Mistr všech termixů! Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 hmm nice, to ja za nemoc stihl jenom tohle: a 2 teostry, 1 lunastru a kirina //jinak monoblos heart sem nasel na zemi, kde je obvykle wyverian tears xD (narozdil od rashe me ma ta hra rada :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 hmm nice, to ja za nemoc stihl jenom tohle: a 2 teostry, 1 lunastru a kirina //jinak monoblos heart sem nasel na zemi, kde je obvykle wyverian tears xD (narozdil od rashe me ma ta hra rada :)) Wow... pěkný termixi ;) Jo a neni náhodou šance že to sebereš asi 4% ? :D btw Duo Rajang owned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 sem rad ze na akantor bow tady pada sama chvala, protoze akorat vcera jsme s kamosem zkolili akantora a ja si ji konecne udelal :)... hned jsem si s ni udelal vlajkovej lucisnickej set full Rathalos Soul U + Akantor bow (80% affinity :D) skills: Reckless Abandon +3; High rade Earplug a tady jsou moje dalsi setiky :) full Rathalos Soul U + Great Demon Halberd(raw: 912; thunder: 240; 45% affinity) skills: Reckless Abandon +3; High rade Earplug; Health -10 Full Silver Sol + Profusion (light bowgun) (Rapid fire: Pierce S Lv1; Pellet S Lv1) skills: Attack Up (Medium); Target Range Down; Element Attack Up; PierceS/PierceBow Up sety z Rathalose jsou pro me zatim proste nej, ale doufam, ze uz nikdy nebudu potrebovat Rathalos Ruby... uz ani nevim kolikrat jsem kvuli nim chytal silvra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Hezký weste.... Jo a k Rathalos Ruby... to se teda připrav, ten potřebuješ na většinu TOP setů... ( ještě že mi jich 7 přebejvá.. ) Já chodim dávat Silver Rathalose pro prachy.. poněvadž z něj je 11k + když ty věci jako carapace a scl+ prodam tak taky dost prachů... takže ty Ruby skáčou :) A budou horší věci než Rathalos Ruby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 west: pekny pekny.. ale pro blademastera je nejlepsi akantor set pac z toho mas reckless 2, high earplug a hlavne Artissan - sharpness+1.. nez si udelas ten full akantor tak to udelej jako ja: akantor helm, rathalos soul plate, akantor gloves, rathalos soul teaset a akantor greaves.. plus jeste 1 earplug jewel a 3 artisan jewely nemusis delat gravios brainstm (viz predchozi strana) a v podstate ti to vyjde cely na stejno takze ja to budu pouzivat porad Jo rathalos ruby mam 7x a opravdu prijdou horsi veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 WItekS: ted uz na ty ruby tolik nespecham, ale kdyz jsem si chtel udelat treba ten profusion bowgun... prislo mi ruby az po 9. chyceni silvera :roll::lol: ...taky si zacinam rikat, ze me ta hra nema rada... kdyz neco potrebuju tak to nepada a kdyz to nepotrebuju tak to pada casto... proc?!:blink2: btw kdyz jsem driv nutne potreboval elder dragon blood... porad jsem zabijel kushalu a porad nepadalo a nepadalo... tak jsem zacal delat jiny questy a pri zkoleni Lao Shan lunga mi padlo Lao Ruby... a protoze jsem nutne potreboval elder dragon blood vymenil jsem ho za to Ruby u Eldera... do ted toho lituju :( jinak ses king, zes sam porazil toho fatalise ;) ...My hunteri tady u nas jsme na nej jednou sli a i kdyz jsme byly 3, pekne s nama vymet... Rash: akantor brneni mi zatim jeste nejde nechat udelat, zatim jenom zbrane... ale popravde jsem si myslel, ze akantor set ma jen artisan a experta... ale jsetli ma i hear protect svym zpusobem me to trochu zklamalo... protoze v tom pripade je akantor set jednoznacne nejlepsim setem(pro blade mastera) ve hre a tim padam v podstate kazdej hrac monster huntera bude nakonec mit a pouzivat akantor set... radeji bych byl, kdyby mu chybel hear protect, nebo mel na druhou stranu nejake velke minus... kazdopade jsem zvedavej, co za sety prinese 2nd G :D jeste bych mel dotaz... zkousel jsem sam zabit Ash Lao Shan Lunga s Akantor bowem jen tak na zkousku bez heroic skillu... neuspel jsem :( ale chtel bych ze zeptat... co z typu strel je na jeho skoleni nejlepsi?.. s temi rozptylovyma strelama se strili nejrychleji, ale zase nejnepresneji a mozna davaji mensi damage, prurazny sip se busti jen kratce a kdyz ho vystrelim, prochazi castma draka a pusobi damage take jako vice sipu a protoze je to jen jeden sip mohl by mit vetsi damage... ma vubec smysl boostit az na ten treti stupen?.. ten vystreli asi nejvice sipu na jednou a pomerne presne (jediny Lv4), ale vyplati se na nej cekat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 west][ : No, jde o to vědět kdy a jak útočí a potom to jde.... Hlavně potřebuješ Aka bow a HG Earplug. Jo a Akantor set je určitě nejpužívanější.... Co hraju s lidma na Xlinku, tak skoro všichni ty lepší maj Alepsoň jeden Akantor set... A potom jsou to občas rajang sety, občas Crimson Fata gunner sety a docela dost white fata setů ( spíš blademastry ). A k tomu chargu... vždycky nabíjej na poslední možnej, fakt je to nejlepší možnost.. No a na Lao Shunga to fak chce ten Heroics když bow solo.... .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4rkS7der Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 tak to se radši nebudu chlubit tim jak vypada moje postava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 tak to se radši nebudu chlubit tim jak vypada moje postava :D yay, jen to postni, každej to hrajem jinak dlouho... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 nějaká rada jak na Khezu ? xD edit: a ještě kde chytit 2 goldenfish Quest 18 LVL2 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 nějaká rada jak na Khezu ? xD Co máš za zbraň ? Nebo takle, s čim to umíš nejlíp, podle toho ti napíšu taktiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 ja jsem Khezu zabil tak ze vzdy kdyz po mne chtel prsknout takove ty elektro koule sel jsem ze strany a sekl ho do hlavy ...je to zdlouhave ale nic jineho neznam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 west: witeksovi never :D ja lao shana prave ted zacinam zabijet s akantor bowem a zrovna dneska sem na to nasel pekny video ktery aji ukazuje kde ho muzes rozbit.. aji sem se tam dozvedel ze na lao shana je nejlepsi strilet hned ten prvni pierce charge takze tak.. a s tim lao ruby ti teda nezavidim :D ale ja ho taky stejne nikdy nedostanu.. ja ho delam s heroic ale udelam si asi ten monoblos na potencial aji tady je to video TEKKEN: mrkni na prvnich 10- max 15 stran a najdes tam ty golden fish btw uz me chybi posledni webbing a mam Fatalis Set :P Na khezu.. fakt s cim nejlip umis ale ja na neho beru gun lance.. hlavne musis mit zakladni vybavu jako potiony, pasti, materialy na dalsi atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Hej Rashi :D Jo a na Monoblos set mi chybí 2x Blood red horn a mam full :P Chcete nějaký screeny co se dneska lovilo ? edit: většina lidí nepoužívá na začátku gunlance.. takže doporučuju LS nebo bow. A bejt hodně opatrnej a počkat si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 west: witeksovi never :D ja lao shana prave ted zacinam zabijet s akantor bowem a zrovna dneska sem na to nasel pekny video ktery aji ukazuje kde ho muzes rozbit.. aji sem se tam dozvedel ze na lao shana je nejlepsi strilet hned ten prvni pierce charge takze tak.. a s tim lao ruby ti teda nezavidim :D ale ja ho taky stejne nikdy nedostanu.. ja ho delam s heroic ale udelam si asi ten monoblos na potencial ajitady je to video bomba... dikec, to sem potreboval:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 je nejakej zpusob aby na lunastru pusobily shock trap , na videu sem to videl a byla v tom ale kdyz to tam dam ja tak nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 je nejakej zpusob aby na lunastru pusobily shock trap , na videu sem to videl a byla v tom ale kdyz to tam dam ja tak nic :( :blink: ukaž to video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 :blink: ukaž to video... k*rva ted to nemuzu najit , pockej jeste se pokoukam ...EDIT: vím ale že to byly hned ty prvni videa na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altair Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 mam dotaz bomby a pasti sou asi hooodne dulezity pri hunteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 mam dotaz bomby a pasti sou asi hooodne dulezity pri hunteni Jo hodně moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 takze teostru budu muset dat bez nejakych trapu ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 takze teostru budu muset dat bez nejakych trapu ? :( Bohužel. Doporučuju GS, nebo dobrej LS s dragon attributem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Bohužel. Doporučuju GS, nebo dobrej LS s dragon attributem. nic s dragon atrb nemam odemcenyho a vlstnim jen sakura rekorder ´... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Sakura Recorder jedině na multi ( na teo ) Takže nějakej dobrej GS.. Třeba Tactical Blade, nebo Spartacus Blade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Mam je ty to GSka : Ravager Blade+ Barbaroi Blade Red pincer Red wing Valkyrie Blade :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.