Mayfish Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Aspon ze tam nakej dali prvni verze prej nemela obsahovat Mp vubec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 to je ten problém "aspoň že tam dali něco" pořád nedokážu pochopit smysl bspecu, kdo si koupí závodní hru aby se pak díval z "boxů" a dirigoval, to je nuda, maximálně do tě 24h real time se to hodí pokud není možnost uložení nebo pro vydělání peněz bez námahy ... ty standard auta nevypadají až tak hrozně na v in game.. trochu mě mrzí absence kol na standard autechm s tím jsem si vždy v GT4 vyhrál... doufám že top gear bude stát za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 mě to z game.co.uk také ještě nepřišlo ale jen díky poště..celej boží den to jde z prahy do kolína!!! Objednano ze ZAVVI.com, expedovano v pondeli a taky porad nic! Nevi nekdo jestli je mozne nejak ty zasilky sledovat? kde je? a kde trci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 tak v Alze už zdražili collectors edition ...... z 1655 na 1799 http://www.alza.cz/herni-konzole/playstation-3/hry/zavodni/18849381.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Vzhledem k tomu, že jsem neřidič, pořídil jsem volant a jsem v očekávání, tak jsem strašně zvědavej. Bude to moje první závodní hra na PS3. Co myslíte, bude se líbit? Nikdy jsem nehrál GT1,2,3,4, ani 5Prologue. No co, a když ne další jsou ve vývoji :D. NFS Shift 2, Test drive unlimited2 atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Vzhledem k tomu, že jsem neřidič, pořídil jsem volant a jsem v očekávání, tak jsem strašně zvědavej. Bude to moje první závodní hra na PS3. Co myslíte, bude se líbit? Nikdy jsem nehrál GT1,2,3,4, ani 5Prologue. No co, a když ne další jsou ve vývoji :D. NFS Shift 2, Test drive unlimited2 atd. Dovolím si tě opravit Shift 2 už nebude patřit pod sérii NFS, od které se odtrhne a půjde dál vlastní cestou...no uvidíme na jaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 mě to z game.co.uk také ještě nepřišlo ale jen díky poště..celej boží den to jde z prahy do kolína!!! Mě už psali v neděli v jednu hodinu, že balík byl exedován, tak to asi putuje dva dny do čr a dalši dva dny v čr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 http://www.nowgamer.com/columns/casual-games/580/gran-tursimo-5-reviews-can-they-be-trusted Zpochybnění dosavadních recenzí a obhajoba GT5. V kostce: dobrá recenze na GT5 se nedá napsat po dvou dnech letmého hraní. Autor příspěvku se zamýšlí nad tím, co vede recenzenty k takovým závěrům a zda skutečně lze tyto recenze považovat za důvěryhodné, když například MP jel teprve včera. Tvrdí, že v dnešní době internetu si každý myslí, že musí být první s recenzí venku...protože v této branži, když nejste první, jste nikdo, atd atd....Ale tato hra si toto nezaslouží. Jenomže to bys mohl takhle říct o kterékoliv hře vyjma akčních rychlokvašek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Jenomže to bys mohl takhle říct o kterékoliv hře vyjma akčních rychlokvašek. Jenže kolik z těch recenzentů tu hru pořádně hrálo? Ty malé weby k dispozici hru určitě neměly...určitě ne dřív, než ty velké. Tzn., že to mohli hrát opravdu tak max dva dny a jestli vůbec. Museli taky napsat recenzi tzn. jestli tu hru hráli pár hodin, je to moc. Je obvyklé, že hru mají novináři k dispozici mnohem dřív. Vždyť už to bylo na webech několikrát i týden před vydáním. Jenže....za to si SONY může sama....bohužel. Pak k tomu sedne týpek, co hraje třeba spíše PC hry....poplive grafiku (protože co si budem povídat, žádné grafické orgie se nekonají...bomba by to bylo tak dva tři roky zpět a kdoví jestli) a už se to veze. Pak stačí ještě pár drobností a osmička či sedmička je na světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Kdyby někdo chtěl...http://aukro.cz/item1337912964_gran_turismo_5.html (rozbalená a drahá) http://aukro.cz/item1336292797_gran_turismo_5_nova_ve_folii_na_ps3.html nová za pusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 nova za pusu > nejak nechapu proc zivit dalsiho prekupnicka kdyz to stejne posila z UK? To si to tam rovnou muze clovek sam objednat a bude to mit i levnejsi...:idea: a abych nebyl uplne OT uz