Lazyt Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Nedávno jsem byl v Brně (teda už spíše trochu dávno) a překvapila mě tam jedna prodejna s videohrama..kde by se dalo najít uplně všechno od Nintenda včetně nejnovějších vydaných her.. jsem rád že o to lidi jeví takový zájem..taky tam bylo wiiu čko tak jsem si ho jenom ohmatal..protože tam měli jenom raymana.. gamepad mi přišel o něco menší než mi přijde v mediich.. asi je to ame ajko s 3DSxl kem taky se mi už zmenšilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 tak nedávnou jsem wii u pořídil(spíše jsem dostal :) ) a nelituji, nakonec jsem nevydržel na bundl s mariem :D. supr věc doufám, že příští rok se pochlapí jako tento. Mario, Pikmin a rayman byly supr. Příští rok co vím bayoneta a několik dalších. Rád bych více multi když už ho mám. Počkám třeba i na recenze watch dog a uvidíme zda ho vemu na wii u. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 tys za tu chvilu stihl dohrat maria, raymana a pikmin3 ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 :D já sváteční hráč cca 2 hodky denně/4x v tejdnu, tězko :) jen jsem psal dobré hry pro tento rok + doufám v lepší příští(i když laťka je už pekelně vysoko). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 2 hodky denne?! :D ..od té doby coj jsem si pořídil Wii tak jsem se nehorázně tešil na mario galaxy hrál jsem nehorázně prostě celé prázdniny 2010 a dopadlo to tak.. že jsem tu hru ještě nedohrál jak je náročná..včetně dalších first party titulů, second party titulů a jiné hry.. (jediné co jsem dohrál byla zelda skyward sword a new super mario bros wii - bez sidequestů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Pánové a co Sonic LW? Mě se to strašně líbí.. i na 3ds. Máte někdo? Včera jsem po měsíci dohrál Zombi U a Zeldu WW.. dokonalost... Teď už mi tam visí jen Trine 2. Na vánoce Mario World... ou jé. Snad příští rok vyjde každý 2 měsíce aspoň nějaká velká pecka ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 ikdyž mám sonica rád, tak LW mě moc neláká ale určitě časem pořídím ale Mario 3D world má přednost a toho budu asi kupovat až vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 jsi dobrý sebemrskač čekat až do vánoc :DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 no pařím ww takže ani né, zatím zbytečné musím koupit první dárky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 probíhá v jrc akce na rayman legends za 549 :D tož nekupte to, hned jsem objednával http://www.jrc.cz/hra_wii_u_rayman_legends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 a ještě levněji na: http://shop.tiscali.cz/rayman-legends-10548 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 hmm ve čtvrtek tu cenu ještě neměli :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Nevíte zda jede na WiiU Guitar hero a Rockband? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Eran: To bohužel neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 co wii verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Že neexistuje wiiU verze vím. Chci vědět zda funguje Wii verze na wiiU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 tak wii u by mělo být 100% wii kompatibilní ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 aha já myslel že právě na 100 procent neni takže ok diky moc=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 raději pro jistotu, vycházím z pohhledu na krabici je tam jasně kompatibilita WiiU, Wii a gamecube ee(což je jasné) tedy vycházím z tohoto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 WiiU je 100% kompatibilní s Wii. Jinak teď taky přemýšlím o WiiU ačkoliv původní plán byl ho koupit až další rok nebo napřesrok. Na aukru se objevilo pár zajímavých nabídek ale cena se my zdá až podezřele nízká na nové zboží. Někteří prodejci uvádí nové zboží ale bez záruky. To nechápu když my zákon garantuje 2 roky záruku na nové zboží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Přesně, na bazosi jsem narazil na Wii U Premium Black, nové, nikdy nerozdělané za 4700,- včetně poštovného.. Zítra, či pozítří by mělo dorazit, jsem na to zvědavý.. Snad to není nějaký "ojeb". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 já to z bazoše řešil osobkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 hele držím palce jeden po jednom takovém nákupu z bazoše mě doma akorát zůstal ,, rozsudek jménem republiky ,, :D, dej vědět. Cena je to dobrá, je možné že to někdo jen vyhrál a pouští z ruky. ps. doufám, že máš aspon dobírku? ty love se pak daj stopnout ... to jest mé poučení za 4k :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Na tom aukru to prodává aukrem garantovaný prodejce...tak si řikám, že bych přišel jen o poštovné kdyby to bylo nefunkční nebo tak..nerozumím ale kde za takovou cenu seženeou Oficiální CZ distribuci jak uvádí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 tak když jsme už u toho tak naroviny a bez vytáček, kdo hledá ten najde. Já koupil wii U 3 měsíce staré + pár her za 4 litry, málem mi vypadli oči a jel si pro něj 60 km :) btw cz distribuce to možná nebude jestli nějaká anglie nebo tak, tuhle měli nabídku na mario pak za pár šupek co u nás stojí jen wii u. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.