RadaR Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 @quicksilver co jsi tak vyplasenej? jen te zabanujou nebudou te prece nejak stihat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ne on mysli jen patche, na ty PSN ani Store nepotrebujes, kdyz sou tak se stahnou i kdyz mas proste jen pripojenej net na jakymkoliv FW. Konzole se nepřipojuje ke "klasickymu" netu. Veškeré datové služby probíhají přes Playstation Network. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ja to myslel spis tak ze pri updatu hry se nemusim na nic logovat a tim padem konzole nezjisti na jakem uctu je dana ps3 registrovana (kdyz 3.55 neno vybaven ochranou ktera posila data Sony) Ale pokud je to jen na Psn tak me to nevadi :) ja si zahraju parkrat za tyden ... lovim trofeje :D na Online hry mam PC takze by me to nevadilo ... jen nevim co takovej BAN na PSN zapricini ... je potom mozne zalozit novej ucet ? a bez problemu zase hrat do ,,aleluuja,, ? :D Vlastnim jen ty hry u kterych jsem si jistej ze me neomrzi - F1 2010 , Fifa 11 , Gta 4 a predobjednane Killzone a Bulletstorm D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 @QS: Ještě si změň adresu a vymeň zámky od dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon1468625657 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Myslim si ze jakakoliv zmena v PSN uctu (emailu,bydliste atd) je uplne zbytecna. ---------------------------------------------------------------------------- This is a War,And We Are Soldiers ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 ASi tak lidi me zbude z vyplati na radovanky tak 400 kc s toho si hry rozhodne kupovat nemuzu.Radsi dam na autobus a jedu k pritelkyni a je me lip.Me by zajimalo mam ps3 odpojeny od netu ... na PSN uz chodit nebudu ,ale zajimalo by me ,kdyz dam kabel od netu a budu si chtit stahnout hru pres FTP .... to se nejak taky pripoji na PSN ? Jde me o to,ze kdyz jsem najel do Game slozky tak vidim PSN obrazky jake nove hry jsou venku ... takze nejak se to na to PSN stejne dostala aby se stahli info data. (Jinak budu davat hry pres Externi disk jen by me tohle zajimalo). Jestli muzu normalne FTP pouzivat nic jineho nechci.Diky lidi. Sry nevím jestli ti už někdo odpověděl, ale problém v tom není...stačí se připojit na přímo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ja to myslel spis tak ze pri updatu hry se nemusim na nic logovat a tim padem konzole nezjisti na jakem uctu je dana ps3 registrovana (kdyz 3.55 neno vybaven ochranou ktera posila data Sony) Ale pokud je to jen na Psn tak me to nevadi :) ja si zahraju parkrat za tyden ... lovim trofeje :D na Online hry mam PC takze by me to nevadilo ... jen nevim co takovej BAN na PSN zapricini ... je potom mozne zalozit novej ucet ? a bez problemu zase hrat do ,,aleluuja,, ? :D Vlastnim jen ty hry u kterych jsem si jistej ze me neomrzi - F1 2010 , Fifa 11 , Gta 4 a predobjednane Killzone a Bulletstorm D: Jasně, že při updatu hry se neloguješ, ale už jsi v Playstation Network. Loguješ se do Store a pri on-line hraní, kde se tvůj účet ze Store používá pro tvou identifikaci // při banu nehraje účet žádnou roli,zablokují hardwarovou MAC adresu konzole (která je unikátní) ,nějakej účet je zajímat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Takze BAN se da teoreticky zjistit uz jen tim ze ti nejdou updaty do her, nebo to hodi chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProStaff Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Hale účet na PSN ani nemám.... Hrotí to sony jinak než přes PSN? Můžu normálně zapnout PS3 a bejt na netu? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Stejne jsem to promazl a zitra si udelam novej email.Taky blbost pouzivat vsude osobni email ,ktery je pak snadno dohledatelny i pres FB.Mel jsem na tohle myslet driv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 To teda měl,myslím že teď už je ale pozdě. Zítra tě poženou k soudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Quick : A neni to uz jedno kdyz uz ,,te,, maji sepsneho na listine Piratu ? urcite maji i tvuj MAC adresu tak si prece nicim nepomuzes ... nebo se pletu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Stejne jsem to promazl a zitra si udelam novej email.Taky blbost pouzivat vsude osobni email ,ktery je pak snadno dohledatelny i pres FB.Mel jsem na tohle myslet driv. :D :D :D :D uz toho nech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Me tedka jen zajima kdo celou dobu jede bez JB a jestli mu taky prisel tenhle e-mail ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 taky jsem nad timhle uvazoval ... ale to by si SONY nedovolilo poslat kazdemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ani spat nepujdu jak jsem nasranej :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Quicksilver dostane minimálně pět let natvrdo a ještě rok k tomu za to, že řekl, že nebude plnit forum nesmyslama a nedodržel to. