Jedi_James07 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Nevím jestly to víte nebo vás to nezajímá ale mě to je jedno , já to sem napíšu. Asi před 5 minutami jsem hledal FUSA SD na své staré PSP a narazil jsem na CFW PSvita . Kdo ví cos našel :-D Existuje i např. stránka http://psvitacfw.com/ která to má už v názvu, ale zatím žádný CFW nevyšel. Jediné co se stalo byl nějaký VHBL http://wololo.net/wagic/vhbl/ který využíval chybu v nějaké Motorstorm hře pro PSV, ale tu hru hned stáhli ze svého obchodu ... Ovšem někdo měl určitě štěstí ... A díky tomu může pouštět veškerý homebrew ze starého PSP ... A tady by mě zajímalo, jestli díky tomu může hrát i PSP iso hry(stáhne něco jako MultiMAN pro PS3 - na své stránce píše, že cituji: VHBL does not technically allow you to play any pirated PSP or Vita games. , což by ale nemělo vyvracet tu "tezi" že se nainstaluje takový nějaký doplněk, který to dovolí, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Spíš napiš, kde je to nejvýhodnější ...PS: toto je pořád výhoda retail (nedigitální) distribuce ... Dohraješ hru, už tě nebaví, tak ji prodáš do bazaru/ na aukru. PS2: Jestli se nakoupené hry přes digitální distribuce uzamknou na nějaký účet/kus hardware, dá se pak "odebrat/odemknout" a distribuovat dále? Asi pochybuju, ale s HW to tak myslím jde.(Když ne, tak tím chci trochu "narazit" na sdílení účtu mezi x(dřív 5, nyní myslim jen 2) lidmi. U JRC je to výhodnější. Za tu samou hru nabízí 400 na ruku a 500 na protiúčet, když si chceš koupit hru jinou... Playcentrum je v tomhle úplně mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 A dá se těch 500 rozprostřít na více her? Např že bych chtěl 2 hry za 250 a ne jednu za 500? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 jo, ale můžeš si vzít i dražší hru a doplatit zbytek nebo toho můžeš vzít víc, máš to prostě jakoby slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 U nás dáváme polovinu současný ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 To je kde "u nás"? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 U nás dáváme polovinu současný ceny... A copak je to "současná cena"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Současná cena, co máme na krámě za novej kus, mluvim o Bílý Myši v Plzni v Pařížský. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Kdo ví cos našel :-D Existuje i např. stránka http://psvitacfw.com/ která to má už v názvu, ale zatím žádný CFW nevyšel. Jediné co se stalo byl nějaký VHBL http://wololo.net/wagic/vhbl/ který využíval chybu v nějaké Motorstorm hře pro PSV, ale tu hru hned stáhli ze svého obchodu ... Ovšem někdo měl určitě štěstí ... A díky tomu může pouštět veškerý homebrew ze starého PSP ... A tady by mě zajímalo, jestli díky tomu může hrát i PSP iso hry(stáhne něco jako MultiMAN pro PS3 - na své stránce píše, že cituji: VHBL does not technically allow you to play any pirated PSP or Vita games. , což by ale nemělo vyvracet tu "tezi" že se nainstaluje takový nějaký doplněk, který to dovolí, ne? Představuješ si to až moc jednoduše. To, že existuje nějaká chyba ke spuštění některých HB ještě zdaleka neznamená možnost hraní ISO her. Je to z důvodu nepřístupu k flash paměti Vity, kde se nachází FW a jeho součásti, které je nutno pro spouštění takových her upravit. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Ahoj, nevíte jestli je někde v Praze k vidění PSV s Uncharted? Byl jsem se na to podívat v EW, ale tam je instalováno všechno možné, ale Uncharted ne. Moc by mně to zajímalo naživo, než do PSV půjdu. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Jak už to bylo při vytvoření původního HBL pro PSP - (V)HBL jede v User Modu,ne v Kernel modu takže nemže spustit ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Zdravím pánové. Mám dotaz. Myslíte si, že když mám v PSV hru na kartě (full originál), že ji tam můžu nechat a nebo je lepší když přestanu hrát tak ji radši vyjmout. Aby se to tím třeba nekazilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Zdravím pánové. Mám dotaz. Myslíte si, že když mám v PSV hru na kartě (full originál), že ji tam můžu nechat a nebo je lepší když přestanu hrát tak ji radši vyjmout. Aby se to tím třeba nekazilo... není to jídlo, nic se nekazí. Přeci jen to není dvd, které ničí laser ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 :lol: :D radši bych jí vyndaval ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 http://www.gamepark.cz/metal_gear_solid_hd_vita_nove_screeny_681679.htm kde je to HD? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 http://www.gamepark.cz/metal_gear_solid_hd_vita_nove_screeny_681679.htmkde je to HD? :D :D Asi špatný foťák nebo jim vývojáři zakázaly fotit originál 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 :lol: :D radši bych jí vyndaval ;) UMD taky nevindávám a nic se nekazý , stejnak když to hraješ tak se to opotřebovává ale když nehraješ tak to jen stojí a nikam to nejde :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Asi špatný foťák nebo jim vývojáři zakázaly fotit originál 8) to jsou screeny ze hry... to nemá s foťákem nic společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Dívat se na screeny z Vity na PC je asi tak jako pít z hrnku teplý pivo. Přímo na PSV to vypadá výrazně líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 To ale nic nemění na tom, že to zase opět běží v sub-nativním rozlišení a obrazová kvalita se od PS2 verze skoro nikam neposunula...Vita má na víc, škoda... Každopádně už mi perfektně funguje Near i mapy, opravdu stačilo jen registrovat náš wifi accespoint s adresou do té databáze a už to krásně jede, přesnost asi 5m! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 ne bezi v plnem rozliseni vita a je to port tak jaka by mela betj grafika vzdyt na ps3 je to to same prece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 No, mohlo by to alespoň běžet v plném 960x544 s nějakým tím AA. A když už HD collection, tak jsem čekal, že vylepší aspoň textury, nebo něco. Tohle běží v nějakých 720x448. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Podle mě je slovo v názvu HD dost zavádějící... mohly jen napsat vita version :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Krom toho tam narozdíl od PS3 verze nebude Peace Walker, což je zavádějící ještě víc. Jako obecně beru HD remaky jako kopání do mrtvol, i když MGS jsem si koupil...kdyby radši byl úplně nový MGS...to by bylo radosti. S nějakým Risingem ať si trhnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Podle mě je slovo v názvu HD dost zavádějící... mohly jen napsat vita version :D HD v HD remake neznamená vysoký rozlišení obrazu, ale textur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.