alfyc Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 zdarec parmeni mam na vas prosbicku stahnul jsem si gamesku pres net a pri vytvareni ISO to na me chce heslo,ktere neznam nevite ho nekdo nahodou predem dikec za pripadne prozrazeni hesla at si to muzu tez zaparnot:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 zdarec parmeni mam na vas prosbicku stahnul jsem si gamesku pres net a pri vytvareni ISO to na me chce heslo,ktere neznam nevite ho nekdo nahodou predem dikec za pripadne prozrazeni hesla at si to muzu tez zaparnot:wohow: hesla bývají na těch s tránkách kde jsi to stahoval většinou je heslo ten kdo to uploadoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 mně je u pr*ele jestli k tomu měli důvod,stáhnul jsem si tam 2 hry a pak mi to napsalo Permanent BAN tak at si nase*ou.. BTW: stále bych rád nějaký torrent co letí díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfyc Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 no ja jsem to stahoval primo z techto stranek a tam se v infu nic nepise tak nevim co stim viz http://www.abgx.net/filename/?ch=6 muzes mi helfnout sim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 jde o to jakou verzi si stáhnul :-) EDIT: našel jsem tam jen 2 verze,a obě NTSC nevím přesně jak to s touhle verzí hry ale ty potřebuješ verzi PAL ...pokud se pletu opravte mě...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 mám barák vlezu do garáže a ta je prázdná musim vlést do seznamu kde teprve vidim auta:-(Ehm jeden dotaz jak se prodávají auta které mám? to jde pouze když máš plnou garáž a chceš si koupit auto v tu chvíli ti to napíše že musíš nějaké prodat a ty si vybereš jaký Wind JEŽIŠ NEOTRAVUJ TADY S TÍM TOHLE JE DISKUZE O HŘE NE O TOM JAK KDE JI STAHNOUT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Wind JEŽIŠ NEOTRAVUJ TADY S TÍM TOHLE JE DISKUZE O HŘE NE O TOM JAK KDE JI STAHNOUT myslím že tohle se k tomu hodí...:dozey: BTW:pokud se tu najde alespoň jeden ochotný člověk,tak prosím aby mi poslal link přez PM aby se tady pan "jakubgaluszka" nepos*al,díky....:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 neztrapňuj se tady. a stop ot jestli si potřebuješ ještě vylít srdce PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 chci se zeptat vsech jestli hrajete Test Drive Unlimited 2 hrajete na volantu popripadne na jakem a jestli to ma aspon trochu nadech simulatoru nebo jestli to je arkada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 myslím že tohle se k tomu hodí...:dozey:BTW:pokud se tu najde alespoň jeden ochotný člověk,tak prosím aby mi poslal link přez PM aby se tady pan "jakubgaluszka" nepos*al,díky....:dozey: http://thepiratebay.org/torrent/6149721/Test_Drive_Unlimited_2_[RF]_[X360]_[www.limitexvid.com] tady mas kvalitni torrent, jestli to ti nepujde taky tak si kup vypalovacku a norm DVD DL xD a pri hledani torrentu prosim UTFG! neztrapňuj se tady. a stop ot jestli si potřebuješ ještě vylít srdce PM Ses tu asi jediny ktery odepisuje porad tak se zeptam tebe, je ta hra jenom o zavodech nebo je tam i neco jineho? Vim stupidni otazka, ale enchci to zkoumat na youtubu nebo tak xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 no suma sumárům ne :D můžeš fotit na každým ostrově máš udělat dvacet fotek a ty místa musíš najít hledání vraků z kterých následně může automechanik udělat auto (nevím ajký je jich tu celkem 6 a pro každý potřebuješ 10dílu=60 :D jinak se můžeš jen tak projíždět ono se to nezdá ale mě to zaměnstnalo asi na 2hodiny :D mě osobně to baví víc jak forza :) jinak tam máš teda jeětě autoškoyl na lcience ala gT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 už sem vystřídal několik domů, ale stále mám bug že mám prázdnou garáž:-( Jinak závodit s SUV v noci a za deště je fakt libovka :-D a taky doporučuji se dostat na letiště(přeskočit plot) dá se tam dost dobře driftovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 já to mám v pohodě :) jinak já déšť