Mušák Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 (upraveno) Kdo chce flashnout ps3, napište mi zprávu. Je nutný HW zásah pomocí e3 flasheru, pokud je firmware vyšší než 3.55. Jsem z Prostějova. http://console-forum.net/tema/162289-nabizim-flash-ps3-na-nejnovejsi-cfw-4-50-rogero Upraveno Listopad 17, 2013 uživatelem Mušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvdark Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 (upraveno) Cau lidi mam tu ps3 slim s OFW 3.55 jen bych chtel vedet co vsechno do ps3 mam nainstalovat abych mohl hrat stazene hry. Jedna se mi o to ze prvni stranka nebyla aktualizovana 3 roky takze bych chtel to nejnovejsi co internet nabizi. Takze jaky si mam nahrat CFW(nejnovejsi) a jake programky(napsat verzi toho programku) k tomu abych pote hru spustil,kdyby byli linky na stazeni techto programu byl bych rad ale neni to nutnost :) Predem diky za podrobne info. Upraveno Leden 6, 2014 uživatelem Marvdark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak038 Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 (upraveno) Pánové, potřeboval bych využít Vašich zkušeností. Mám ROGERO 4.5 a udělal jsem si v Multimanu Back-up NHL 14. Když to však chci pustit z té zálohy z disku, při tom přepínání mezi Multimanam a úvodním meny mi to vždycky zmrzne tak, že pomůže jen tvrdý restart. Na obrazovce se objeví akorát takové příčné přerušované pruhy. GTA V jsem přitom zálohoval a spustil z disku bez potíží - tím samým postupem. Takže hypoteticky by chyba nemusela být ve mně. :-) Nemáte prosím ánung, čím by to mohlo být? Velice děkuji, Honza ----------------------------- Vyřešeno. Stačilo z nastavení vyhodit BD Mirror a Direct Boot a jede... Upraveno Leden 10, 2014 uživatelem rak038 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvdark Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 (upraveno) Už jsem tovyresil na jinem foru. Upraveno Leden 13, 2014 uživatelem Marvdark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Hledám Flashera v okolí Kolína je tu někdo takový? Díky moc za případnou PM. Mám 5 let starou FAT konzoli na které už 1 čas CFW byl, nyní je tam nejnovější ofiko FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korovan Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 To uz tu nikdo nechodi aby nam poradil? cs aky máš model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardzi Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Ahoj. Bracha dostal PS3 slim, který je bez mechaniky. Pokouším se teda o flash, ale zatim nic. Mám verzi 4.53 a někdy vidim napsáno že donwgrade jde, někde že ne. Nevím jestli to dělám správně, ale stahl jsem už nekolik CFW 3.55 a když to spustim, jede to asi na 75% a pak ,, The data is corrupted´´ . Nemůžete někdo poradit jestli to teda vůbec jde či co dělám špatně? Předem dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Pro flash je nutný hw zásah. A bez mechaniky nejdou spustit hry. Pokud je tam mechanika a pouze nenačítá, tak je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardzi Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Pro flash je nutný hw zásah. A bez mechaniky nejdou spustit hry. Pokud je tam mechanika a pouze nenačítá, tak je to v pohodě. Skoda no. Díky za info :) . Myslel jsem že hw zásah se nemusí, případně znáte někoho Děčín a okolí kdo by to udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Jsem jediný v Čr, takže jenom to udělat poštou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrOrange Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Ahoj, sháním někoho v Praze a okolí, kdo by mi udělal flash na PS3 Slim, můžu poslat date code, FW mám nějaký novější, podívám se doma. Dohodnu se na rozumné ceně. Napište na mr.orange at email.cz Díky! J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neoczech Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2014 Shaním flash +abych mohl hrát hry z přenosného hdd.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killerzcz Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Prosím o nabídkou.....konzoli jsem mel již flashlou ale bohužel sem stahl asi CFW z netu kde to nekdo prepsal a byl to OFW takže nyní 4.55. a sem v ..... mail Schillervaclav@seznam.cz dííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holo Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 Ahojte. Mam PS3 Slim fw4.60. Mozem don nainstalovat OFW 3.55 a potom nahodit CFW cey USB kluc.Daujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whiny Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 A můžu s tim na Multiplayer, třeba si stáhnu Black Ops II a chci si zahrát i MP, nebo musim hrát jenom Offline ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumi Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Ahojte, koupil jsem prckovy PS3 verze asi 4.6 - najde se někdo kdo mi z toho udelá 3.55Geohot 3.55-JB? ​sem z Teplic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genitalgrinder Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Cus borci nekdo z okoli uherskyho brodu - zlinsko kdo by mi udelal flash na zalohy ... Sam se v tom vrtat nechci kdyztak SZ diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Novák Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Nechal jsem si konzoli dělat u Mušáka a 100% spokojenost: http://console-forum.net/tema/172182-nabizim-downgrade-na-ofw-3-55-hrani-stazenych-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odtahovka Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Mám PS3 cech-4004C a firmware 4.70. Změnilo se něco a půjde to softwarove flashnout na nižší firmware 3.55 abych mohl hrat hry s HDD? Nebo mám rovnou kontaktovat pana Mušáka, který to dokáže hardwarově upravit. Předem děkuji za reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Na teto konzoli to nejde. Jediná možnost je ji prodat a koupit vhodnou konzoli. Pomohl bych s výběrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odtahovka Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 (upraveno) Nepujde to ani s e3 flesher? http://www.aliexpress.com/item/brand-new-original-E3-NOR-FLASHER-with-4-parts-for-ps3/502612778.html Popřípadě ho mohu objednat. Upraveno Březen 18, 2015 uživatelem odtahovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Nejde to přes nic ... Jinak bych to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odtahovka Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Tak ho tedy prodam a ozvu se.Mate tam nejakou podpultovku PS3, ktery umi to co by sem chtel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimamima Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Zdravím šla by předělat konzole CECH-4004A k hraní přepálených/připadně po doplnění HDD stažených her? pokud ano kolik by to vyšlo, děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Nie, sony tieto nové generácie hardwérovo upravilo a flash už nepomôže. Je to natvrdo uzamknuté. Všetky super slimky sú k ničomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.