sovel Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 to eran: no mě zase ne :P ale určitě by jsme se shodli na jiných, které by tam mohly být a nejsou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 sovel : tak já to dával jako příklad.... výkon na ty hry je myslím že by to ani programování/ předělání hry na wiiu nebylo moc těžké... a výdělej by byl taky čím víc her tím víc prodaných konzolí. Osobně ještě wiiu ani nemám teda, šetřím....=) Osobně mě těžce mrzí jak WiiU všichni i obchody odepsaly a sabotují, jako by to bylo podplacené...byl z ovladače vyrvané baterie a když už to vše je tak je vypnutá TV nebo neni připojena. Jen v Datartu jsem našel wiiU zapnuté ale nikde nebyla hra nahraná na vyzkoušení=) Strašně mě naštvaly a když jsem žadonil ať mi to zapnou v jednom obchodě tak to teda zapnuli neochotně a najednou tam bylo děcek a lidí co si to chtěli zkusit=).... no moc jsem se rozepsal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 hele taky ještě wii u nemám :D ale situaci okolo sleduji od vydání :) wii u pořídím nabeton v prosinci, dofám v mario 3D bundle, to je must have hra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 no já čekám na odměny v práci jestli budou+pokutku doplatit, a pak určitě pořizuju taky buď se zeldou nebo zombiu a nebos lego city=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Já jsem Wii U Zelda edici koupil minulej tejden a jsem z konzole odvařenej. Naprostá spokojenost (i s množstvím vydanejch her). Mario bundle vyjde za pár dní a řekl bych, že se dost vyplatí, protože bude obsahovat diskovou (!) verzi Mario U a Luighi U - to jsou hry za 2k dohromady, takže super :-) Až pořídíte, tak sem hodtě friend kódy nebo nicky, přidam si vás ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 ok=) já určitě chci kupovat taky.. ale ještě stále nevím s jakou hrou... láká mě vše :-D Monster Hunter lego city... mario moc ne ale taky si zahraji... i ta zelda i zombiu takže hodně těžké rozhodování.... uvidíme co eshopy dají za cenu... ta rozhodne=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 zombi U je teď na online storu za tušim 360 Kč, takže se to vyplatí digitálně :) je to akce do 7.11. wind waker se mi moc líbí, monster hunter pořídim asi až 4ku (jestli vyjde, když ne, tak jdu do 3) a lego city je povinnost :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 no teď mi ta akce je na prd=) wiiu bude až na ježíška:psp: snad=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 aháááá... no.. tak to já jsem to nevydržel :P už jsem na něj čekal do loňskýho ježoura a rozhoupal se až teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 No, popravdě, i já Wii U sleduju, ale zatím pro mě moc smysl nemá. Žádný "must have" titul, kvůli kterému bych si byl ochotný konzoli koupit. Nicméně, to pro 3DS platí zatím také, i když tam už se chystá: SMT IV. Tohle jsem napsal asi před rokem, a koukám, že se toho moc nezměnilo. A to včetně 3DS části, SMT IV pořád nevyšla v Evropě. No, uvidíme, co bude za další rok, hlavně by to chtělo pořádný nášup RPG, zatím tedy nic moc. Ale co, konzole neuteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Taky nad tím někdo uvažoval..nebo jsem tu jediný ale proč nintendo není schopno vydat nějakou speciální aplikaci (třeba i palcenou) pro 3DS na krokoměr kvůli Wii Fit U. Proč bych si měl zase kupovat zase další krokoměr, když 3DS má zabudované v sobě ty samé parametry (3 axis akceleometr). Nechápu jak to Nintendo uvažuje, ale kdyby to tak udělalo rozhodně bych se pak nepřiapdal jako blbec, tahat sebou pak tři krokoměry (3DS, smartphone a Wii Fit meter) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Třeba s tim občas taky bude někdo běhat a já si neumim představit, že bych šel klusat do lesa a po horách s 3DS XL v kapse... jsem rozhodně pro Wii Fit U krokoměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Kurnik mě tak strašně mrzí u wiiu že tam nejsou všechny Asassin creed hry.... myslím že by nintendo a výrobci her udělaly dobře kdyby herní trháky ps3 a x360 vydaly i na tuto konzolu lidi by šílely nad sadou AC 1-4 třeba... nebo jiných hrách a prodej by šel ke stropu. =) AC3 a AC4 jsou a budou na wiiu Já jsem Wii U Zelda edici koupil minulej tejden a jsem z konzole odvařenej. Naprostá spokojenost (i s množstvím vydanejch her). Mario bundle vyjde za pár dní a řekl bych, že se dost vyplatí, protože bude obsahovat diskovou (!) verzi Mario U a Luighi U - to jsou hry za 2k dohromady, takže super :-) Až pořídíte, tak sem hodtě friend kódy nebo nicky, přidam si vás ;) nj ale luigi U je jen upravený mario U na eshopu je za 17 gbp(bez maria nefunguje). Já osobně koupil wiiu 32GB s pro controler za 4500 + 900 maria bohužel ale s roční zárukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 seth123 : To je krásný ,že tam je Ac3 a 4 ale já bach bral 1- 4 minimálně.. je tolik her co by jelo krásně na wiiU a vydavatelé nic nedělají... přitom by za pár korun mohly vydělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 AC1-ACR ti nikdo na wiiu nevidá kdo by to prosímtě kupoval ta hra má prodeje na ps3/x360 po několika milionech ubi není tak ♥♥♥♥♥ní jak EA která si myslela že když vydá NFSMW, ME3 tak se lidi za tím zabijí a přiznám se ti, že jsem si nekupoval wiiu na hraní multiplatforem ikdyž neříkam, že si tam žádné nezahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Assasins Creed 4 jede ve full hd na WiiU mazeeeeeeec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 A sakra=) jak vidím toho assasina a další hry co ohlašuje nintendo tak prostě musím koupit=).. ať si říka kdo chce co chce, že něco je lepší =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 hele vono N se nesnaží být nejlepší, jde si prostě svojí cestou. Kde jinde jejich exkluzivitky najít? RPG, hopsajdy a různé další čupr hry. Jsem za to rád :) a hlavně hadaj se jen malí děcka co poměřujou pinďoury to ještě počkej co se spustí až budou venku next geny od konkurence :-D nejde přeci o to mít nejnašlapanější stroj ale zahrát si supr hry co ti sedí :) Osobně ale jsem spíše pro kombinaci platforem za mě asi PS ps. 3D mario se blíží a už šílím, hlavně pak musím zase sehnat Galaxy 1 a 2, doufám ve slušnou cenu + kdyby byl novej Mario do líťa(což asi nebude) tak to by byl masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Ted je v akci Assasin 3 za 11 liber v onlinu... plus tam je jeste to ZombieU a Sport Connectios a Resident Evil (nevim ktery dil) a jeste par zajimavych titulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 když už [h=2]Wii U eShop Retail Download Temporary Discounts[/h]Trine 2: Director's Cut (Frozenbyte, €6.79 / £5.49 until 14th November, normally €16.99 / £13.99) [h=2]Wii U eShop Retail Temporary Discounts[/h]Assassin's Creed III (Ubisoft, €14.99 / £11.99 until 7th November, normally €69.99 / £54.99) Marvel Avengers: Battle for Earth (Ubisoft, €14.99 / £11.99 until 7th November, normally €29.99 / £23.99) ZombiU (Ubisoft, €14.99 / £11.99 until 7th November, normally €29.99 / £23.99) Resident Evil Revelations (Capcom, €29.99 / £23.99 until 14th November, normally €49.99 / £39.99) Rabbids Land (Ubisoft, €14.99 / £11.99 until 7th November, normally €29.99 / £23.99) Sports Connection (Ubisoft, €14.99 / £11.99 until 7th November, normally €29.99 / £23.99) Your Shape: Fitness Evolved 2013 (Ubisoft, €14.99 / £11.99 until 7th November, normally €29.99 / £23.99) odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 :-) Už jsem koupil za 370 Kč Zombi U a 135 Kč Trine.. paráda! (ceny asi nemam napsaný přesně, nějak si je nepamatuju). Ze Zombie jsem unešenej a na Trine se chystam se ženou až dojedu Zeldu (která je naprosto dokonalá). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 já kupoval zombiu asi týden před slevama na eshopu, tak jsem byl celkem nasranej ale trine 2 jsem taky neodolal a je to paráda za tu cenu jsem měl nahrané asi 12-13 hodin na jedno projítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Ahoj, kolik giga zabere ZombieU na disku, když to stáhnu z eshopu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 (upraveno) z hlavy ti to neřeknu jak dojdu dom ti to napíšu, myslím ale že 5 GB. edit: takze 5600 MB Upraveno Listopad 5, 2013 uživatelem seth123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 já ho před tejdnem chtěl kupovat taky, ale odjel jsem do zahraničí a nedostal se k tomu.. ještě že tak :-D jsem teď v bunkru pod Buckinghemem.. pecka.. prostě pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.