Kuliss9 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Ahoj mám 6 let starou FAT konzoli doma 80Gb. Už jsem na ni měl CFW. Po koupi FIFA 12 jsem nahodil OFW abych mohl hrát online. Nyní bych tam chtěl CFW vrátit. Chápu dobře, že nyní mám možnost pouze hardwarově? Není nějaká možnost přeinstalování když už tam CFW jednou byl? Případně dělá někdo upgrade v Hradci Králové? Děkuji moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 bohužel jedině flasherem, neni drahej, sám sem uvažoval že bych si E3 koupil, stojí kolem 1000kč, jen u fatka se stejne musí letovat, slimka se jen nasaděj jen na flash paměť.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voj1sek Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Ahoj mam PS3 fat Cech04,je tu nějaká možnost jaibreaku? popřípadě jak? musim zasahovat přímo do hardwaru? díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 hledej po foru je toho tady vsade dost, masli fw novejsi nez 3.55 pak ano rozebrat, naletovat a nasadit na flashku flasher, a mas to .. u fatka se bohuzel musi letovat, u slimka staci nasadit na flashku a přehrát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spideyy Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 Ahojte Je tady někde mapa flasherů? sháním někoho v Severomoravském kraji. Díky za info Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Žádná mapa flasherů neexistuje (Každý kdo dělal s psp ví o čem mluvím). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 kup si E3 - stojí cca 1000Kč.. nebo ulov nekoho kdo to flashne, bejva to tak za polovic :D poruznu se tu lidi ptaj a najdes kde se kdo odkad hlasil :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Zase sem píšu blbou otázku ale stále doufám na kladnou odpověď :D Už je nějakej flash nebo tak něco na Super Slima? ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 cobra ode :) google poradi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 hele .. našel jsem http://www.cobra-ode.com/index.html a to mi osobně moc neřekne .. můžeš mi nějak popsat co to je nebo kde se to bere nebo co se s tím provádí ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 je to emulator BD mechaniky, nahjrajes na usb iso a chova se to jako bd mechanika s tim mediem .. ale je to drahy . a dost pofiderni + se musi letovat na zakladovku , ja bych do toho nesel .. moc penez atd.. radsi koupit nekde slimaka max 2500a a flashnout ho , da se koupit porad novej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Chápu správně že mám super-slim hodit do šrotu? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 (upraveno) nn :D prodat na aukru nebo tak , koupit slimko s cfw, nebo novej slimak nekde ve vyprodeji ( flashnutelnej typ .. ) cenove na tom budes nastejno - kobra je draha - ... umsiteni toho ode i dost zakrejva vetraky, nu cihni je to slusnej zasah .. : http://www.logic-sunrise.com/dossiers-et-tutoriaux-651371-cobra-ode-installation-sur-ps3-superslim.html Upraveno Září 11, 2013 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Už vidím jak se tu budu sr*t s lepící páskou :D a za kolik tak prodám (nejlépe tu na CF) PS3 SS 500GB 2x DualShock + jakejsi Wrestling 13 A motorstorm Apocalypse ? :D BTW sry za OT ale chci to mít uzavřené+ Záruka asi rok a kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 cihni do sekce prodam za kolik to padlo :D uvidis :) ci nabidni a uvidis kolik kdo da :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SanchezCZ Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Dobrý den, již před pár dny vyšel ke stažení Grand Theft Auto V na PS3 verzi. Chtěl bych to stáhnout a vyzkoušet, než to vyjde na PC. Akorát u toho je napsaný že je potřeba "CFW 4.46" a chtěl bych poradit jak to teda flashnout abych to mohl spustit hru Když se podívám na Systém informace, mám nejnovější verzi (což je těch 4.46). Existuje tedy nějaký jednoduchý návod, kde vložím soubor na USB a pak jen v PS3 aktulizuji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 pročti vlákno trošku zpět psalo se tu o tom mockrát. každopádně ve zkratce jednoše aktualizovat souborem na usb jde jen když máš ps3 se softwarem 3.55 a nižším, cokoli vyššího vyžaduje složitější zásah hw flasher, cobra nebo tak ... vše tu najdeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2013 Sanchez: Ty si kandidát na BAN :-D Je to o tom XXX stran. Doporučuji thread pro začátečníky v tutorialech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voj1sek Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Když mám teda Fat ps3 starý asi 6 let a mám vyšší FW než 3.55,musím tedy downgradovat hardwarově?Co mám přesně v tom Hardwaru dělat a co mam letovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Carlos Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 Pokud mam staré fat ps3 bude mi stačit celý system a nastavení dát restore do puvodního stavu a pak nainstalovat jb ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates026 Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Zdravicko parani Chci se zeptat jestli mezi vama je nekdo z okoli pardubic, hradce a pobliz, co dela flash ps3 mam tu verzi 4,46+ docela by se to hodilo ted pri navalu tech her mob 775255353 email matespetras@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elurban Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Zdravim,mam ps3 fat,firmware 2.60,pujde udelat update na 3.55 kmeaw ? Pujdou na nem hrat hry typu gta V a podobne novinky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 pokud máš FW 2.60, tak pak nainstaluj Ofiko 3.55 a na to nějaký nejnovější CFW jako třeba Rogero 4.50, pak ti půjdou všechny hry který byly doposud vydaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardis27 Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Ahoj, chtěl bych mít dotaz. 4etl jsme tu předchozích pár stránek ale furt mi nejde do hlavy že někdo Psko musí posílat a někdo ne. Mám PS3 slim 320 gb FW 4,46. Někde jsem četl že to jde ale moc se v tom nevyznám. CFW jsme měl když jsme konzoli koupil a v obchodě jsme jim řekl ať mi jí vybalí a zapojí a hned doma jsme to flashnul. Jen teď přesně nevím jak to mám downgradovat. Děkuji za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Zdravim chci si koupit ps3 udelal by mi nekdo cfw abych mohl hrat stažene hry? Samozřejme za poplatek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.