Saddako Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Mno uprimne mi ta stribrna barva pripada dost "lacina", protoze to vypada jak elektronika od vietnamcu. Kazdopadne CGR vsem co novou PSP maji, ale ta klasicka fatka se mi prece jen libi vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sun Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Jak se říká: proti gustu žádný dišputát ;) Já jsem z tenké verze doslova nadšen. Tlustou verzi jsem držel párkrát v rukou a tato se drží i ovládá mnohem lépe. Toť zatím můj jediný komentář. Dneska plánuju testovat některé převaděče videa, abych si do svého PSPčka mohl něco nahrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 uz mam doma taky slim,docela dobry,ale.....sluchatka ze stare verze nepasuji do slim...pytlee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 no je to celkem logický když to má jinej konektor :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 tak to sou dementi,jaky to ma vyznam...to samo jak u tlf SE nejdriv normalni memory stick a dalsi rada memory stick mikro...zasranci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 no de o to že do toho konektoru přijde taky Tv kabel ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Myslite ze na Slimaka pujdou i kryty na displej pro Fata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 no, ještě včera jsem uvažoval o slimoj, ale po včerejší ,,pařbě" už ho nechci.....do postele jsem si vzal psp (zásadní chyba, pokud člověk chce usnout :) ) a dal jsem si f1 , trať v Monze, plnej počet kol...po hodině a půl soustavného hraní mě chytaly křeče do prstů neskutečným způsobem, to když jsem si v tu chvíli představil, že slim je ještě tenčí....no děkuju pěkně, už ho nechci ;) ... to jen takový můj postřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 no, ještě včera jsem uvažoval o slimoj, ale po včerejší ,,pařbě" už ho nechci.....do postele jsem si vzal psp (zásadní chyba, pokud člověk chce usnout :) ) a dal jsem si f1 , trať v Monze, plnej počet kol...po hodině a půl soustavného hraní mě chytaly křeče do prstů neskutečným způsobem, to když jsem si v tu chvíli představil, že slim je ještě tenčí....no děkuju pěkně, už ho nechci ;) ... to jen takový můj postřeh tak to ses dobrej......takhle dlouho bych jednu trat jet nevydrzel.......btw co mas za formule?je to na psp dobry?hral sem to na ps3 tak se zhejckanej grafikou:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 kapr: trochu OT ne?:) ale když to chceš vědět: F1 2006, mnoho lidí na ně nadává, já je zbožňuju :love: ... no jo je to záhul hrát to v kuse ale to je na tom ta paráda, hlavně než je stáhneš, ujisti se, že chceš simulaci se všim všudy..... ;) a konec OT, dyžtak napši PM když budeš něco chtít vědět :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 hele sem dneska mi jeden kluk rikal ze do slima dou jiny karty nez do fata... je to pravda nebo kecal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 budu kupovat slima nekdy za 2 dny a nerad bych pak mel ms na nic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 normálně MS tam de ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 thx, tag to sem moooc rad... Pac jako kupovat este new MS bych se asi posral... :D EDIT: sry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 vle mel sem slima v ruce a nevim no, pro nekoho lepsi pro nekoho horsi :) ale jako fat je pro chlapy slim pro deti a zensky :) O:-) nekamenujte me :) jen nazor :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 az bude cash tak pudu do slima :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaliG Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 nevite jestli jde ten Slim pripojit i k LCD monitoru?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Nevíte kdy bude slimák white? Všude jen píšou Q4 2007 .. Nemáte někdo blížší info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaliG Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Nevíte kdy bude slimák white? Všude jen píšou Q4 2007 .. Nemáte někdo blížší info? pred chvili sem o tom cet...white bude az Sony proda vsechy specialni edice se StarWars a ta se zacne prodavat az 9.10.2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Halig: To si mě teda nepotěšil... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaliG Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 zuzkys: no hele jestli umis aspon trochu lakovat tak si to bily udelej sam :D...ja premejslim ze si takhle upravim svoje PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 :D To teda lakovat nebudu.. Škoda no, počkám si až bude white, černé totiž nechci a stříbrné mi přijde na těch obrázkách jako lacinej plast (sry rozhodně se nikoho nechci dotknout!) Jen osobní dojem.. Já sem ujetá na white :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 :D To teda lakovat nebudu.. Škoda no, počkám si až bude white, černé totiž nechci a stříbrné mi přijde na těch obrázkách jako lacinej plast (sry rozhodně se nikoho nechci dotknout!) Jen osobní dojem.. Já sem ujetá na white :D Presne muj nazor, take cekam na white, ale bojim se ze az prijde white, tak tam bude opet jiny fw a ten nepujde dat na custom :-( no uvidime jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Já mám černý PSP a taky do černýho slimu půjdu. Dlouho jsem o tom přemýšlel a černá se mi prostě líbí nejvíc. Stříbrný se mi od začátku vůbec nelíbilo, bílý je luxus, ale černej konzervativní a přitom technoidní design, to je moje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 ja bych do slimaka taky asi sel kdybych mel prachy a fata bych dal nejspis brachovi,ale prachy nejsou pac jich bylo malo a ted jeste kupuju novou 4 gb sandisk,takze je jich ted tezkej nedostatek :D:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts