tekken90 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 HB = homebrew.. Jde to pouze na PSV se staženou hrou Motorstorm Arctic Edge z PSN, kterou už Sony samozřejmě stáhlo z PSN, protože obsahovala právě tuto chybu. (Takže většina lidí má stejně smůlu.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Ale ty Susperiane mít smůlu nemusíš, stačí si koupit staré PSP a mame emulátor tam klidně dostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Rhapsomanijak Zadne datum vidani nebylo potvrzene ale melo by se udajne jednat brzy jinak nove fw prinasi implementaci skype a znatelne vylepseny vebovy prohlizec tod zatim vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 podpora psone ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 PSone byla zminena ze se take blizi jestli bude v tomto fw neni ale jasne vse bude objasneno na konferenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 aha tak to jsem bud blbe četl nebo to byl fake ;) Jinak na ten skype docela dost cekam stejně tak na ten flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Ale ty Susperiane mít smůlu nemusíš, stačí si koupit staré PSP a mame emulátor tam klidně dostaneš Noo já bych radši když už tak tu Vitu :-) No já doufám, že se brzy nějaký software objeví a půjde to. Podle mě je to jen otázka času :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Ještě taková hloupá otázka. Když si stáhnu nějakou hru z PS store tak mám na ni nějaký kod? Jak sony zabrání tomu, že ji třeba nahraji někomu jinému do Vity. Že by jsme takhle měnili hry navzájem. A co originálky, když ji dohraji můžu ji prodat dál, nebo ji můžu hrát jen na své PS Vitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Podle meho vse by melo prijit do toho mesice jinak hry sou vazany na profil uzivatele takze hru stazenou pustis jen na svem uctu jinak hru prodat samozrejme muzes ale pokud ma multiplayer tak si musis koupit specialni klic jesli ze sis koupil hru zbazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Ještě taková hloupá otázka. Když si stáhnu nějakou hru z PS store tak mám na ni nějaký kod? Jak sony zabrání tomu, že ji třeba nahraji někomu jinému do Vity. Že by jsme takhle měnili hry navzájem. A co originálky, když ji dohraji můžu ji prodat dál, nebo ji můžu hrát jen na své PS Vitě. Ne, žádný kód nedostaneš, normálně se ti stáhne do Vity. A celkem rád bych viděl, jak tu hru přehráváš někomu jinému do Vity :D, to nejde. Jinak hry na kartách samozřejmě můžeš prodat dál, ale některé mají multiplayer přes online pass a ten když jednou použiješ na své vitě, tak už novému majitelu fungovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Ten si ovsem da koupit jeste zvlast na psn za mensi poplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Ano, například u Wipeoutů nějakých 250Kč, což ale mnohdy bývá rozdíl mezi novou a bazarovou hrou :D. Zajímalo by mě, jestli to takhle budou mít řešené všechny hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Určitě všechny od Sony. Ale kupodivu třeba u FIFA online pass neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Ne, žádný kód nedostaneš, normálně se ti stáhne do Vity. A celkem rád bych viděl, jak tu hru přehráváš někomu jinému do Vity :D, to nejde. Jinak hry na kartách samozřejmě můžeš prodat dál, ale některé mají multiplayer přes online pass a ten když jednou použiješ na své vitě, tak už novému majitelu fungovat nebude. Tak to jsem z toho jelen. Když si tu hru stáhnu z Ps store je v nějakém formátu ne? Když to řeknu blbě je třeba v isu. Tak to nemůžu prostě Vitu připojit k PC tu hru si hodit do PC a potom připojit jinačí Vitu a nahrát to z PC do druhé Vity? Nebo se ta hra z PS store nějak hned nainstaluje do Vity a nedá se dál nikam tedy ani na PC kopírovat? Tomu fakt nerozumím :-) Edit: Aha takže hra je vázaná na můj profil to je teda divné...co když o profil nějak přijdu. Tak se můžu rozloučit i se všema hrama? Ta hra přece musí mít nějaký formát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Jednak je to vázaný na profil a dverak - Vita nemá žádný mass storage, jako mělo PSP, takže mezi PC si pošleš tak maximálně hudbu, obrázky, nebo videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Tak to jsem z toho jelen. Když si tu hru stáhnu z Ps store je v nějakém formátu ne? Když to řeknu blbě je třeba v isu. Tak to nemůžu prostě Vitu připojit k PC tu hru si hodit do PC a potom připojit jinačí Vitu a nahrát to z PC do druhé Vity? Nebo se ta hra z PS store nějak hned nainstaluje do Vity a nedá se dál nikam tedy ani na PC kopírovat? Tomu fakt nerozumím :-)Edit: Aha takže hra je vázaná na můj profil to je teda divné...co když o profil nějak přijdu. Tak se můžu rozloučit i se všema hrama? Ta hra přece musí mít nějaký formát. nepřijdeš, jednou to budeš mít na svém profilu v download listu, tak ti to tam zůstane. Můžeš si to stáhnout kolikrát chceš, ale jenom z toho tvého účtu, jinak tu hru si můžeš stáhnout i do jiné vity, ale v té jiné vitě musíš mít zase tvůj profil, takže to můžeš mít ty i on na jeden profil, ale nevím jestli můžeš hrát proti sobě, to pochybuji, že sám proti sobě to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Eh...ale na to mi přece stačí obyčejné DS...já myslím, že Bloody má pravdu. Přeci hlavním reklamním tahákem 3DS je 3D bez brýlí. Pokud ho vypnu, mám z toho prachobyčejnou málo výkonou konzoli, na které si sice zahraju hry od Nintenda, ale na to mi stačí předchozí model. Osobně jsem 3DS hrozně chtěl, pak se mi dostalo do ruky a bylo to hrozný zklamání. Nicméně třeba DSi XL bych si koupil rád, myslím, že na to ještě dojde.Nestačí protože tyto hry jsou jen na 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Něco pro pobavení. Co ti kluci činští nevymyslí :-) http://pocitace.hyperinzerce.cz/sony-psp/inzerat/5436946-yinlips-ydpg18-hd-odpoved-na-ps-vita-android--nabidka-jihomoravsky-kraj/ ,ale každopádně jako emulátor do ruky to není vůbec špatné a foťák 5 Mega mě taky překvapil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael99 Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Osobně nic proti DS a 3DS nemám ale nechápu jak může mít takovou vysokou prodejnost :D .. hodně asi dělá cena a ještě k tomu must have tituly (pro mě nikdy mario a podobné must have nebyli). Když ted slyším jak je to s baterkou a s tím 3D efektem tak si říká, že osobně bych do toho opravdu nešel konzole mi nemá co nabídnout (jedině u DS "the world ends with you"). ale když už hraju nějakou pořádnou hru tak jí dokážu na 100% prožít jen s krasnou grafikou a se skvělím soundtrackem (třeba Final fantasy) jasně hraju i hry s retrografikou nebo hry které nejsou graficky na úrovni Assassins creeda nebo BF 3 , ale u takovejch her nebudu sedět na zadku s otevřenou pusou a čekat na to co se bude dít dál vždy to bude jen fajnová odreagovačkaTakže proto u me vede PSP/PSV (PSV má daleko víc možností a funkcí než 3DS a ano překvapivě i kvůli výkonu xD) Nikomu tenhle názor nenutím někdo má radši právě tu fajnovou odreagovávačku a já mu to neberu :) jenom po stránce HW podle mě nemá moc co nabídnout (3DS) Hele zrovna já si autíčkem ve třiceti jezdím :-D.....ale je to model v kterým jsem uz tak za čtyřicet :)....Ale velkým autem....sice už postarším taky jezdím, tak snad takovej exot nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael99 Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Ti co už mají PSV, můžete mi prosím povědět jak je to se skypem? Zkoušeli jste ho..umí to videohovory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Skype ještě není zabudovaný, teprve se chystá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Ti co už mají PSV, můžete mi prosím povědět jak je to se skypem? Zkoušeli jste ho..umí to videohovory? Skype ještě není, bude až v příštim updatu. Používej edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael99 Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Super, jsem na něj zvědavej.....hledal jsem všude na youtube a nikde jsem nic nenacházel, tak mi to bylo divný. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Jinak skype podporuje video hovory a psani textu take se rika ze se bude moci volat na telefony za mensi poplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Jestli vážně podporuje video hovory, tak budu nadmíru spokojen. Přesně v to jsem doufal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.