potkal jen ve skolach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Tak zatím nic moc promně zdlouhalé ,pro lidi co chtěj jenom závodit to moc není. Po grafické stránce taky nic moc to je můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 grafika nic moc?.:roll: a od kdy to je hra čistě pro ty co chtějí závodit ?kdyby jo nebyl by tam freeride Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Jo ale starší TD bylo jen o závodění až s nástupem TDU1 se to zmněnilo, a ta grafika vážně není tak dobrá hrál jsem to ve FullHD a teda o proti NFS nebo Forze 3 nic moc stejne jak TDU1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 víš jenže nemůžeš chtít aby to mělo grafiku jako forza u který se načte jen traŤ a okolo jsou to textury...tady se ti načítá celý obrovský ostrov..včetně třeba vlající trávy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyrob Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 zdar vsetkym.je potreba vediet angčtinu u TDU2? Ja moc anglicky neviem,tak či sa mi oplati stahovat.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 zdar vsetkym.je potreba vediet angčtinu u TDU2? Ja moc anglicky neviem,tak či sa mi oplati stahovat.dik Nepotřebuješ . Já ji také neumím . Hrál jsem už jedničku a je to vynikající hra . Nebudeš litovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Já mám Volant Microsoft Wheel a to ovládání blinkrů atd. mi také nefachá :(. To je Bug BUG!!, nechápu.. Druhá věc, proč když se hraje volantem, nemohu jako u TDU1 ovládat mapu druhým zapnutým gamepadem?? Volantem si nemohu navolit bod GPS kam chci dojet a na konec hrůzná chůze pomocí volantu..to nechápu zadruhé. Proč tyto hry nedělá Nintendo, ti jdou hráčům vždy vstříc, tohle jsou zbytečnosti, které degradují jinak celkem pěknou hru. Grafika s rezervou o.k., ale ovládání auta gamepadem k.o., to je hrůza.. Tak nevím, po pár hodinách ... 5,5/10....škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Promiň sice mi to taky vadí, ale kvůli tomu dávat 5,5?Doufám, že nebudeš nikdy dělat u her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 resite tu blbost.. nekomu se hra libi nekomu ne, me osobne ta fyzika taky moc nepadne do oka.. ale zvyknu si.. nadruhou stranu co mi vadi o neco vic.. ze mi furt auto zastavi nejaka *****ni pul metrova znacka... nebo ze mi auto ve 150 zastavi lavicka.. to mam problem zkousnout mnohem vic.. jo a este kdyz prselo.. fungovali vam sterace ? detaily delaj hru, a obcas mam pocit ze vyvojari to po sobe ani nehrajou... (resp. ani testeri to nehrajou.. - protoze to co obcas vyjde je des bes .. /ted nenarazim na TDU/ ) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Hraju závodní hry poměrně často a řekl bych že je to celkem zábava, včera jsem hrál asi 4 hodiny a zatim mě to moc baví... Je to zase něco jiného, ani nfs, ani forza ani grid, zkrátka tak trochu jiná závodní hra. Myslím si, že s multiplayerem se teprve ukáže potenciál této hry! Dnes už by měla vyjít ofico?! Zatím sem se neodvážil připojit na LIVE! Kdo hraje rád auta, určitě stojí za to vyzkoušet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Me teda TDU 2 dost zklamalo :-( Grafiku chapu, s takovym rozsahem to nemuze vypadat jako Forza. Jizdni model je podle me celkem tragedie, k tomu tuna bugu a co me stve nejvic, je slaba podpora MS volantu (nefunkcni D-pad). Taky sem se tesil na ten "zivot na vysoky urovni", ale zatim mi prijde, ze se kolem me toci banda gayu v uplych trikach a jedna vypatlana radoby moderatorka, vsichni naprosto priserne nadabovani... Jeste tomu dam sanci, ale po skvely jednicce je to zatim zklamani :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 mno, jenže ta fyzika je fakt děs, jedu 190 do zatáčky a nic (obtížnost hardcore), zastavím z 220 na pár metrech.., pedály se špatně určuje brzdná dráha, protože když zmáčknu málo, neděje se nic, a když hodně, úplně zastavím... Je to TDU2 Beta..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.