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 16, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Me tedka jen zajima kdo celou dobu jede bez JB a jestli mu taky prisel tenhle e-mail ????? Nemám JB, nemám CFW, dosud jsem ani jedno z toho neměl a žádný e-mail od Sony mi nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ani spat nepujdu jak jsem nasranej :_( Člověče bejt tebou tak bych se co nejdřív odstěhoval z republiky a změnil si jméno... Tohle je fakt průser!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Hej tak uz to prej prislo i cloveku co pry nema JB ani nijak upravenou konsoli ... mozna chyba ze Sony kdo vi ,ale je me s toho na nic ... zkusim usnout. E.mail jsem uz radsi smaznul a na psn uctu zmenil e-mail ,ale ty kurvy to maji stejne uz ulozeny :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Jsem chtel puvodne neco napsat o koupi her, ale koukam, ze se to tady uz resilo, tak nebudu provokovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Quicksilver: Vůbec neplaš.. Nic ti krom bánu nemůžou.. :) Ale kluci, jako co jste čekali? :D Prostě hrejte online legal a offline ilegal.. :) Já nechápu, kde lidi berou čas na tolik her.. Mám 3 hry celej rok a pořád na ně nemám čas, na co vůbec chodit do flashe? :) Snad jen pro nějaké závisláky.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Hej tak uz to prej prislo i cloveku co pry nema JB ani nijak upravenou konsoli ... mozna chyba ze Sony kdo vi ,ale je me s toho na nic ... zkusim usnout.E.mail jsem uz radsi smaznul a na psn uctu zmenil e-mail ,ale ty kurvy to maji stejne uz ulozeny :_( Co furt máš? Prostě se odpoj od netu úplně a jsi za vodou. Nějaký ban ti může být u zadele. Šance, že by se začli žalovat jednotliví uživatelé je dost malá, i když i tohle už tu bylo (RIAA, že?). IMO nikomu kromě banu nic nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Jsou to jenom pravnicky kecy, Sony je ve srackach a bohuzel nevi jak z toho. Banama se strasilo uz nekolikrat a nic z toho nebylo. Kdyz do ted zkousely jenom nejak zabranit nejakyma nefunkcnima nesmyslama figlem s DNS. A bany nebyli , tak si myslim ze ani v takovy mire jak si tu vetsina (asi vlastniku akcii sony) preje nebudou. Kdyby meli neco v rukavu, uz by to davno vytahly a nenechali to zajit tak daleko. Proste jsou v prdeli tak jejich jedina zbran je pravnicky oddeleni. Ted to zkouseji dalsi fintou a to postrasit dusevne slabsi jedince aby pomalu pod pohruzkou obeseni smazli vsechno z konzole, a nebo v lepsim pripade vyhodili celou konzoly a poridili si jinou. A nebo si pro ne pride cela ta slavna sony az domu.... Kdyby radeji sedli k pocitacum a neco vymysleli udelali by lip, rvou jako malej harant kdyz mu seberes lizatko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Jsou to jenom pravnicky kecy, Sony je ve srackach a bohuzel nevi jak z toho. Banama se strasilo uz nekolikrat a nic z toho nebylo. Kdyz do ted zkousely jenom nejak zabranit nejakyma nefunkcnima nesmyslama figlem s DNS. A bany nebyli , tak si myslim ze ani v takovy mire jak si tu vetsina (asi vlastniku akcii sony) preje nebudou. Kdyby meli neco v rukavu, uz by to davno vytahly a nenechali to zajit tak daleko. Proste jsou v prdeli tak jejich jedina zbran je pravnicky oddeleni. Ted to zkouseji dalsi fintou a to postrasit dusevne slabsi jedince aby pomalu pod pohruzkou obeseni smazli vsechno z konzole, a nebo v lepsim pripade vyhodili celou konzoly a poridili si jinou. A nebo si pro ne pride cela ta slavna sony az domu.... Kdyby radeji sedli k pocitacum a neco vymysleli udelali by lip, rvou jako malej harant kdyz mu seberes lizatko... Kdyby sis to tu přečetl, tak by jsi věděl že z BANováním už se začalo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.