Jardis27 Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Ale kdyz se kouknes tak asi na 38 vterine je v tom hradu jak je pak v 1 napadnou a jak je tam ten mistr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Vsak pisu ze asi myslis Masyaf, ale jak rikam to bude jen zlomecek hry, vetsinu casu si pobydes v konstantinopoli ;) Tohle bude jen takova epizodka s "navratem ke korenum" predpokladam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardis27 Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 :D uz se ale tesim :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Ja taky a hrozne moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Ja taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardis27 Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Ja ten triti dil dohral predevcirem :) a prave si myslim ze kdyz se pise ze bude ete lacovejsi ten multak :) tak si asi hru koupim a dam pric hack pac si ho chci zahrat pak i po netu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 6 minutový gameplay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Stary :D Ale porad me to bavi a navnazuje na listopad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Desi ten Masyaf nebude jen okrajovka, v tomhle díle půjde především o tu knihovnu co tam vytvořil Altair. Takže čekám na začátku že přijede do Masyafu tam zjistí že sou templáři, vydá se do Istambulu kde bude hledat těch 5 klíčů a pak bude epickej závěr v Masyafu kde se nám snad všechno vysvětlí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Takze vicemene stravis 90% hry nekde jinde nez v Masyafu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 to ani tolik procent né, teď v sobotu jak dávaj na PrimaCool Re-play tak tam měli rozhovor z E3 s tím borcem co vymýšlel příběh ACR. Rozkecal se docela dost o příběhu řekl i nějakej spoil. Jasně že Konstantinopol ( hnusně dlouhej název :D ) bude větší část příběhu ale Masyaf bude taky dost obsažen hlavně díky Altairovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 No tak to jsem zvedavy, za Altaira moc hrat nemusim, ostatne i v Masyafu moc casu travit nemusim, kdyz muzu zevlit v krasne slune konstantinopoli ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 já vím že Altaira nemusíš :D ale Masyaf ten se mi líbí. No a Istanbul na něm mě fascinuje, že to má být jak dnešní NY od chudinský čtvrti až po bohatou kastu lidí. A má být rozlehlejší než Řím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Altair neni spatny, ale kdyz ho postavis vedle ezia, tak se muze jit zahrabat....sna budou ty ctvrti nejak znatelne a odlisitelne a ne vsechno na jedno brdo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Altairem to zase, ale začlo...,,(a možná taky skončí),, Mě překvapilo, že ten co napsal příběh k předešlým dílům, to taky nezakončil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 už zas řešíme Altair vs. Ezio :D je to o prioritách a o sympatijích, s Altairem jsme ztrávili jeden díl s Eziem 2 to může být taky důvod tvých sympatii. A je jasný že AC2 byl lepší než jednička (ovládání, děj) první díl sem hrál jen na PC. čekám jestli nevyjde nějaký gameplay z různých čtvrtí aby jsme poznali zda je rozdíl ale podle mě by rozdíl mezi chudinskou čtvrtí a "milionářskou" měl být znát. Doufám že výborně udělaj tržiště to bylo ve svý době největší na světě kde se proplétali lidi ze všech koutů světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Vzdycky je to Altair vs. Ezio :) To ze s Eiem jsou dva dily na to ale vliv urcite nema, jelikoz uz po dohrani 2. dilu to vyhral na plne care, jasne kazdymu sedne neco jinyho, me osobne vic temperamnti italskej typek s charismatem az na strop, ktery pozvedl slavu bratrstva. Rzhodne vic nez bezcharakterni "arabac", stroj na zabijeni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 jj Ezio je fajn typek. Hodne sem si ho oblibil, resp toho co ho dabuje. Ma solidni hlas. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jsou lidi kteří ani za Altaira nehráli..., ale je podle nich AC II jedna z nejlepších her :D , copak to jde? To potom ale nehrajou pro děj atd..., ale jen pro zabíjení, ne? Jinak to video určitě bude na Gamescomu (17. - 21. Srpna)..., tam na 100% budou nějaký informace (nové video) z AC R. (musím to napsat:D , na GS budou taky Valve a Bllizard:D). Takže více určitě ke konci Srpna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 JJ ten ma luxusni hlas, ale ezio mi pride v ACII a AC: BH takovej ten dnesni typ , na pul zenska na pul chlap, ale mozna konecne v AC: R kdyz uz je starej chytne rozum, treba oproti Altairovi je takovej znenstelejsi .... Snad v tomto dilu ... Co se tyce toho Gamescomu tak SONY by mela oznamit GTAV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Altair= stroj na zabíjení takhle si představuju nájemnýho vraha :D Ezio je jasně charizmatičtější a temperamentní, on se dostal do řádu vlivem okolností (zavraždění půlky rodiny) takže ho poháněla touha po pomstě. Altair byl od mala vychováván k zabíjení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jsou lidi kteří ani za Altaira nehráli..., ale je podle nich AC II jedna z nejlepších her :D , copak to jde? To potom ale nehrajou pro děj atd..., ale jen pro zabíjení, ne?Jinak to video určitě bude na Gamescomu (17. - 21. Srpna)..., tam na 100% budou nějaký informace (nové video) z AC R. (musím to napsat:D , na GS budou taky Valve a Bllizard:D). Takže více určitě ke konci Srpna :) No tak AC2 se v pohode da hrat i "na pribeh" bez znalosti jednicky........ JJ ten ma luxusni hlas, ale ezio mi pride v ACII a AC: BH takovej ten dnesni typ , na pul zenska na pul chlap, ale mozna konecne v AC: R kdyz uz je starej chytne rozum, treba oproti Altairovi je takovej znenstelejsi .... Snad v tomto dilu ...Co se tyce toho Gamescomu tak SONY by mela oznamit GTAV. Zzenstili? Myslim ze je desekrat vic chla nez mi vsichni tady....nejak prehrocene se nestroji ani nechova, suknickar jak hovado, takze v nem marne hledam zzenstilost :) BTW: Sony a GTA V? WTF? Spis Rockstar, ne? :D Altair= stroj na zabíjení takhle si představuju nájemnýho vraha :D Ezio je jasně charizmatičtější a temperamentní, on se dostal do řádu vlivem okolností (zavraždění půlky rodiny) takže ho poháněla touha po pomstě. Altair byl od mala vychováván k zabíjení. Tak to neni tak uplne pravda, uz eziuv fotrik byl assassin, takze by se to asi stejne dedilo....... A Ezio neni o nic mensi assassin nez Altair a prekvapive mu v zabijeni ani nebrani ta jeho vetsi "lidskost", takze co se zabijeni tyce nemaj si co vycitat..... Krom toho Altair byl vicemene radovy vojak, kdezto ezio znovu obnovil rad...... takze vetsi typek a nevymluvis mi to bartiku ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 jj, jde, ale co se týká Desmonda, tak tam by si to chtělo zahrát ten první díl... Taky si říkám, že na něm nevidím nic zzenstilého... (konečně má v Brotherhoodu vousy) a v AC R taky..., takhle se mi ,,líbí,, víc než když byl ,,holý,,...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 no pro nekoho zzenstily asi znamena, ze neprdi, nekrka, nedloube se v nose pred ostatnima, nesmrdi, nema mastne vlasy atp... :D Tzn, jsem taky zzenstily :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ezio rozhodne neni zadna baba, naopak se mi libi ze jsou v nem aspekty normalniho cloveka a ze muzeme prozit jeho pribeh od ,,kluka,, az do konce :) Pro me je to proste borec, zato Altair byl jen klasickej pesak co udelal cokoliv a nestitil se niceho - tyhle typy nemam rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.