GangBik3r Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Zmen DNS na 67.202.81.137 a PSN ti pujde i na CFW 3.55,bez nutnosti update.Tak jsem to změnil a na PSN se stejně nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMaroStyle Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Prosím Vás, včera jsem nahodil Kmaew CFW a konečně jsem nějak rozjel nějakou hru (Dead space 2) stahl jsem ji, nakopiroval do HDD0/GAMES. uvnitr byl .PKG soubor ktery jsem z tama zase musel dat na externi HDD a nainstalovat ho abych ho videl v Install package... nainstaloval, pak pustil Rogero manager protoze pres MultiMan to neslo. Pak sem nejak prisel na to ze tam musim vrazit Original jakekoliv BR hru. Dal jsem to tam a najednou uz mi hra slapala. Radoval jsem se po asi 2tydnech trapeni s CFW :D ... no jinak, Kdyz u hry nemam .PKG soubor tak se spustit neda?? Mohl by mi tady nekdo napsat jak se spousteji hry ktere pridam do slozky GAMES pres FTP?? Se nejak musi vytvaret .PKG soubor?? Totiz u Grand Turismo 5 jsem mel nejaky fix ktery mel malou velikost (u DS 2 mel .PKG 3+GB) no nainstaloval sem ten fix a hra nijak obdobne jako ta prvni spustit nesla. Ze by sem nekdo hodil navod jak presne rozjet nejake hry?? Nikde to nemuzu najit nejak polopate napsane :) Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon1468625657 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Tak jsem to změnil a na PSN se stejně nedostanu http://www.youtube.com/watch?v=5gsBAhPl5Rg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudek Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 takze pro hrani backup her z interniho hdd je zapotrebi, aby byl v mechanice BR disk s jakoukoliv origo hrou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMaroStyle Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 takze pro hrani backup her z interniho hdd je zapotrebi, aby byl v mechanice BR disk s jakoukoliv origo hrou?? Podle mě ano, jinak spustitelna nebyla, když sem disk vložil tak se u hry objevilo v zavorce [DISC] a uz sla normalne spustit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudek Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 no ja zkousim gt5, ale nejak se mi nedari...mam to ve slozce hdd0\gamez\ps3game a v ni uz jsou soubory a dalsi slozky z hry. nebo to mam nakopirovat nekam jinam...tu slozku gamez mi vytvorila gaia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 nakopirovane to mas zle daj to priamo do priečinka gamez. Do gamez priecinka nakopiruj zložku BLESXYZ (zálezí od označenia hry), žiadne iné podpriečinky tam nedávaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudek Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 prave, ze u tohohle gt5, co jsem stahnul neni slozka BLES****...takze mam sosnout neco jineho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 nema nekdo funkcni verzi Tiger Woods PGA Tour 11 s podporou MOVE ???? Uz jsem vyzkousel asi tri verze a ani jedna nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Waninkoko 3.55 CFW V2 Stabilnější než předchozí verze postaveno na hermes playload testováno na: bez bricku - PS3 40GB FAT (CECHG04) - PS3 60GB FAT (CECHC04) - PS3 80GB FAT (CECHK04) - 120GB PS3 Slim (CECH2004A) - 120GB PS3 Slim (CECH2104A) - PS3 Slim 250GB (CECH2004B) Hashes MD5: 6a6cfc701300c95b57b990d8d609e52f SHA1: a4f155711bbb031022d0c531d70a0b7a180b7aca více >>>ZDE<<< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosinoo Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Zevraj tato druha verzia Waninkoka uz podporuje prehravat Bluray disky. Tu pise typek http://psx-scene.com/forums/724053-post153.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5gsBAhPl5Rg Podle videa jsem to udělal,ale nefunguje to. Je jiný způsob? