Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

X360USB PRO - flash fw. přes USB


Kapky

Recommended Posts

Zdravím 8) na xboxscene jsem našel pár informací o tomhle novým produktu od Team Xecuter. Pokud jsem všechno správně pochopil, mělo by se jednat o zařízení, díky kterému je možné připojit mechaniku z Xka k libovolnému notebooku s USB portem a pak už jen vesele flashovat..Myslím, že toto zařízení podporuje už i JungleFlasher..o flashování se sice nijak extra nezajímám, ale když je možnost se v něčem "porejpat", tak mi to zkrátka nedá.. proto bych se chtěl zeptat, jestli s tímhle zařízením nemá někdo už nějaké zkušenosti nebo nějaké další postřehy, jestli to opravdu funguje atd..?

http://team-xecuter.com/final-version-of-x360usb-pro-finished-and-tested-100/

Mockrát díky:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Linuxik: jj, o tom x360key jsem četl - čili spouštění x360 image disků z kdejaké USB klíčenky/HDD..:) bylo by to fajn, kdyby to mělo především pořešenou nějakou dlouhodobou podporu toho zařízení a v druhé řadě taky přístup na Xbox Live..O ten X360USB Pro se zajímám jen tak čistě ze zvědavosti, že bych si to chtěl prostě taky zkusit - hrabu se v kde čem, ale Xko je mnou zatím nějak nepolíbené..:-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Sám jsi v prvním příspěvku uvedl odkaz na producenta tohoho výrobku, od něj už je jen krůček k jejich fóru a tam se dočteš v tuto chvíli od stovek uživatelů, jak jednoduché a funkční řešení to je. Myslím, že lepší a větší důkaz není třeba, ostatně tak jako u všech dosavadních produktů od TX a TJ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Používám x360usb na flashování už druhý týden, pokud Vás tedy něco zajímá konkrétního - ptejte se. Do té doby jsem flashoval VIA 6421 jako asi každý a problémy sem neměl - přes USBPro je to celkově rychlejší a jednodušší, nicméně férově řeknu pokud neflashuješ více konzolí bohatě postačí VIA řadič a nebo máš vůbec nejlepší to někomu na flash dát. Ono je podle mých zkušeností daleko důležitější kvalitně a čistě konzoli rozebrat než ten samotný flash a to je právě to, co flasher získá akorát praxí.

Ještě k tomu připojení k notebooku a mobilnímu flashování - ona je to pravda, ale je potřeba si uvědomit, že X360usbpro samotné neřeší napájení připojené mechaniky ale pouze data. Napájení musíš vyřešit pomocí connectivity kitu (třeba xecuter ck3lite, ten mám já) a ten na vstupu potřebuje klasický napájecí molex konektor - ten ovšem na notebooku obyčejně vyvedený nenajdeš, takže ti nezbývá než dokoupit třetí vehement což je zdroj, ze kterého na druhé straně kouká molex konektor - pak už seš komplet mobilní (to třeba já už nemám)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu