Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Anonymous Hacking Group - vyhlásila válku $ONY - UPDATE


VOndy1468624023

Recommended Posts

  • Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

aby mohli prolomit NGP,museli by ho nějak získat,takhle je blbost ,aby druhej den hackli konzoly co právě vyšla...to jim bude trvat mrtě dlouho...já bych spíš uvítal hacknutí všech PS3 FW+full přistup na PSN nebo aspon online hraní...

to bylo brano jako vtip, nepocitam,ze to bude tak rychle;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

UPDATE:Další skupina s názvem SonyRecon se přidala k útoku na SONY. Zajímavé poznamenat, že advokátní kancelář zastupující Sony jsou offline. :D

Anonymous Hactivist Group, známá " aktivistická " skupina zodpovědna za různé on-line útoky se rozhodla zaútočit na Sony na oplátku za všchny problémy, které Sony vytváři - způsobila ( geohot a Graf ).Podke Anonymous Hactivist Group jsou SONY taktiky velmi sporné a proto na to také reagují. Podle různých internetových zpráv útoky = Denial of Service se vyskytují na různých Sony sítí, jako je Sony PSN a skoro všechny Sony související webové stránky ( homepage PS3 ).Stránky nejsou zcela zhroucené ale velmi pomalu načtají a to je tvoří k ničemu.

Tato zpáva je v současné době hromadně rozesílána:

Gratulujeme, Sony. Nyní jste si získali plnou pozornost Anonymous. Vaše nedávné právní kroky proti našim kolegům, hackerům Geohot a Graf_Chokolo, jsou nejen znepokojivé, ale jsou považovány za zcela neodpustitelné.

Zneužili jste soudního systému ve snaze cenzurovat informace o tom, jak vaše produkty pracují. Nyní zažijete hněv Anonymous. Musíte čelit následkům svých činů ve stylu Anonymous.

Vědomosti jsou zdarma. My jsme Anonymous. My jsme legie. Neodpouštíme. Nezapomínáme. Čekejte nás.

anonmessage.jpg

Vyjádřeni SONY:

Update výpadků služeb na PSN

Patrick Seybold // Sr. Director, Corporate Communications & Social Media

Jsme si vědomi, že někteří z vás zaregistrovali přerušovaný provozu na PSN. Pracujeme na nalezení řešení, a podáme informace hned jakmile to bude vyřešeno.

Děkujeme vám za vaši trpělivost.

JEŠTE JEDNO:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

We are Anonymous.

Expect us.

Hehehe, tes se Sony. Anonymous nikdy nic nenechali jentak plavat. Ted to teprve zacne :) Jsem za tuhle skupinu moc rad. Sony potrebuje proplesknout.

proplesknout by jste potrebovali vy co mate tyhle detinsky nazory.... doufam ze je vsechny pozaviraji...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Boj za Wiki Leaks trval zhruba 3 mesiace a na koniec to vyšumelo. Tiež sa jednalo o DoS útoky, ale bolo to viac frontov ktoré sa atakovali. Iba, že v tomto prípade sa jedna o jednu firmu na ktorú sa táto grupa zameriava.

Len pochybujem, že systém spoločnej mysli v tomto prípade uspeje. Iontový kanón nebude mať šťavu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

třeba podle toho pak natočí film jak skupinka hackerů soupeřila se SONY. Bude se to jmenovat "Boj s větrnými mlýny 2"

Ano, zni to neuveritelne, ale seskupeni Anonymous je opravdu velke a uz v minulosti dokazaly obdivuhodne ciny (obdivuhodne predevsim ve vyznamu, ze by to nikdo necekal - kazdy je silne podcenuje a pak se divi, co se to deje :) ).

Ostatne uz ted ochromili PSN a tim to nekonci... Ono je to sranda do doby, nez zacnou provadet DDoS a dalsi aktivity. Zni to vtipne, ale opravdu se nevyplati si seskupeni Anonymous postvat, je proste dost velke a je v nem i spousta laiku, kteri pomahaji tim, ze dobrovolne propujcuji sve PC (a tedy i konektivitu) pro DDoS (aj.) utoky.

A ja to Sony ze srdce preju. Ne, nijak tim neobhajuji piratstvi, jen mi vadi, jak Sony bere spravedlnost do svych rukou a na jejich dupnuti se hejbe cela justice a policie, vsichni vydavaji IP adresy (a dalsi udaje), jen protoze si Sony rekla a ignoruji, ze tim porusuji nejake ochrany osobnich udaju a zakladni prava. A hlavne jdou po lidech, kteri nikdy zadny WAREZ nezverejnovali a zaroven si davali bacha, aby nezverejnovali copyrightem chranena data atd. Proste fakticky zadne poruseni zakonu... Jenze zakony jsou gumove a pro kazdeho plati jinak - A TO MI VADI.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze zas to odsere normalni hrac kterej bude mit problemy s PSN a online sluzbama :-( mozna vic myslet a pak "mstit"

Taky mi nevyhovuje jak se sony k nam lidem chova jak lustruje vse co s PS3 delame atd ale reseni o kterym tady ctu je zas jen

srani obyc lidi... nebo se snad pletu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ani ne.. jenom hledám, překládám a informuju...asi neznáš Anonymous

To není na Tebe, ale na ty kašpary, co to napsali. Ta výzva je trapná a na úrovni retardovaných teenagerů ... ;-)

Věřím, že ti lidé nejsou hloupí a jsou technicky velmi zdatní, ale psát výzvy, které by nebyly k smíchu, jim tedy rozhodne nejde :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako by nestačilo, že už takhle se uvažuje o omezeních, (nemluvě o výpadcích PSN apod.), které budou mít dopad i na poctivé hráče, teď do toho vstoupí další skupina Jardů retardů, co si pohonpí pindíky a ještě více ublží íhernímu trhu.

Hodilo by se spíš "Congratulation hackers, you have succesfully wrecked PS3", nebo něco v tom smyslu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu