Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ale ty Susperiane mít smůlu nemusíš, stačí si koupit staré PSP a mame emulátor tam klidně dostaneš

Noo já bych radši když už tak tu Vitu :-) No já doufám, že se brzy nějaký software objeví a půjde to. Podle mě je to jen otázka času :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě taková hloupá otázka. Když si stáhnu nějakou hru z PS store tak mám na ni nějaký kod? Jak sony zabrání tomu, že ji třeba nahraji někomu jinému do Vity. Že by jsme takhle měnili hry navzájem. A co originálky, když ji dohraji můžu ji prodat dál, nebo ji můžu hrát jen na své PS Vitě.

Odkaz ke komentáři

Ještě taková hloupá otázka. Když si stáhnu nějakou hru z PS store tak mám na ni nějaký kod? Jak sony zabrání tomu, že ji třeba nahraji někomu jinému do Vity. Že by jsme takhle měnili hry navzájem. A co originálky, když ji dohraji můžu ji prodat dál, nebo ji můžu hrát jen na své PS Vitě.

Ne, žádný kód nedostaneš, normálně se ti stáhne do Vity. A celkem rád bych viděl, jak tu hru přehráváš někomu jinému do Vity :D, to nejde. Jinak hry na kartách samozřejmě můžeš prodat dál, ale některé mají multiplayer přes online pass a ten když jednou použiješ na své vitě, tak už novému majitelu fungovat nebude.

Odkaz ke komentáři

Ne, žádný kód nedostaneš, normálně se ti stáhne do Vity. A celkem rád bych viděl, jak tu hru přehráváš někomu jinému do Vity :D, to nejde. Jinak hry na kartách samozřejmě můžeš prodat dál, ale některé mají multiplayer přes online pass a ten když jednou použiješ na své vitě, tak už novému majitelu fungovat nebude.

Tak to jsem z toho jelen. Když si tu hru stáhnu z Ps store je v nějakém formátu ne? Když to řeknu blbě je třeba v isu. Tak to nemůžu prostě Vitu připojit k PC tu hru si hodit do PC a potom připojit jinačí Vitu a nahrát to z PC do druhé Vity? Nebo se ta hra z PS store nějak hned nainstaluje do Vity a nedá se dál nikam tedy ani na PC kopírovat? Tomu fakt nerozumím :-)

Edit: Aha takže hra je vázaná na můj profil to je teda divné...co když o profil nějak přijdu. Tak se můžu rozloučit i se všema hrama? Ta hra přece musí mít nějaký formát.

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem z toho jelen. Když si tu hru stáhnu z Ps store je v nějakém formátu ne? Když to řeknu blbě je třeba v isu. Tak to nemůžu prostě Vitu připojit k PC tu hru si hodit do PC a potom připojit jinačí Vitu a nahrát to z PC do druhé Vity? Nebo se ta hra z PS store nějak hned nainstaluje do Vity a nedá se dál nikam tedy ani na PC kopírovat? Tomu fakt nerozumím :-)

Edit: Aha takže hra je vázaná na můj profil to je teda divné...co když o profil nějak přijdu. Tak se můžu rozloučit i se všema hrama? Ta hra přece musí mít nějaký formát.

nepřijdeš, jednou to budeš mít na svém profilu v download listu, tak ti to tam zůstane. Můžeš si to stáhnout kolikrát chceš, ale jenom z toho tvého účtu, jinak tu hru si můžeš stáhnout i do jiné vity, ale v té jiné vitě musíš mít zase tvůj profil, takže to můžeš mít ty i on na jeden profil, ale nevím jestli můžeš hrát proti sobě, to pochybuji, že sám proti sobě to půjde

Odkaz ke komentáři

Eh...ale na to mi přece stačí obyčejné DS...já myslím, že Bloody má pravdu. Přeci hlavním reklamním tahákem 3DS je 3D bez brýlí. Pokud ho vypnu, mám z toho prachobyčejnou málo výkonou konzoli, na které si sice zahraju hry od Nintenda, ale na to mi stačí předchozí model. Osobně jsem 3DS hrozně chtěl, pak se mi dostalo do ruky a bylo to hrozný zklamání. Nicméně třeba DSi XL bych si koupil rád, myslím, že na to ještě dojde.
Nestačí protože tyto hry jsou jen na 3DS.
Odkaz ke komentáři

Něco pro pobavení. Co ti kluci činští nevymyslí :-) http://pocitace.hyperinzerce.cz/sony-psp/inzerat/5436946-yinlips-ydpg18-hd-odpoved-na-ps-vita-android--nabidka-jihomoravsky-kraj/ ,ale každopádně jako emulátor do ruky to není vůbec špatné a foťák 5 Mega mě taky překvapil :-)

Odkaz ke komentáři

Osobně nic proti DS a 3DS nemám ale nechápu jak může mít takovou vysokou prodejnost :D .. hodně asi dělá cena a ještě k tomu must have tituly (pro mě nikdy mario a podobné must have nebyli). Když ted slyším jak je to s baterkou a s tím 3D efektem tak si říká, že osobně bych do toho opravdu nešel konzole mi nemá co nabídnout (jedině u DS "the world ends with you"). ale když už hraju nějakou pořádnou hru tak jí dokážu na 100% prožít jen s krasnou grafikou a se skvělím soundtrackem (třeba Final fantasy) jasně hraju i hry s retrografikou nebo hry které nejsou graficky na úrovni Assassins creeda nebo BF 3 , ale u takovejch her nebudu sedět na zadku s otevřenou pusou a čekat na to co se bude dít dál vždy to bude jen fajnová odreagovačka

Takže proto u me vede PSP/PSV (PSV má daleko víc možností a funkcí než 3DS a ano překvapivě i kvůli výkonu xD)

Nikomu tenhle názor nenutím někdo má radši právě tu fajnovou odreagovávačku a já mu to neberu :) jenom po stránce HW podle mě nemá moc co nabídnout (3DS)

Hele zrovna já si autíčkem ve třiceti jezdím :-D.....ale je to model v kterým jsem uz tak za čtyřicet :)....Ale velkým autem....sice už postarším taky jezdím, tak snad takovej exot nebudu :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu