=>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Napadlo mě, že založím diskuzi na téma on-line hry. Každý by tady mohl napsat, jaké hry na Wii hraje on-line a připojit svůj Friend Code. Jsme komunita, a bylo by bezva hrát mezi sebou. Takže začínám u sebe, hraju tyto hry on-line: Golden Eye - FC 271490698204 Mario Kart - FC 2193-6508-8572 Zítra ještě vyzkouším Mortal Kombat, a připojím můj FC této hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Tak nám to tu pěkně umřelo, co..? Až se dostnu k Wiičku, napíšu sem příspěvku svoje FC.. Možná by pak stálo za to, dávat všechny do prvního příspěvku - pokud se tedy ještě někdo ozve .. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 To jo, přijde mi to tady jak v městě duchů ... - téma zobrazeno 60x, ale nikdo evidentně nechce hrát online ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 moje FC navždy v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 @Lazyt: Zítra si tě přidám a můžeme zahrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Ahoj, se mnou můžeš počítat také, dnes si jedu pro nové Nintendo Wii do Alzy =D , takže pokud mohu hned se k Vám napojím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Super, co hraješ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Čau, dneska jsem stáhl GoldenEye, tak to můžem zkusit. Můj FC: 200270725117 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Oukej, zítra si tě potvrdím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryba_J Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 moje FC navždy v podpisu Ahoj to tvoje číslo nejde zadat v Golden Eye. Jinak moje číslo v Golden EYE je 063347171545 Takže kdo hraje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Prosinec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Já občas hraju, ale teď spíš CoD MW3 .... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryba_J Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Já občas hraju' date=' ale teď spíš CoD MW3 .... :)[/quote']Jooo to hraju taky. Je to daleko lepší!!! Jak a kdy a kde tě najdu? Můžeme dát nějakou privátní hru kdyby se třeba ještě někdo přidal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Taky ted hraju CoD MW3 a mario kart kdyztak muzeme skype a zaparit :-) kdo by mel zajem napiste :-) MW3:1844-1081-4964 Mario cart:2022-2417-5406 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Moje Friend Code: James Bond: Quantum of Solace - 0218-5323-9902 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Hraje tu ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 ja čekam na Wii lan Adapter a taky se k vam přidam :) nehraje tu nekdo Call of Duty 3 , 5 ? jinak MW 3 si taky budu kupovat tak se v tomto taky přidam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 ja čekam na Wii lan Adapter a taky se k vam přidam :) nehraje tu nekdo Call of Duty 3 , 5 ? jinak MW 3 si taky budu kupovat tak se v tomto taky přidam CoD 3 a 5 si mužu stahnout :) a mužem zapařit CoD MW3 mi přestalo fungovat nevim proč :/ A nevyplatí se ti spíš naž LAN Adaptér Wi-Fi Router? http://www.alza.cz/tp-link-tl-wr340gd-d155305.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 já hraju mario kart wii ten kdo chce moje FC at mi píše do zpráv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 ee prave že se mi Wifi unas nevyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 ee prave že se mi Wifi unas nevyplati Přidej si mě na skypu: ulbrich3 nebo na FB: Filip Ulbrich a muzem se domluvit na nejake hře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.