valis1 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2012 nemáte někdo kompletní edici? jsou tam ty dlc na disku nebo jako vouchery? Citovat
th0ca Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2012 valis1 napsal: nemáte někdo kompletní edici? jsou tam ty dlc na disku nebo jako vouchery? vcera mi to zrovna prislo, je to rovnou na disku, v baleni je akorad vip pass a k tomu dodatecnymu obsahu je tam napsano, ze je to jiz zakomponovano ve hre, ze se nema nic stahovat z psn, a taky ze jo... ale jsou to jen same rally zavody ze 2 lokaci, a nova auta. Citovat
valis1 Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2012 th0ca napsal: vcera mi to zrovna prislo, je to rovnou na disku, v baleni je akorad vip pass a k tomu dodatecnymu obsahu je tam napsano, ze je to jiz zakomponovano ve hre, ze se nema nic stahovat z psn, a taky ze jo... ale jsou to jen same rally zavody ze 2 lokaci, a nova auta. díky, takže ty klaksony a polepy tam nejsou? Citovat
th0ca Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2012 tak jestli tam jsou jiny klaksony to ti nepovim, to sem nezkoumal, a polepy tam budou, tim sem myslel asi ty jiny auta, ja sem dirt 3 ted asi rok nehral, a ted sem si poridil tu complete edici, a tak nepoznam jaky auta tam byly a jaky jsou tam nove, rozdeleny nebo oznaceny to tam nikde nijak neni... jen ty trate sem poznal a to ze je tam vic aut (trate dle toho, ze sem mel vse zlate a ted to mam zase v nejakych tierech "normalni"). Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2012 Odevčerejška mám rád Dirt 3 protože na Festivalu Fantazie v něm byl turnaj a já zajel 1. místo :D Citovat
preteq Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2012 :) grats..kolik bylo účastníků? A vyhrál jsi nějakou dobrou cenu? Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2012 hele účastníků bylo docela dost ale o nejlepší čas jsme se nakonec přetahovali dva :D a vyhrál jsem flashku http://www.alza.cz/kingston-datatraveler-r3-0-16gb-d339019.htm Citovat
dopitapetr Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2012 Já mám DIRT 3 Complete Edition od včerejška:)Jen mě zajímá,kolik je tam celkem lokací?kariéru jsem zatím ještě hrát nezačal a v singlu je jen Monte Carlo,Norsko,Finsko a Kenya.Jsou tam ještě nějaké další nebo tam jsou jen tyhle čtyři? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.