Hawkie Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Díky, vim co jde a nejde na CFW od Geohota. Nemáte prosim někdo ten PUP v kompu? Smazal sem ho a na GH stránkách už neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakeee Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Diky... a jeste jakej je rozdil mezi stealth a tou druhou verzi? Rogero_Manager_v8.0_Waninkoko_Kmeaw_Syscall36__3.5 5__3.41.pkg Rogero_Manager_v8.0_Waninkoko_Kmeaw_Syscall36__3.5 5__Stealth.pkg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Musím nějak hry rozdělovat jako to bylo na jailbreak ??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desta Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Chtel jsem se zeptat k cemu presne slouzi LV2 patch. Po instalaci se mi objevi zalozka LV2 a po rozkliknuti Gaia Manager. Ale Gaia Manager mi fungoval i bez lv2 patche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakeee Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 tak jsem na Kmeaw a musim si prekopirovat hry do jiny slozky aby to rogero videl... chtel sem to udelat pres blackb0x ftp, ale kdyz ho chci na ps3 spustit tak mi to zahlasi "an error during the start operation (cisla)" co je spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Musím nějak hry rozdělovat jako to bylo na jailbreak ???Díky Ano. Pokiaľ použiješ Gaia manažer (doporučujem GAMEZ.pkg) vytvorí ti zložku v hdd0/GAMEZ/ID_hry. ID hry snáď vieš čo je. Pri multimane môžeš hry dávať hdd0/GAMES/ID_hry. Tento program dokáže pracovať aj so zložkou GAMEZ. Netreba žiadny ftp. Oba programy ho majú integrovaný. Ja používam oba, ale hry ukladám primárne do GAMEZ. tak jsem na Kmeaw a musim si prekopirovat hry do jiny slozky aby to rogero videl... chtel sem to udelat pres blackb0x ftp, ale kdyz ho chci na ps3 spustit tak mi to zahlasi "an error during the start operation (cisla)" co je spatne? Byť tebou skúsil by som multiman alebo gaia. Podobné problémy by si neriešil. Inak táto chyba vyskočí pokiaľ je problém so súborom EBOOT alebo je zložka zle umiestnená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakeee Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 stahnul jsem jinou verzi a maka to dobre :) ale nastal jinej problem ... nainstaloval jsem rogero manager a ten zacal kopirovat hry do hdd0/games ale ted nemuzu najit vsechny zalohy ktere jsem mel nekde (myslim ze hdd0/games/oman6464...) jednoduse nemuzu najit slozku oman ... je mozny ze mi ji rogero vymazal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 stahnul jsem jinou verzi a maka to dobre :) ale nastal jinej problem ... nainstaloval jsem rogero manager a ten zacal kopirovat hry do hdd0/games ale ted nemuzu najit vsechny zalohy ktere jsem mel nekde (myslim ze hdd0/games/oman6464...) jednoduse nemuzu najit slozku oman ... je mozny ze mi ji rogero vymazal? Ano je některé manažery to dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3skac11 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Prečítal som si túto tému a mal by som niekolko otázok. Možno, že sa budú opakovať ale myslím, že to zvládnete. Rozhodol som sa, že skúsim nejaký ten CFW. Mám FAT 60GB verziu s označením CECHCO4 a OFW 3.41. Uvažoval som o CFW Waninkoko v2 ale niekde som zaregistroval, že na verziu s označením CECHCO4 ešte nič není ak nepočítam jailbreak. Potvrdí mi niekto túto informáciu? A ešte jedna, na 60GB verzii mi idú aj originálky s PS2. Ak by som si dal CFW išli by mi tiež zálohy s PS2? Je to nejako riešené aj týmto smerom. Dík za odpovede.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Co to je ID hry ??? To je nějaké označní jako na ps2 ??? Třeba SLES,SLUS a nějaké číslo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Mušák: Jo. BLES, BLAS, BLUS atd + nějáký číslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Prečítal som si túto tému a mal by som niekolko otázok. Možno, že sa budú opakovať ale myslím, že to zvládnete.Rozhodol som sa, že skúsim nejaký ten CFW. Mám FAT 60GB verziu s označením CECHCO4 a OFW 3.41. Uvažoval som o CFW Waninkoko v2 ale niekde som zaregistroval, že na verziu s označením CECHCO4 ešte nič není ak nepočítam jailbreak. Potvrdí mi niekto túto informáciu? A ešte jedna, na 60GB verzii mi idú aj originálky s PS2. Ak by som si dal CFW išli by mi tiež zálohy s PS2? Je to nejako riešené aj týmto smerom. Dík za odpovede.... Na staršiu verziu PSka by som odporúčal Kmeaw nie Waninkoko v2. Ako je známe je veľká časť starších modelov u ktorých po nainštalovaní Waninkoko došlo ku bricku konzole. Určite by som to neriskoval aj keď model nie je v zozname brickov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Chcem sa opýtať keď chcem Kneaw 3.55 inštalovať na slim PS3 CECH 250A4 mal by sa mi teda nainstalovať korektne bez akehokolvek Bricku? Pytam sa len pre istotu keďže som to zatial robil na FAT verzii PS3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Chcem sa opýtať keď chcem Kneaw 3.55 inštalovať na slim PS3 CECH 250A4 mal by sa miteda nainstalovať korektne bez akehokolvek Bricku? Pytam sa len pre istotu keďže som to zatial robil na FAT verzii PS3.. KMEAW Ti nebrickne zadnou PS3....at je FAT nebo SLIM. K bricku dochazelo jen u Waninkoka v1, ale tam myslim uz to vyresily v2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Ahoj, sry, ze se tak blbe ptam, ale je tenhle navod jeste dnes (11.2.) aktualni? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Ano je,ale pouze na FW3.55,pokud máš 3.56,tak máš smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghoust Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Ahoj, mám takovou stupidní otázku ale nikde sem tot u nenašel :D Jdou na PS3 hrát stažený hry? Jakože to nějak flashnout jako psp nebo ps2? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 A k čemu je asi CFW?... Jo, a jinak to máš napsaný hned v úvodu tématu ve FAQ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Ahoj, mám takovou stupidní otázku ale nikde sem tot u nenašel :D Jdou na PS3 hrát stažený hry? Jakože to nějak flashnout jako psp nebo ps2? :D Uhádol si. Fakt stupídna otázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghoust Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Uhádol si. Fakt stupídna otázka. Taky bych byl rád kdyby ste se zdrželi připomínek na moje stupidní otázky...pokud vim tak k tomuhle FAQ slouží -__- A k čemu je asi CFW?... Jo, a jinak to máš napsaný hned v úvodu tématu ve FAQ... Hups omlouvám se toho posledního sem si nevšim :-D Takže jestli sem to dobře pochopil, tak se dá CFW nainstalovat na jakejkoliv ps3 slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 jo dá pokud mas FW 3.55 popř nižší návod www.psney.xservers.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghoust Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 A dá se nějak zjistit FW ještě před koupí? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Tipuju ze ne ale 3.56 vysel max 10dni zpet tak mazej do nejakyho staryho obchodu kde nikdo nenakupuje a doufej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m-salmbor Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Ahoj,chci se zeptat,jak poznám že mám nainstalovaný CFW v pořádku? nainstaloval jsem OFW355,pak WaniiKoko ,ale při updatu to běží do 38pct, pak skočí 100pct ,naběhne to a v system information mám version 3.55.Nejde mi spustit jakkýkoliv manager! Updatoval jsem jak z menu i přes recovery...(vždy jsem mezitím updatoval na OFW).Neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m-salmbor Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 jo a zkoušel jsem i Kmeaw...to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.