Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Jo to bohužel...na aukru to prodávají s ZombieU a je tam přímo psané "◾Zboží pochází z oficiální české distribuce. ". O záruce nic ale v obhcodních podmínkách mají klasiku, že se řídí občanským zákoníkem jsi-li spotřebitel...Asi budu ještě vyčkávat a koupím taky nějaké použité komu nesedlo ...zase tolik ho nepotřebuju protože už teď nevím co dřív hrát.

• Odpovědi 321
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Já už pomalu nakupuji hry, co kde jsou v akci.Sice WiiU není doma :-D a nějaký měsíc nebude ale když to vidím tak objednávám:-)

Pokud někdo chcete párty hry našel jsem dvě za necelé tři stovky

http://www.film-game.cz/game-party-champions-wii-u,1230020.html

a

http://www.film-game.cz/family-party-30-great-games-obstacle-arcade-wii-u,1230021.html

kdyby měl někdo zájem=)

Odesláno

slevy na eshopu

Wii U Retail Downloads

Wii U Download-Only

3DS eShop

Odesláno

už jsem viděl na ninty, zombiu za pusinku ale já raději u všeho placku :) tedy slevy pěkné ale nechávájí mě chladným. jen takové ty only digi.

BTW hoši ještě zkusím zakňučet i tu, nemáte někdo super mario galaxy 2? nabízím za to 4 wii hry? osobka ÚL nebo pošta, chci mít sbírku kompletní, což zatím není a kupovat se mi to nechce :,(

Odesláno (upraveno)

Tak dneska mi to Wii U přišlo a zřejmě ten prodejce z bazos mluvil pravdu, všechno je řádně zabaleno a nic nejeví známky používání. Dokonce i ten nějaký kód pro zaregistrování konzole je netknutý. Teď akorát tahám ten mega update a tím to pro dnes končí. Pak to zas zabalím a šup s tím pod stromek :D Jinak se mi moc líbí, že na tom gamepadu si můžu zesilovat / zeslabovat zvuk i přepínat kanály na TV bez tv ovladače. To je fakt paráda =).

EDIT: By mě zajímalo, jak někdo může konzoli prodat za 4500,- netknutou, nepoužitou konzoli, kdy se v obchodech prodává za cca 7000,-? A že by to někdo dostal jako dárek, to by to zas otevřel...

Upraveno uživatelem ekRa
Odesláno

Tak pařim Mario 3D World a musim uznat, že je to fakt super záležitost :-) Sice až moc jednoduchá, přesto některé levely potrápí. Hrátelnost obrovská! Dokonce láká k hraní levelů znova sbíráním samolepek, hvězd a otevíráním částí levelu, která je dostupná jen s určitou postavou (toad, peach atd.). MP jsem zatím neměl možnost zkusit. Dál plánuju Sonica LW, moc se mi to líbí a docela mě to nadchlo - neni to uplně šíleně přehnaně rychlá hra, která mě irituje... ale je to ve stylu prvních dvou originálních Soniců - takže platforming hra... prostě super! A kdybyste někdo náhodou měl na prodej All stars racing, nabídněte cenu ;-)

Odesláno
Tak pařim Mario 3D World a musim uznat, že je to fakt super záležitost :-) Sice až moc jednoduchá, přesto některé levely potrápí. Hrátelnost obrovská! Dokonce láká k hraní levelů znova sbíráním samolepek, hvězd a otevíráním částí levelu, která je dostupná jen s určitou postavou (toad, peach atd.). MP jsem zatím neměl možnost zkusit. Dál plánuju Sonica LW, moc se mi to líbí a docela mě to nadchlo - neni to uplně šíleně přehnaně rychlá hra, která mě irituje... ale je to ve stylu prvních dvou originálních Soniců - takže platforming hra... prostě super! A kdybyste někdo náhodou měl na prodej All stars racing, nabídněte cenu ;-)

fakt ti příjde mario 3d world jednoduchý? Jestli to jedeš na jedno projítí tak chápu ale dojet to na 5 hvězd fakt lehký nebude

Odesláno

zdravím.koupil jsem wii u potřeboval bych poradit ohledne Call of Duty da jse hrat hlavní kampan 2 players co op local?(ne po internetu) chteli jsme se synem hrat a nešlo nam to.jedine co jsme hrali dva byl mod zombie.ješte by mne zajimalo jestli je možnost že koupim nejakou hru na Wii U a tu hru mužu pak zdarma stahnout i na 3ds(mame i 3ds:D).dalši vec je možnost koupit nejake karty abych měl kredit na svem učte v nintendo shopu(neco jako pro psx playstation network card nebo pro xbox 360 xbox points card)diky za rady

[h=1][/h]

Odesláno

- Cod jsem měl ale nehrál :/ takže neporadím ale jsem přesvědčen že by to mělo jít, ty na tv, syn na gamepadu

- WiiU x 3DS o cross buyi jsem neslyšel, jen doměnky tedy ne

- net jsem ještě nezkoušel a tedy ani nestahoval ale vím, že jsou normál kupony různé hodnoty nintendo eshop card a pak jsou ještě nintendo points ale ty jsou na wii a ds ...

detailně objasní určitě někdo zběhlejší

jinak gratulace :)

Odesláno

čau sovel diky.skusím večer s tím CoD doufam ze to nejak dam.ted jsme projeli 1 world Super Mario 3d World .a diky ješte jednou za toho Sonica Racing co jsi my posilal na dobirku včera jsme se vyblbli u toho skoro 2 hodiny.jinak pro kazdeho co hraje muj nick na wii u dRTIKOL tak jsi mne mužete přidat.škoda že Super Mario 3d Word a New Super Mario Bros U jse neda hrat online.tak zatim a všem hračum vesele vanoce (mam spoždeni:))

Odesláno (upraveno)

Tak wiiU mi nadělil ježíšek...=) Ale mám problém blbne mi Network ID přes jedny dveře mám wifinu ale nějak mi to někdy vyhodí error 111-9000 a nebo ,že je slabá wifi přijdo mi to divný.

a do toho mi leze error 102-2156 což je wifi slabá ale sedím vedle toho s notasem a wifi na plno... to ma to wiiU tak slabou wifinu?

Upraveno uživatelem Eran
Odesláno

tak leda že bych měl moc silný ještě signál.... protože na notebooku i mobilu můžu mýt i na zahradě u domu připojen... ale to as už je jedno protože prohlížeč i mii mě jede ale eshop bude problém u nintenda.... padá to prý každému na mii na to nadávají co e dívám...

Ještě mám poslední otázku .. absolutně nechápu jak aktivovat nintendo network premium... neumím anglicky skoro vůbec... jestli dobře chápu mám mím NN id to mám funkční/ dále se mám s tím ID lognout na p.nintendo.net/premium/ podle papíru co mám od konzole.. ale tam mě to hlásí že ID nemá premium....a dál nevím co dělat

Odesláno

Ahoj lidi,

WiiU mam od vanoc a upřímně jsem nadšen :) Je to sice outsider, ale pro mě to je ten pravej next-gen, a to právě hratelností kterou mi PS4 a XONE nenabízí.

Kdybyste si mě chtěli přidat, tak budu jedině rád např pro sdílení názorů, radu v zákysu ve hře nebo do budoucna i mulťák (Czech Tournament Mario Kart 8? :) )

Nintendo ID: Adam-One

Mějte se :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu