HanziCZ_96 Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 plaCZEbo: tak uvidime kdo sem napise ze by mel zajem a muzem udelat novou ligu a uvidime, to je dobrej napad s tim ze musi odehrat aspon 2 zapasy tydne, chapu ze nekdo nema treba cas ale vadi mi kdyz nekdo hraje fifu a ani neodpovi na zpravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Já klidně odehraju pět zápasů týdně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanziCZ_96 Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 uz jsem si te pridal do pratel vecer zkusim neco spachat ted musim do prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Ok, teď to budu mít sice náročnější skrz práci,ale vždycky se nějaká skulinka najde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanziCZ_96 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 tak jsem zalozil ligu dal jsem ji pro 14 hracu tak doufam ze to dame do kupy :D pozvanku jsem poslal kejsimu,placzebo,ceky a nitramooja tak to potvrdte. jeste si pridam do pratel luky187k a svobic a az potvrdite hned vam ji taky poslu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 muzou se narodaky? :D jinak pozvi i toho YNWA...myslim ze ten je taky ferovej a hraje dobre, jak chces:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanziCZ_96 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 muzou se narodaky? :Djinak pozvi i toho YNWA...myslim ze ten je taky ferovej a hraje dobre, jak chces:)jen kluby a bylo by dobry aby kazdej mel jinej tym takze kdo se prihlasi driv ma vyhodu.jj YNWA pozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Jsem tam. Ještě jsme mohli povolit jen kluby co mají 4 hvězdy. Ale nebudu už prudit (o: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Ještě jsme mohli povolit jen kluby co mají 4 hvězdy.: priste se dockas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY7 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Takže v tý lize hraje každej s každym 2x a je úplně jedno kdý se to hraje jo? A potom je naky play off? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanziCZ_96 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 placzebo: to postupne doladime :D muzem pak udelat repre aby mel kejsi konecne klid :Dluky presne tak,playoff sem jeste nehral ale myslim ze to bude jako v hokeji podle umisteni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reddevilko77 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 uz ste zacali ligu chalani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 ^ muzes se pridat, pokud ti nevadi, ze ManUtd mam ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reddevilko77 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 nevadi mi to...hravam ligu aj manual na gameway...len takto sa som este nehral hodis mi pozvanku do ligy?Reddevilko mam ps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 ok bud ti to poslu ja, nebo Hanzi, zalezi, kdo se driv dostane domu...a jestli uz pujdou EA servery, vcera to nejak nefakcilo na manual si nejvic zakopes s placzebem, ten to tak taky hraje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reddevilko77 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 ale tak podla mna je manual cennejsi ako aj goly a tak..ale zahram aj normalne s asistentom...kolko nas bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 liga je vytvorena pro 14 hracu, zatim je nas asi 5-6....cekame kdo se jeste ozve, hlavne nekdo, kdo stihne tydne odehrat aspon 2 zapasy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ceky Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 tak potvzeno :) ...možná budu mít hráče jednoho on hraje prakticky keždej den se mnou tak se ho zeptám jestli by nechtěl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reddevilko77 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 dva zapasy stihnem odohrat:)behom jedneho dna nie za tyzden:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 dva zapasy stihnem odohrat:)behom jedneho dna nie za tyzden:) no ono je obcas tezky se s nekym domluvit, abysme se tam potkali...to je obcas o stesti :) se ho zeptám jestli by nechtěl :) spis se ho zeptej, jestli by chtel :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 já bych se taky přidal, hrál jsem asi i s některýma z vás v loňské fifě ligu. Ty 2 zápasy týdně dám. Ale jestli se nemůže hrát za stejný týmy, ani nároďáky, tak který týmy už jsou zabraný? ManU už je že:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Já bych si rád zahrál, ale jaký jsou podmínky, jaký kluby jsou už zabraný a hlavně jak to vychází časově, jelikož směnuji a nevím jak bych to stíhal odehrát když mám odpolední. Ale bych bych radši proto aby se hrálo s týmy které mají jen 4*. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Rád bych se přidal a beru si PSG :) nick:francouz123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 ..jo já taky směnuji, takže taky během odpolední to bude horší, jen o víkdendu třeba,jinak zas další týden to můžu nahrát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 zdar,ja bych se taky přidal, nick: wesick team : SSC NAPOLI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.