ma nekdo vyzkouseno GT5 s G25/27? Jak je tam prosim funkcni spojka atd... (muze motor chcipnout pri spatnym pusteni? nebo je to jen ze mackate jeden pedal navic ale vlastne zbytecne? Nikdy jsem spojku nemel a je to zatim jedina vec ktera me k G27 laka od DF GT. Tak pokud by k tomu nekdo mohl neco napsat mockrat dekuju predem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 nova za pusu > nejak nechapu proc zivit dalsiho prekupnicka kdyz to stejne posila z UK? To si to tam rovnou muze clovek sam objednat a bude to mit i levnejsi...:idea: Tě nikdo nenutí. Někdo nemá možnost si hru koupit rovnou z UK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Tak co se predbezne zkusit domluvit a zkusit online? Treba o pul 9? Nick mam Rash-182 ma zalozit by to asi mel nekdo s vyssim levelem aby bylo k dispozici vic trati. Kdo se hlasi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 K tomu hodnocení hry... taky jsem prvních pár dní hru hodnotil kolem 70-75%, ale po cca 35% kariéry a nahraných cca 15ti hodinách bych tomu i tu devítku dal :) Prokousejte se nudou pvních závodů k těm těžších s lepší AI a užívejte si závody a nesledujte stromečky v každý zatáčce... :) Tak co se predbezne zkusit domluvit a zkusit online? Treba o pul 9? Nick mam Rash-182 ma zalozit by to asi mel nekdo s vyssim levelem aby bylo k dispozici vic trati. Kdo se hlasi? Já bych dal, dám ti vědět na PM nebo pak na PSN :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbl.prochy Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Tak konečně :wohow::bash:... z GAME.cz mi GT5 přišlo asi před hodinou,tak instaluji a instaluji a instaluji .... Po přečtení hoooodně moc předešlejch příspěvků jsem na to fakt zvědavej.. I tak si ale myslím,ať tak nebo tak,určiťe to nebudou vyhozený peníze.A pokud srovnám mé hraní GT4 a mojí pracovní vytíženost,tak mám zábavu na 2 roky.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 S GT bude zábava na hodně dlouho.GT4 jsem hrál dobrý tři roky a to nemluvím o GT3 to si někdy zahraju ještě dneska, takže o vydrž GT5 nemám strach nehledě na online kterej mě osobně je bohužel k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 to Rash-182: Ja bych si taky zazavodil, pisnete mi taky PM s instrukcema: nick na PSN mam dEvilPSX3...jinak se da pridavat pratele i primo ve hre a zakladat privatni mistnosti, co jsem tak pochopil, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 možná se k vám večer taky přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 rybak: no to doufam(e) Devil: ja sem to jeste tolik neprolizal tak snad tekken to bude lip vedet. pak se pridame az budeme domluveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Uz jste jeli nekdo v noci za deste v pohledu z kabiny pri ohnostroji? Jsem unesenej... A ty svetla mihajici se na palubovce...Je to nadhera.Snazim se to nejak zachytit,ale mov to nekde. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Edit: Tak neco malo z deste, je to fotakem na zvlastni prani :) To z toho kokpitu nic moc, nejde to zachytit a v replay se mi ohnostroj nevyskytoval :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 proboha to je nádhera..jakobych tu atmosféru cítil i tady...jestli mi to zítra ta pošťačka nedonese tak už nevim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Tohle je prostě paráda, nádhernej zvuk s podmanivým zvukem Blow-off a vypadá to celkově fakt nádherně!!!! :) hlavně v tom 720p... http://www.youtube.com/watch?v=fFfDG0DchSw 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Akorát jsem si domu přinesl volant, počítejte se mnou na online dneska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Tak já dnes nestíhám, ale můžete se mnou počítat na zítra. Pro větší přehlednost a aby sme to tady zbytečně nezahlcovali, jsem založil topic pro Online zde http://console-forum.net/tema/107803-gran-turismo-5-online?p=983678#post983678 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Servus chlapy můžete mi poradit? vím že u GT5 je podporovaná kamera na snímání obličeje aby jste se mohly otáčet v autě ale nevím kde to zapnout nebo od kdy to funguje jestli to funguje předem díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.