Ovsenakasa Posted March 25 Report Posted March 25 Zdravím. Neviem prísť na dôvod toho prečo moja TV nechce zobrazovať signal z PS2 cez RCA káble. Keď tie iste káble pripojím do SCART redukcie a tu zapojím do rovnakej TV, tak obraz ide bez problémov. Ten istý problem aj s mojou PS1. Viete mi niekto poradiť/vysvetliť kde môže byt problem ? Ďakujem. Quote
Junior Moderators mirai_trunks Posted March 25 Junior Moderators Report Posted March 25 Jiné zařízení funguje? Quote
Ovsenakasa Posted March 25 Author Report Posted March 25 Nemám iné zariadenie na vyskúšanie. Mám ešte jednu TV na ktorej AV vstup tiež nefunguje ale je to novšia 4K TV ktorá má AV vstup ako 3,5mm jack a k tomu je redukcia na klasicky červený biely a žltý chinch takze neviem či tam je podpora pre staré zariadenia. Quote
Junior Moderators spenat Posted March 26 Junior Moderators Report Posted March 26 AV vstup přes 3,5mm jack > 3x cinch je to samé, co mít 3x cinch přímo v televizi. Mělo by to tedy fungovat úplně stejně. Quote
Ovsenakasa Posted March 26 Author Report Posted March 26 No teoreticky áno. Výrobca TV uvádza že nie všetky zariadenia budú kompatibilné, no nikde sa nepíše ktoré to sú. Quote
Junior Moderators mirai_trunks Posted March 26 Junior Moderators Report Posted March 26 tak jsem kus nastudoval a je to mnohem složitejsí asik.. RCA je stejne nebo horsi nez scart, kdyz je scart RGB tak je lepsi, pak svideo.. idealne mit ten origo ps2 port kabl na full pin scart.. ale jako nevim jakej konecnej vliv na kbalitu to v dnesni dobe ma.. Quote
Ovsenakasa Posted March 26 Author Report Posted March 26 No akurát to riešim preto lebo tá staršia TV ide preč a ostane mi už len ta nová s AV 3,5mm vstupom. Ale nešlo to cez RCA ani na tej starej takže z toho súdim že novšie TV s tým asi nevedia pracovať. Quote
Recommended Posts