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Dal jsem si CFW Waninkoko a chtěl bych dát zpět CFW kmeaw 3.55, ale nějak mě to už nejde dát zpět? Co mám udělat díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 nahrat orig 3.55 a potom Kmeaw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 nahrat orig 3.55 a potom Kmeawa musím orig. 3.55 nainstalovat přes recovery menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 GangBik3r: ano............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášST Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Zdravím, mám PS3 250GB s FW 3.55. Chci CFW, ale pořád se nemůžu rozhodnout který, někdo píše ten jiný zas tamten. Osobně se mi nejvíce zamlouvá udělat si vlastní CFW přes "Custom Firmware Maker v1.1" četl jsem že vyšla, ale už i v1.4 nemá někdo odkaz? Řekněme, že tedy použiju CFW přes ten Maker, který ale bude 100% na stažený hry? Jsem uživatel, co jen zapne PS, a hraje hru sám, žádný multiplayery atd. Váhám vlastně mezi Kmeaw 3.55 a Waninkoko 3.55 u kterýho ale nevím zda v1 nebo v2. Hlavně mi jde o zamrzání konzole a další ostatní problémy. Díky za odpověď. Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 hele já ti doporučuju vytvořit si Kmeaw 3.55, já sem si ho vytvářel přes CFM v1.1 a mám ho cca týden a sem spokojenej ani jednou se mi to neseklo a jede mi na tom vše, akorád mi nejde Brunswick Pro Bowling, ale ten mi nešel ani na JB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Jako člověk kterej na svym PSku měl nahraný uplně všechny a nyní setrvávam na Kmeaw 3.55 CFW ti doporučim ten.....zároven s Gaia Manager 2.05 ....... víc toho ke hraní záloh nepotřbeuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edguy Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Zravím! Môžete poradiť ohľadom CFW KMEAW. Zložku pre HDD mam GAMEZ a pre USB tiež tak či ako KMEAW stiahnuť hotovy ci si urobiť,lebo už je nainštalovany len zase sa trapiť s rozchodenim hier Ake hry stahujete pre CFW 3.55 ,mám par hier pre JB ale malo original EBOOTov je Zatiaľ nemám odsušanu hru ,ktorá by fungovala na 3.55 CFW Stahujete len hry určene pre CFW 3.55 či aj pre JB ale potom treba hľadať EBOOTY a ine patche. pošlite linky na EBOOTY,,,,na hry nie len ake sťahovať diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 potřebuješ orioginální zálohy....ty upravené ti nepujdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Jako člověk kterej na svym PSku měl nahraný uplně všechny a nyní setrvávam na Kmeaw 3.55 CFW ti doporučim ten.....zároven s Gaia Manager 2.05 ....... víc toho ke hraní záloh nepotřbeuješ... Ja používam presne tento spôsob. Ale nie všetko funguje ako má. Zatial som skúsil 3 hry ASS.CREED 2, monsters vs aliens a protothype. Tie prvé dve fungujú, ale ta tretia nie. Pritom cez JB to normálne fachalo. Píše to " game data is corrupt" pritom som všetko po predchádzajúcej hre vymazal aj s game data v XMB. Dostanem sa do menu a to je všetko. Možno je spúšťanie cez CFW 3.55 pohodlnejšie, ale to laborovanie ma nebaví. Pokiaľ by ste mali na toto odpoveď budem rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášST Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Ještě to napíšu i sem 4.den po instalaci Kmeaw 3.55 + Gaia manager, mám následující problém. http://console-forum.net/tema/114369-kmeaw-3-55-gaia-manager-zamzra Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Nenapísal si to podstatné. Akú verziu gaia manažéra používaš. Čo som tak zachytil 2.05 je celkom podarená a ešte som nepočul, že by to niekomu zmrzlo. Ale nemusí to byť manžerom. Môže to robiť hra samotná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Ahoj, chci se zeptat, mam ofw 3.55 a chci si tam hodit nejaky ten flash ;). Chci jen hrat hry nic víc. Ktery z této kupy flashu je best ? A ten gaiga manager to se hazí do ps3 ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.