sysasysa Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 NJN, ale je něco jinýho mít 300:8 proti počítači a 968:72 proti živejm lidem... Já kdybych hrál jenom proti PSP anepučoval to kámošum tak asi taky budu mít téměř perfektní, ale hraju jednou dvakrát do týdne s bráchou takže se to moc udržet nedá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 NJN, ale je něco jinýho mít 300:8 proti počítači a 968:72 proti živejm lidem... Já kdybych hrál jenom proti PSP anepučoval to kámošum tak asi taky budu mít téměř perfektní, ale hraju jednou dvakrát do týdne s bráchou takže se to moc udržet nedá..to máš pravdu no že proti lidem to tak moc nejde udržet... jako nvm jestli by to šlo ale nad kamošem mám 70:5 no to je jedno. jen že on tam u toho 968:72 nepíše nic že by to tak dal proti někomu... píše tam že to dával na ultra hard ;) i tak n1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deagon Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Mám ještě takovej dotaz možná trochu blbej :D jak vytvořím stínovou postavu/ ghosta?? našel sem jak to příjmou/poslat atd. ale abych to mohl poslat bych nějákou musel mít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Nechapu jak myslis vytvorit. Ale de to upnout, kdyz jsi v arcade nebo v doju pri boji tak dej pauzu a mel bys tam mit moznost Upload ghost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 cuzz...potřebuju radu jak oemknout Jinpachi Mishimu v Tekken 5 - Dark Resurrection.....koukal sem na několik videí na YT a dcl by mě zajímalo jak to udělat,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 pomocí cheatdevice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 pomocí cheatdevice čít? :D pžez program? tj jedna možnosta druhá možnost ho "legálně" odemknout je jaká ?! mohl by si mě pls hodit link na ten cheatdevice ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007080002 legálně to nejde,jedině cheat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Mám ještě takovej dotaz možná trochu blbej :D jak vytvořím stínovou postavu/ ghosta?? našel sem jak to příjmou/poslat atd. ale abych to mohl poslat bych nějákou musel mít :D ghost se tvori pri boji v arcade a dojo. v menu na zacatku souboje zapni update ghost - bude se jakoby ucit tvuj styl dokud ho zas nekdy nevypnes. (pouze arcade/dojo). kdyz se ti vytvori udela se ti v SAVEDATA na karte slozka UCE....GHOSTM (asi jako My Ghost). Pokud chces hrat sam proti sobe musis si vytvorit slozku UCE...GHOSTF (Friends?) ktera bude obsahovat ikonku a PARAM.SFO (ten tusim nejde pouzit ten samej co z GHOSTM) kdyz si tohle sezenes pak uz staci vzit tve ghosty z GHOSTM a prejmenovat je z PLAYERcislo na PERSONcislo a dat do slozky GHOSTF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007080002legálně to nejde,jedině cheat mám 5.00 M33-3 to mě napude? :( já vůbec nvm jak to nainstalovat edit: už sem to nainstaloval a dyž podržím na 3 s select tak mi vyjede ta tabulka...poradíš mě pls jak si mám vybrat toho japanichio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Daš Select cheats a tam je cheats Mokujin-Jinapchi nebo něco takovýho a pak kolečkem vylezeš a zapneš cheaty (Y u Enable cheats) a pak jenom doufat že to pude. Já tenhle cheat když zapnu tak se mi PSP většinou sekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Daš Select cheats a tam je cheats Mokujin-Jinapchi nebo něco takovýho a pak kolečkem vylezeš a zapneš cheaty (Y u Enable cheats) a pak jenom doufat že to pude. Já tenhle cheat když zapnu tak se mi PSP většinou sekne. nn je tam jenom nesmrtelnost :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Mě ten Jinpachi na CHDWC fachal celkem slušně až na to, že v druhym kole uz jen jak Jinpachi vypadal, ale mel komba nekoho jinyho. kazdopadne bych si taky rad zaparil, ale uz to dva mes nehraju, i kdyz to se asi nezapomina xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Musíš si sehnat novou databazi: http://cwcheat.consoleworld.org/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Můj nejoblíbenější bojovník je Raven,velmi mně zaujal a proto jsem se naučil všechny tricky a jsem sním,dá se říct neporazitelný každý je porazitelný :bash: a když píšeš že umíš všechny triky umíš tu chytku nebo ten 'power' utok jak musíš namačkat moc šipek do toho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 S akou postavou najcastejsie hrate? Dragunov... Vase najoblubenejsie prostredie? S tou helikoptérou... Najkrajsia postava v hre? Christine... Postava s ktorou neradi superite? Jack-5, Panda, Kuma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Ted to zkousim za dragunova a mam 89:0 zatim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Ted to zkousim za dragunova a mam 89:0 zatim :) mám ho na divine 350:41 ;) největší dávač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 best fight aky som kedy videl.. http://www.youtube.com/watch?v=Acl5Apm8oK0 nemate pls nekdo volake linky na pro figthy na jútúb? lebo neviem najst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 fajná hra ja už sem jí sice prodal ale bavila mně,mohu jen doporučit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Jako nejvic to zabiji LILI nebo KING fakt borci:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 mám ho na divine 350:41 ;) největší dávač Souhlas. Ted mam 138:0 Zacal sem Kinga taky good kalic :) BTW: Umi tu nekdo za Kinga to posledni kombo v combo listu? (Je tam hafo grabu zasebou) :) EDIT: Dragunovum rank Expert :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 takze king uz je ohranej a skillim steva.taky borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 nej je steve fox skiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 ja mel divine za kazuya,bruce,lee a eddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.