Thomas1222 Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Hro3a: Záleží také hodně na velikosti HDD, jestli máš 40GB doporučuji koupit první tak 500gb.. Jinak mám rogera 4.30 v2.05 a jsem spokojený udělal mě to tento flasher: http://ps3haxcz.com/viewtopic.php?f=28&t=1939 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Hro3a:Záleží také hodně na velikosti HDD, jestli máš 40GB doporučuji koupit první tak 500gb.. Jinak mám rogera 4.30 v2.05 a jsem spokojený udělal mě to tento flasher: http://ps3haxcz.com/viewtopic.php?f=28&t=1939 jo, já mu poslal PS3 v pořádku a mu došel poškozený, teď nemám PS3 ani Flash. Neříkám, že je to jeho vina, prostě jsem měl asi smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas1222 Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 siberius: Pojistil sis to u pošty ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janys788 Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Jaký by to mělo smysl? Pojištění balíku na poště se vztahuje na ztrátu balíku ne? Nebo možná mechanické poškození, ale jak dokáže, že bylo PS3 plně funkční před odesláním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 siberius:Pojistil sis to u pošty ???? jasný na 20,000,- to jsem už řešil, bez úspěchu. Ještě jsou s Flasherem nesrovnalosti... pak dopíšu k čemu jsem se dopracoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 (upraveno) Zdravim, mam rychly dotaz. PS3 slim Fw 4.31 CECH 2504B je sance na downgrade? Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem SSuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaimeCrook Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Zdravím, jaká je šance u 13 měsíců staré konzole která nebyla rozbalená, že v ní bude firmware 3.55 a nižší ? byl už v té době vyšší firmware v konzolích ? děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 SSuk: Šance je, stáhni si program MinChkVer a zkontroluj jaký je tovární FW, pokud je 3.55 a níž tak konzole jde downgradnout. JaimeCrook: Koukni se na krabici, měla by tam být napsaná verze konzole, pokud to je CECH-3xxxx tak bohužel..., pokud to bude CECH-25xx tak ta se ještě prodávala s FW3.50 ale už v červnu 2011 do nich začali nahrávat 3.56+, takže malá šance tam je ale na 100% se to určit nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaimeCrook Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 Díky za odpověď. Ještě bych měl jednu otázku. Stále uvažuju jestli konzoli s cfw a nebo klasiku na originály. Tak se chci zeptat, jak je to s updaty, dlc atd co vycházejí do her. Dá se třeba takový update co výjde na Fifu s novýma soupiskama někde stáhnout a hodit do ps3 s cfw ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas1222 Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 K tomu pak slouží různé prográmky, jako je třeba psnstuff... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spectre20 Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Zdravim, mam PS3 nekdy od 14.12. 2012 a je ma to FW 4.31 a verze je cech 3004B, je nejaka sance na jailbreak vubec? nebo proste hrani her zdarma? diky za odpovedi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas1222 Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 (upraveno) Jakýkoliv Cech 3000 nejde flashnout ani downgradovat. Buď budeš muset počkat, až vyjde nové Cfw, nebo prodat tento a koupit nový s modelem třeba Cech2004B nebo A. Důvod: Můžeš při flashování bricknout konzoli !!! Upraveno Únor 9, 2013 uživatelem Thomas1222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spectre20 Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 (upraveno) Aha, hmmm tak to je na nic :( takze hry z torrentu si nezahraju .... A co mas na mysli tim, ze musim pockat na nove Cfw? kdyz nechci menit svoji konzoli Upraveno Únor 9, 2013 uživatelem Spectre20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas1222 Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 CFW = Custom firmware umožňuje ti to spouštět zálohy... Teď máš OFW = oficiall custom firmware. No buď počkáš na nové možnosti flashnutí tohoto výrobního modelu, nebo to prodáš, nebo budeš Ofiko hráč ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spectre20 Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Jeste doplnim, ze nejsem v tomhle zadny expert a procital jsem tu par stranek, ale stale se nevyznam v par vecech, proto se ptam co myslis tim, pockat na novy CFW....potom by to slo jailbreaknout? diky za vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas1222 Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Sory blbě jsem to podal, spíš bys musel počkat na to, až se v tom modelu CECH3000 někdo pořádně porýpe a zkusí to nějak downgradovat popř nahodit CFW. Pak by byla ta možnost hrát zálohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokos Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 taky sem pěkně v rejži sem si koupil super slima... uvidím zatím hry kupuju a da se sehnat za par korun až na určité tituly... takže to není taková hrůza. snad se vtom někdo porýpe až se jih prodá víc a dostane se i na nás super slimejše :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spectre20 Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 taky sem pěkně v rejži sem si koupil super slima... uvidím zatím hry kupuju a da se sehnat za par korun až na určité tituly... takže to není taková hrůza. snad se vtom někdo porýpe až se jih prodá víc a dostane se i na nás super slimejše :/ Jo to mas pravdu, mohl by se v tom nekdo konecne pohrabat, protoze tezko se hleda jailbreakova scena, kdyz jedna polovina lidi hovori fake a druha ne, jako samozrejme, ze pokud vidim, ze nase verze stale JB mit nemuzou tak uz vim, co je fake, ale stale hledam skvely zdroj, kde sledovat duveryhodne informace a novinky! prosim breaknete uz Cech3xxx a 4xxx :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 duveryhodne informace sou na http://www.ps3hax.net/category/ps3-hacks/ps3-custom-firmware-cfw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokos Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Jo to mas pravdu, mohl by se v tom nekdo konecne pohrabat, protoze tezko se hleda jailbreakova scena, kdyz jedna polovina lidi hovori fake a druha ne, jako samozrejme, ze pokud vidim, ze nase verze stale JB mit nemuzou tak uz vim, co je fake, ale stale hledam skvely zdroj, kde sledovat duveryhodne informace a novinky! prosim breaknete uz Cech3xxx a 4xxx :D jo přeně moje řeč.... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Tak co .. Už jde Jailbreaknout Super Slimko ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Ahoj mám doma klasickou starou FAT konzoli cca 4 roky, CFW jsem na ni už jednou měl pak jsem upgradoval a od té doby jedu origo a poslední fw. No přiznám se nyní studentská finanční nouze tak bych rád zpět na CFW. Někdo v Hradci Králové kdo to dokáže přeflashovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Vasilko: ne a nemá cenu se ptát, až tp bude tak to tu uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 /cry :((( :D škoda škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mecano Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Ahoj vsichni, dnes jsem se odhodlal k prechodu z jb3.41 na kmeaw3.55. Zazalohoval jsem 3.41, v recovery menu jsem nainstaloval nejdriv 3.55 a potom kmeaw 3.55. Ted uz jde spustit multiman bez dongle...vyberu libovolnou hru..a nejde spustit. Nikde ji nevidim. Myslel jsem, ze kdyz mam hru pro verzi 3.55 a nizsi, tak pujde. Ale ono je to asi tak, ze pro kazdou verzi je proste jiny....param.sfo? Nebo tak neco? Proste ze na kmeaw 3.55 funguji jen hry upraveny pro 3.55, ne ty co jdou na 3.41. Dohaduji se spravne? Pokud je to tak, tak bych mel asi pohledat updaty pro ty sve nainstalovane hry a predelat to...Pokud k tomu nekdo vi vic nez ja (coz asi vetsina), prosim poradte...Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.