canucks Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 cau borci, mohl bych se taky prihlasit do ligy? nevim kdo ji vymyslel, takze ten kdo ji vymyslel jestli by byl taky hodny a poslal mi nazev ligy a heslo, jestli je jeste misto tak bych si rad zahral, myslim si ze jsem celkem dobrej, diky za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canucks Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 jo a jeste neco, muj nick na psn je pazzini-14 tak mi muzete dat kdyztak vedet i na psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanziCZ_96 Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 spis do vanoc s nekterejma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Škoda, že ligu nikdy nedohrajem, člověk se přihlásí a online jsou stejně jen vždycky ti stejní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Já mám problém s tím, že se mi to nikdy nechce připojit k soupeřům a opačně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 uz je to stejne jedno, ja sem si nasel par lidi, se kteryma se mi hraje dobre a s tema mastime zapasy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Konrétně s tebou mi to ale hrát šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 jedine se obratit na EA, proc to nejde:) jinak bych to nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 No netuším jestli ti by mi zrovna pomohli, odpověď by zněla, že si mám pořídit lepší net a já mám přitom 3GHZ vysílač na střeše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 je to škoda s ligou, já sice taky nemůžu pořád, ale vždycky se podívám jestli není někdo online a dlouho jsem na nikoho nenarazil, jedině asi abysme sme se domluvili na nějakej hrací termín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 chlapi, uz to neresme...ja to postupne rozpustim, to bysme nedohrali nikdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 http://games.tiscali.cz/oznameni/uefa-euro-2012-vyjde-jako-dlc-pro-fifa-12-i-s-cz-komentarem-58958 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 super no, za 500 :D nemuzu se dockat lepsi by bylo, kdyby taky vydali 1Gb patch a rovnou preskocili fifa13 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 ahojte, už asi přes měsíc hraji fifu jen na manuální ovládání. Sice jsem spadl z první divize do páté, ale ten pocit ze hryje úplně někde jinde. Pokud by se našel někdo kdo také hraje na full manual, rád zahraju. Tady je link s trochou inspirace. Doporučuji shlédnout všechny díly.... http://www.youtube.com/watch?v=Tq9VCU_-L8k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 V čem je rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Rozdíl je obrovský:) úplně jiný fotbal na manuál...pro fajnšmekry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Sice jsem spadl z první divize do páté ja sem si rikal, jestli to za tebe nehraje mama ted :D nehral si na manual vzdycky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 ja sem si rikal, jestli to za tebe nehraje mama ted :Dnehral si na manual vzdycky? zdarec, hrál jsem to vždy na semi-manual. Teď už jen na full manual. Štvalo mě jak počítač nesmyslně řešil některé nahrávky. A hlavně jak se hráči vždy trefili z 16m přímo do šibenice. Tak jsem začal hrát na manual. Už se ale zlepšuju (o: Zkus to někdy... můžeme dát spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 To jsem ani nevěděl,že to tak jde, tak v tom případě já hraju na manual furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 To jsem ani nevěděl,že to tak jde, tak v tom případě já hraju na manual furt No ono je "defaultně" nastavené vše s asistencí. Máš nastaveno v nastavení ovladače všechno na manualní (přihrávky, střely, centry, sprint, přepínání hráčů...)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Jen pro představu zasílám co se mi nedávno podařilo (o: Myslím že mám šanci vyhrát MISS OF THE WEEK !!! http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/119110146 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Myslim ze ti muzu konkurovat :D http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/116459134 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Já to nenahrál ale já dal 3x do tyčky a pak na dorážku až někam doháje :D Jinak , na jakou kameru to hrajete ? já TV přenos . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Já to hraji na TELE kameru (o: Já to nenahrál ale já dal 3x do tyčky a pak na dorážku až někam doháje :D Jinak , na jakou kameru to hrajete ? já TV přenos . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Kdo by si chtěl zahrát ligu ve Fifa12 na PS3 ,tak se podívejte na http://fifa.hrajto.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.