Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Jak se říká: proti gustu žádný dišputát ;) Já jsem z tenké verze doslova nadšen. Tlustou verzi jsem držel párkrát v rukou a tato se drží i ovládá mnohem lépe. Toť zatím můj jediný komentář. Dneska plánuju testovat některé převaděče videa, abych si do svého PSPčka mohl něco nahrát...

Odesláno

no, ještě včera jsem uvažoval o slimoj, ale po včerejší ,,pařbě" už ho nechci.....do postele jsem si vzal psp (zásadní chyba, pokud člověk chce usnout :) ) a dal jsem si f1 , trať v Monze, plnej počet kol...po hodině a půl soustavného hraní mě chytaly křeče do prstů neskutečným způsobem, to když jsem si v tu chvíli představil, že slim je ještě tenčí....no děkuju pěkně, už ho nechci ;) ... to jen takový můj postřeh

Odesláno
no, ještě včera jsem uvažoval o slimoj, ale po včerejší ,,pařbě" už ho nechci.....do postele jsem si vzal psp (zásadní chyba, pokud člověk chce usnout :) ) a dal jsem si f1 , trať v Monze, plnej počet kol...po hodině a půl soustavného hraní mě chytaly křeče do prstů neskutečným způsobem, to když jsem si v tu chvíli představil, že slim je ještě tenčí....no děkuju pěkně, už ho nechci ;) ... to jen takový můj postřeh

tak to ses dobrej......takhle dlouho bych jednu trat jet nevydrzel.......btw co mas za formule?je to na psp dobry?hral sem to na ps3 tak se zhejckanej grafikou:wohow:

Odesláno
:D To teda lakovat nebudu.. Škoda no, počkám si až bude white, černé totiž nechci a stříbrné mi přijde na těch obrázkách jako lacinej plast (sry rozhodně se nikoho nechci dotknout!) Jen osobní dojem.. Já sem ujetá na white :D

Presne muj nazor, take cekam na white, ale bojim se ze az prijde white, tak tam bude opet jiny fw a ten nepujde dat na custom :-( no uvidime jak to dopadne.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu