Krois Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 já nebudu čekat než se vše rozebere, tak buď bych rád ManU, nebo jestli je zabraný tak potom Tottenham. Nick: Krois8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ceky Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 zdar :) tak kámoš pude na psn je jako Pitrsak až mu pošlete pozvánku tak dejte prosím vědět vědět dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Tak kdyby nebyl problém s odpolednima,tak beru Real nebo Schalke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanziCZ_96 Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 problem nebude taky delam odpoledni,spis to bylo kvuli tomu ze v minuly lize lidi ani nekomunikovali. pridejte si me do pratel a napiste mi tym a ja vam poslu jestli je volnej. nick mam HanziCZ_96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 zabrane jsou: real madrid, tottenham, napoli, cesena, porto, manutd...takze k vyberu je toho porad dost:) takze jestli mate svuj tym, napiste ho sem, pridejte si mne/Hanziho a posleme vam pozvanku liga s 4* bude priste :D true_kejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Beru Man. City...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Proč se domlouvíte tady takhle krkolomně...přesně na tyhle "ligy a soutěže" je tu http://fifa.gameway.cz/ česká online PS3:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Proč se domlouvíte tady takhle krkolomně...přesně na tyhle "ligy a soutěže" je tu http://fifa.gameway.cz/ česká online PS3:) Zajímavý web. Ale jsou tam nějaká pravidla (nastavení manuál, vypisování nějakých formulářů nebo co atd.), která nemusí všem vyhovovat. Takže to nějak tady pošmodrcháme (o: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Prý se chystají nějaké novinky pro FIFU 12 : http://www.czechgamer.com/novinky/9879/Nove-DLC-pro-BF3-bude-predstaveno-v-New-Yorku.html Nevíte o co jde? (o: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 beru chelsea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Prý se chystají nějaké novinky pro FIFU 12 : http://www.czechgamer.com/novinky/9879/Nove-DLC-pro-BF3-bude-predstaveno-v-New-Yorku.htmlNevíte o co jde? (o: Myslím, že půjde o kompletní update soupisek po zimním přestupovém období, ale třeba se pletu a mají pro nás nachystaný i nějaký nový mód, nebo nový minimálně soupisky s patchem což bude dle mého nejpravděpodobnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 je sice fajn, ze si tady zamlouvate kluby, ale od posledne, kdy sem to kontroloval, pribyl snad 1 novy hrac :D nejdriv si, prosim, pridejte mne, nebo hanziho a pozadejte o pozvanku do ligy...az tam budete, vyberte si klub, jaky chcete... ^ snad pujde o lepsi stabilitu online a pripojovani ke kamaradum, jsou dny, kdy mi to vubec nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 no ve fife je problem ze mi nejde se pripojit casto k jejich siti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanziCZ_96 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 vcera vecer mi dva lidi psali ze chtej ac milan,oba mate pozvanku tak kdo prvni potvrdi a vstoupi do ligy bude mit ac milan. Jinak prosim ostatni co tady psali ze chtej hrat ligu a jeste nepotvrdily pozvanky at je potvrdej at muzem zacit hrat,co si vzpominam tak napr. reddevilko a svobic 8) jinak jak psal kejsi pridejte si nas oba do FL a vzdy tam nekdo z nas dvou je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krois Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 ja čekám na tu pozvánku, ale žádnou nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Taky bych chtěl požádat o zaslání pozvánky....dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 ja čekám na tu pozvánku, ale žádnou nemám Taky bych chtěl požádat o zaslání pozvánky....dík pridejte si me do friend listu: true_kejsi a dneska vam ji poslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 ok.....thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Tak od FIFA 13 bude zpět Český nároďák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 jo taky sem to cetl...a dobre to vystihl jeden typek co to komentoval na fb, ze mu to vlastne vubec nechybi, stejne jako ceska liga, pod to se teda podepisuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Taky mi to vůbec nechybělo, ale od té doby co hraju ve fifě jen sezónu 1 vs. 1 kde nehraje každý jen za Barcu real atd. ale hledá to týmy s podobným ohodnocením tak bych si za svůj oblíbený CZ klub, případně REPRE ihned zahrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Mě jako fanouskovi Realu a jizanskeho fotbalu mi Česká repre a sranda liga vůbec nechybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Tak uz sem si pridal hanziho co ted? nejak sem jeste nehral zadnou ligu online takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Kdy zacnem hrat tu ligu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Kejsi, poslal jsi tu pozvánku i mně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.