will34 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 cau mam slim 12-01-2011 udelam flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Pokud se nejedná o mechaniku Hitachi tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will34 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 no vyrez tam neni..a co za flash mam pouzit?dnes jsem to dovezl domu tak vubec nevim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 no vyrez tam neni..a co za flash mam pouzit?dnes jsem to dovezl domu tak vubec nevim:) Není to jednoduchá věc , ta se nepouštěj do toho sám - raději se obrať na zkušeného flashera . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nexty Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Ahoj, omlouvam se, jestli jsem OT, mam XBox Slim, MFR: 2011-04-14, mechanika bez vyrezu, LOT NO.: 1116X, zjistim nejak spolehlive, jakou mechanuku mam? Podle zde uvedenych linku a postupu se mi vysledek ruzni nebo nevim jak na to. Jo, jeste dodam, ze je pro (a tedy z) USA, takze NTSC. Predem diky, jsem zacatecnik. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Ahoj, omlouvam se, jestli jsem OT, mam XBox Slim, MFR: 2011-04-14, mechanika bez vyrezu, LOT NO.: 1116X, zjistim nejak spolehlive, jakou mechanuku mam? Podle zde uvedenych linku a postupu se mi vysledek ruzni nebo nevim jak na to. Jo, jeste dodam, ze je pro (a tedy z) USA, takze NTSC. Predem diky, jsem zacatecnik. :) Jednoznačně Lite-On s OFW 0225 nebo 0401. Podstatné je, že je mechanika uzamčená proti zápisu. Více si přečti v tomto článku http://console-forum.net/tema/126414-zpravy-a-fakta-o-moznostech-flashnuti-x360s-9504-0225-0401-1071-0500-a-db-2-0-13599-0 Ač je dlouhý, doporučuji přečíst, kor pokud jsi zacatecnik, dozvis se i spoustu veci kolem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 LT+ 2.0 pre FAT mechaniky (okrem Hitachi) je VYDANY! [02.10.2011] C4E’s iXtreme LT+ in association with Team Jungle & Team Xecuter---------------------------------------------------------------- Official release of the iXtreme LT+ v2.0 - Support for XGD3 ixtreme backups using LT-MAX for maximum capacity on standard DVD+R DL discs. Passes all security checks for XGD3 including correct capacity. - Support for large capacity DVD+R DL media (no errors when burning) I would like to dedicate this fw to the Xbox Live Enforcement Team and the recent false (AP25) bans and subsequent reversal. Keep up the good work guys. Thanks go to Team Jungle for their hard work and efforts in the development process. Thanks also go to Team Xecuter for their support to this project. JungleFlasher bude do hodiny... XBC o nieco neskor. Neodporucam napalovat Xgd3 hry cez IMGBURN podla navodu od RRoD. Takto oslavujeme: Edit: Vysiel JungleFlasher 0.1.88(280) ======================================== Support for LT Plus 2.0 -Lite-on Phat 02510C -Benq 04421C -Sammsung MS28 Support for LT 0800 v3.0 -Benq, Lite-On Phat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 [05:31:59] LT+ 2.0 for all Liteon slims to be released this weekend Cez vikend sa dockaju aj Slimka firmwaru LT+ 2.0 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 sleepy: s tím videem jsi mě málem zabil :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Jj, hromadná epilepsie v akci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 LT+ 2.0 pre Slim je vonku ;) Edit: Uz aj s Jungle Flasher V0.1.89 beta (284) Support for LT Plus 2.0-Lite-on Slim 0272, 0225, 0401, 1071 Dummy from KeyDB ---------------------------------------- Extra step, for Phat Lite-ons if common post 13146 barcode is detected, user has option to type in case barcode and index key based on a pre update entry created with f/w that contained the old barcode. Benq and Sammy bad flash support --------------------------------------- Added a work around to auto-intro. SlimIntro was putting Benq and Sammy in a bad state, where as phat intro has no effect on Slim. If bad state is detected, usually by status 0xD1, slimIntro is no longer sent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.