DeSmond Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Tak "konecne" dohrano........zabralo to plus minu 40 hodin, oficialne cas ukazoval asi 38, ale buh vi co se tam pocitalo a co ne :) Jinak s novou Zeldou jsem velmi spokojen a rozhodne nelituju toho, ze jsem kvuli ni kupoval Wii....sice porad v mem zebricku neprekonala TP a mozna ani WW, ale jde rozhodne o uzasnou zalezitost.......ac jsem byl zpocatku hodne skepticky k pohybovemu ovladani, nakonec jsem jim byl nadsen, konecne byl plne vyuzit potencial Wii v "HC" hre.....a vse funguje perfektne a preciznost ovladani dla nekdy z hry poradnou vyzvu.....jinak hra skvele funguje jako pocatek legendy, libi se mi jak se vlastne vysvetli puvod vseho a pocit, ze vlastne "tvorite" master sword je proste paradni, celkove pribeh hodne potesil a dokonce me potesili i nektere postavy, napriklad Fi se mi zdala ze zacatku taqkova moc odtazita (jako ze je), ale ten konec s ni....skoro mi ukapla slza :) Jinak jsem si zamiloval groose, z pocatecniho skanatora se vyklubala celkem zabavna a zajimava postava :) Jinak lvl design obcas hranici s genialitou, ikdyz nektera mista zase lehce hapruji.....ovsem posledni dungeoun je naprosto genialni :) A celkove se mi hodne libili casove hratky......nove predmety jsou fajn, ikdyz mohlo by jich byt vic....ostatne vseho mohlo byt po tech peti letech cekani vic :) Zaverecni bossove skvely, netrapili me zas tak dlouho, ale vyzva to byla slusna.......a konec proste super, vse se krasne spojili, kdyz pri zaverecnych titulkach tvurci odkryli cestu zeldy, me srdce zaplesalo blahem......no a ta hudba, to je kapitola sama pro sebe......s harfou sic neni takova sranda jako s ocarinou ci windwakerem a hraje tak trochu druhe hojusle, stejne jako i "hratelne" songy nejsou tak silne jako napriklad ty z OoT, presto je celkovy OST naprosto uzasny, vsechny ty stare zname melodie prepracovane a zahrane orchestrem, proste pohadka...SS je proste nejlepsi hra pro Wii (respektive v tom smyslu ze vyuziva skvele i jeho moznosti).....az bude cas, tak se rozhodne chystam na Hero mode :) Jen skoda, ze zas bude trvat, nez se dockame dalsi Zeldy.....doufam ze to nebude 5 let :) To ze to bude stat za to, o tom ani nepochybuju.......Zelda rulezzz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 No, nic pravratneho, vsichni jsme to cekali, ale tak proc to sem nedat ;) http://www.zing.cz/novinky/9281/nintendo-pracuje-na-nove-zelde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 tak já mám 38-40 hodin a jdu si teprve pro ten třetí flame (já ted nevím jak přesně...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Coz uz je taky skoro konec (ok no dva dungeony dokonoce), nechapu co tam vsichni robite :) Ja to hru hraju velmi poctive a stejne to je proste moc rychly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 ja su jen liny hrat, misto toho abych si zapl Wii, ktere jsem si specialne namontoval pres VGA kabel k PC (aby me to nutilo vic hrat) tak cucim na blby web broswer na 3dsku a cekam az budou davat futuramu. :D, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boulink Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Zdravím, jsem někde za půlkou, ale dost dobře jsem nepochopil jak a jakém základě se "rozsvítí" ty duhové truhlice na Skyloftu a okolí. Je potřeba něco někde udělat nebo se odblokovávají samostatně během hry ?? Díky za odpověď jirka (boulink) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Zdravím,jsem někde za půlkou, ale dost dobře jsem nepochopil jak a jakém základě se "rozsvítí" ty duhové truhlice na Skyloftu a okolí. Je potřeba něco někde udělat nebo se odblokovávají samostatně během hry ?? Díky za odpověď jirka (boulink) nikdy sis toho zatím ve hře nevšiml? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Heh, ale prijde mi divny, ze umisteni kostek na zemi podle me neodpovida rozmistni truhlic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 na to uz kaslali tak jsem si říkal škoda že to za těch 6 let vývoje není tak dokonalé. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Me stvou i takove drobne detaily, jeste tak okate :) Ale ta hra je stejne skvela, jen by klidne mohla byt delsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 eee... zelda mohla mít vlasů...ne dělám si srandu :D Nejvíc toho lituje i sám miyamoto, že vývoj trval tak dlouho a hra je sama tak kráká, nintendo ted asi usilovně pracuje,jelikož oznámila dvě zeldy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 dve zeldy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boulink Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Díky, jsem to ale truhla. Reaguji na odpověď od Lazyta Jirka (boulink) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 eee... zelda mohla mít vlasů...ne dělám si srandu :DNejvíc toho lituje i sám miyamoto, že vývoj trval tak dlouho a hra je sama tak kráká, nintendo ted asi usilovně pracuje,jelikož oznámila dvě zeldy Doufam ze nenarazis na ten "Ice and Fire".....To byl prej Fake :) Jinak dve zeldy, tedy handhaldova/na velke konzole, nejsou zas takove prekvapeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 automaticky, je jasné že vyjde zelda jak pro 3DS tak pro wiiu, přece nebudou furt vydávat porty, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 tak to suhlasim...to na beton bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Tak jsem taky dohrál a musím říct že jsem tak štastný a slehlý jak po nějaké droze. Ten příběh tak skvělě nádherně zapadá, prostě. SW je totiž naprosto první zelda o stvoření meče, který link používal v každé hře. Ted si budu jistý, že vždy, když budu hrát nějakou zeldu ukápne mi slza :). Cítím se ted jako kdyby už na wii neexistovala, žádná hra nechce se mi hrát ani TP, tak strašně jsem si zamilovat SW, že si myslím, že v něm i žiju. A ten konec... hlavní boss, tohle jsem vůbec nečekal. Hra mohla být, ještě rozvinutá. (SPOILER), protože Zelda je unesena až na konci hry, takže zde mohlo nastat další dobrodružství. Co mě, ale dostalo je hrací doba, bez veškerého zdržování jsem nahrál 66 hodin. (nedohrál všechny sidequesty) A rád si také všímám různých maličkostí - Fi má podpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Hlasujte pro hru The Legend of Zelda: Skywar Sword jako hru roku. http://www.baftagameaward.com/Voting/Voting.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Tak se pridavam k tem, co dohrali tuto dokonalou hru :) Jednoznacne si myslim ze Skyward Sword je nejlepsim dilem ktery jsem hral. TP byl hodne dobry, ale tohle si vzalo to nejlepsi z TP a pridalo dokonale vyuziti Motion Plus, nenasilny system upgradovani a hlavne, dobry pribeh. Nebudeme si nic nalhavat. Hry z teto serie neoplyvaji dokonalym pribehem, ale Skyward Sword dokazal, ze to jde. Lazyt: Muj herni cas byl rovnych 50 hodin. a to jsem ziskal vsechny gratitude crystaly ve hre (tedy splnil vsechny sidequesty). Cos tam delal dalsich 16 hodin? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 nemam poneti co jsem tam delal a to jsem se vubec nezdrzoval..mám jen poze 55 krystalu a nemám všechny sidequesty any jsem se nedostal k Hylian Shieldu. Ale jsem za to rád, myslím že s těma sidequestama bych nahrál tak přes 85 hodin, Master Quest bude pro mě hodně dlouhý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 A to je zrovna dalsi nezasekavaci Zelda, co se toho tyce, tak nam Zeldy trosku vymekli.....dowsing je toho jen dukazem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Lazyt: Tak o tom treba nevim :D Taky ho nemam. Desmond: Mas pravdu, vodeni za rucicku je zde diky dowsingu takovou nenasilnou formou jak te nasmerovat kam dal :) Rozhodne je ale fajn, ze ti pribeh rekne, v jake lokaci to naleznes, tudiz dowsing neni az zase tak treba a pokud clovek chce, jde to i bez neho. Nicmene mozna lepsi dowsing nez hledani na netu kam dal(napr. u me v pripade OoT). U OoT jsem opravdu nekdy ani priblizne netusil a prochazet pul hodiny celou mapu abych nasel kam jit neni zrovna muj salek caje :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 To je pravda, na druhou stranu tahle vyzva byla vzdy kouzlem zeldy......dnes se hry porad zjednodusuji, takze to chapu, jen tvrdim, ze to melo sve kouzlo, kdyz clovek nemel zedne "pmocniky" a obcas si musel lamat hlavu s tim jak dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Programen Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 To je pravda, Zelda byla daleko těžší, vůbec se to nedá srovnávat s dnešníma hrama, samý checkpointy a savy, vůbec to neni tak těžký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Casy se meni, herni prumysl se zmenil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.