protoze, jednoduse a proste kamera za autem je takova, nemastna, neslana, bez jakychkoliv stimulujicich emoci ... :( bohuzel ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu