Samot2 Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2011 Co tě na tom štve? :D Však je to normální! Citovat
14titi Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2011 na každý fifě na PS3 mě strašně štve,že když fauluješ a soupeř dostane výhodu a po dokončení akce přijde rozhodčí k tomu hráči ,který fauloval a dá mu normálně kartu,to je děsná kktina... tak hraj PES.Tohle je právě naprosto normální a reálný.Když jsme hráli PES,tak mi kámoš mohl přelámat hráče,ale když byla výhody,tak se hrálo dál a nikdy nedal rozhodčí kartu.A to mě děsně vytáčí... Citovat
Dana.317 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2011 Tady to sice nepatří ale zeptám se, nevíte jestli existují nějaké patche do FIFY 10 nebo 11? Pokud ano kde se dají stáhnout a co v nich je? Citovat
Achrisoofa Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2011 Máte už nikdo předobjednáno já jo,z xzone je tam nákej bonus osmnácti zlatých balíčku zdarma,do ultimate teamu. Citovat
Achrisoofa Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2011 http://www.easports.cz/clanek/diky-fifa-12-vime-o-novem-dresu-manchester-city Líbí se mi víc než ty minulý a vám? Citovat
Achrisoofa Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2011 http://www.easports.cz/clanek/jak-bude-fungovat-sluzba-football-club Tak tajto bude bomba :wohow: Citovat
mendlik18 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2011 Ja jsem zvedav jak budou vypadat tynew dresy Barcy ty černý =)) Citovat
bekulda Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2011 Už se moc těšim :-) je to hra kvůly který mam psko :-) tak sn d to bude zase výbornej zážitek :-).. FIfa 10 250 zápasu a fifa 11 250 taky online :-) je čas na 12 :-) Citovat
kejsi Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2011 bude to super, navic PES toho zatim moc nepredstavil a vzhledem k tomu, ze obe hry vychazi hned po sobe...no FIFA to letos asi bude mit lehci :D Citovat
vitas696 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2011 PES mě nebaví ,jedině Fifa už se na novou těším :-) Citovat
romik Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2011 PES mě nebaví ,jedině Fifa už se na novou těším :-) přesně tak Citovat
kejsi Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Odesláno Září 7, 2011 chlapi, je mozne, ze se tento tyden dostanu na predvadecku FIFA12 v centrale EA a potom z toho budu psat clanek (link sem pak hodim), ale jestli mate nejake otazky, na ktere jeste nikdo neodpovedel, tak mi je sem hodte :) zkusim to z nich dostat :D Citovat
Kuliss9 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Odesláno Září 7, 2011 Tak dnes jsem si stáhl demo PES 2012 sice tam píšou že to je nějaká alpha verze, ale takhle jsem se u fotbalu dlouho nezasmál.... To snad nemyslí KONAMI ani vážně s tímto vyjít na povrch? Než se do mě pustíte jsem sice odrostlý fifař, ale od 3-2008 jsem hrál jedině pro evo a pak se zase vrátil k fifě a jestli se rapidně PRO evo nezlepší do finální verze tak pro mě PES2012 nejhorší díl serie a to myslím vážně Citovat
forlanek Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Odesláno Září 7, 2011 Jo to demo je hodně brzká verze, však za pár dní vyjde opravdový demo a to bude ještě větší nářez ;) jestli se ti to nezdá tak si klidně hrej Fifu ;) Citovat
kejsi Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Odesláno Září 9, 2011 veeelika skoda kdo ste vcera nebyli na predvadecce :D letos nema pro evo sanci... Citovat
Kuliss9 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Odesláno Září 12, 2011 V kolik myslíte, že se zítra objeví DEMO na PSN? Citovat
Haja Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Odesláno Září 13, 2011 Muzu se jenom zeptat proc je na Xlive driv demo nez na PSN?Diky Citovat
Kuliss9 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Odesláno Září 13, 2011 u EU store to chápu, ale je divný, že údajně na live už to je a na US store stále ne to se celkem divím Citovat
vitas696 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Odesláno Září 13, 2011 jj ,snad to tam dají ,co nejdřív Citovat
Kuliss9 Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Odesláno Září 14, 2011 Tak shrnutí PS3 dema změny se mi zdají spíše kosmetické než, že by se měla konat nějaká revoluce. Velmi se mi líbí třeba rychlé vhazování autů už se mi pár gólů tak podařilo dát, že jsem to rychle chytil hodil a hráč šel sám........ Pak se mi zdá velmi vylepšen anglický komentář jsem zvědavý co na to Bosák??? Například nevím jestli už to ve fifě bylo, ale po kopnutí penalty dloubáčkem poznámka, že to poprvé udělal Antonín Panenka from Czechoslovakia? To zahřeje na srdíčku........... Bránění se mi taky velmi líbí je to takové jinačí a je aspoň co se zase učit....... Další plus se mi zdá vylepšená AI už není tak jednoduché přejít na nejtěžší přes obranu a vyhrávat......... A jediným a to velkým mínusem jsou pro mě brankáři :( Zatím každá střela z velkýho vápna skončila brankou s tím by měli kluci v EA něco udělat Citovat
pitbu2l Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Odesláno Září 14, 2011 nastav si vsechno ovladani na manual a garantuju ti, ze kazda strela brankou neskonci :D Citovat
Jeniczech Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Odesláno Září 14, 2011 nastav si vsechno ovladani na manual a garantuju ti, ze kazda strela brankou neskonci :D Tahle myšlenka mě napadla už při hokeji. Když tam to de, tak proč bych to nezkusil i u fify.. A tak jsem to takhle začal hrát s bráchou od 11 a je to o moc zábavnější. Člověk pak nemůže remcat, že to přihrálo nebo střelilo jinak než to namířil.. Vřele doporučuji lidem, kteří si pořád na něco stěžují, že je hra neposlouchá atd. Tímhle krokem budou všechny diskuze u konce.. ;) Citovat
pokart Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Odesláno Září 14, 2011 Hej chlapi, nevíte, kde bych stáhl demíčko? Nemám wifinu, takže to z PSN stáhnout nemůžu. Případný link by mi hodně pomohl. Děkuju Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.