SuiVanOrton Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 Hexer: že to vyšlo to jsem zjistil na facebooku, ale vůbec nebyl čas to stáhnout a zkusit. Ale musít to zkusit ... orion4: tak to je fajne, jenom by to chtělo nějakej co se nemusí instalovat dovnitř, něco jako bylo nakonci u Wii že to šlo jenom upravit nějakým firmwarem. kendykejnova: víš že to tak může být, já si myslím že kdyby na wii nevyšlo tak brzy modchip tak by se jich určitě neprodalo tolik co se jich prodalo, nakonec to může mít i pozitivní dopad, když člověk porovná že bez modchipu se třeba prodá 3M konzolí a 8M her, a s modchipem se prodá 30M konzolí a 20M her tak je to jasný - tahle nelegální věc má pozitivní dopad na prodeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 presne tak.vem si xbox je heklej temer od zacatku prodeje a koukej ja se prodavaj hry nato.vubec to prodeje nevlivni jako her.furt se budou prodavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 Sui: Mno tak stahuj stahuj at mame s kym souperit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2013 Je tu mrtvo a mrtvo :cry: Nikdo nechce lego city undercover limitku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Uz jsi to dohral? Chces za to Kraliky? Pripadne si hry prohodit treba na mesic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Ahoj, dotaz jde hack Wii na WII-U EU verze, tedy ty nase .Já se pokoušel SSBB hack ale nic nešlo to? Má tu někdo hack na WII U - Wii verze kurna to je zamotaný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 jj ja to delam... a slo to celkem v pohode s Indym :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Kralicky nechci vubec ale diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 Ehm to už to funguje i na WiiU hry nebo je to furt jenom na ty Wii hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 to je jen softmode pro wii cast v Wii U krabici :) už jsem to rozjel mám softmode a homebrew kanal ale jak se spousti zaloha her WII to me nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 jj jedna se jen o tu emulaci stareho wiicka... zatim :demo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2013 Ahoj Hexere, můžeš mi prosím tě napsat kolik by stálo flashnutí WiiU kdybych ti ho poslal? Na mail a PM si zatím neodpověděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Ahoj hele chci se zeptat: myslíte, že WiiU se ještě rozjede nebo umírá? mám nintendo rád chtěl bych wiiu pořídit ale stále nevím... rád bych kdyby tam nato vyšlo nějaký auta lepší než trapné NFS.. a jinak s ostatním jsem spokojen mám rád rpg a hopsačky a srandovní hry, takže wiiu jak dělané, ale štve mě, že nic moc nevyšlo za tu dobu co to je ... nebo mi to jen přijde? Taky by mohli vydat hry co už dávo vyšly na X360 a PS3 a bylo by her víc hned=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 no to je tedy oříšek na odpověď, u mě určitě NE!umírá :-) jestli sleduješ, tak po E3/nintendo directu je tu ohlášen nášup novinek. Iwata určitě jen tak nepodlehne. Osudu gamecubu se nepřiblíží. Možná malé škobrtnutí na začátku(podcenění launche) ale dohání, dohání. Zmínil jsi RPG a hopsačky, tak i kdyby jen kvůli tomuto, tak her bude poměrně dost i kdyby systém příští rok lehl. Tedy vše je o vkusu. Já tedy jsem také ten co je na vážkách ale podzim s máriem to jistí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 taky si právě myslím, že to nebude tak hrozné..... právě o tom na vánoce uvažuji.... já se radši ptal protože bazary jsou prázdné, aukro tam má 4 hry, přijde mi to dost málo, ale asi možná to mají všichni doma a hrají=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 No zatím je to docela slabý, zatím toho moc není, řekl bych že spíš pořádný nášup novinek je na 3DS, ale WiiU katastrofa. Snad něco bude na ty vánoce no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 No ja sem po E3 Directu naprosto nastvany..hlavne ze studia Retra a jejich tajemneho projektu..ktery mel na svedomi stehovani firmy do jeste vetsi budovy...nabirani spousty novych zamestnancu a on z toho vyleze jen Donkey Kong...ktery beztak nebude o nic rozsahlejsi nez Wii verze...mohlo to byt klidne cokoliv..hlavne ze Miyamoto si pral udelat FPS strilecku..ne on to bude Donkey Kong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2013 Petice pro Reggieho jako hratelnou postavu pro SSB http://ninty.cz/3ds/spustena-petice-za-reggieho-jako-hratelnou-postavu-v-pristich-smash-bros/#comment-9644 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2013 Stale menim lego city undercover .) prodam nebo vymenim pomalu za cokoliv :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 tak jsem si poridil wiiu :) nick rodiercz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 tady je to nějaké mrtvé nebo jen lidi nepíší protože nemají sekci WiiU? v hlavní nabídce?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Přesně muj nazor chyby tady sekce pro WII U at lide co maji WII U pisou do samostatné nabídky děkujemi za všechny co vlastní WII U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 JJ myslím si to samé PS4 to tu má a ještě se ani neprodává.... tady to je nějaké ps4 only nebo co? když tak všechno....ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Ahoj., mám jednu otázku, jsou ve Wii U achievementy/trofeje? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 Kurnik mě tak strašně mrzí u wiiu že tam nejsou všechny Asassin creed hry.... myslím že by nintendo a výrobci her udělaly dobře kdyby herní trháky ps3 a x360 vydaly i na tuto konzolu lidi by šílely nad sadou AC 1-4 třeba... nebo jiných hrách a prodej by šel ke stropu. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.