DeSmond Odesláno Březen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Naucis se ji jako mlady Link, pokud si spravne pamatuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobo Lopez Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 jj..ale mě ji ta povtora nenaučila (já pako se jí nenanučil nejspíš). to bude asi smůla co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Co se zkusit vratit v case? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobo Lopez Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 to je v pejru, že se to nedá doučit..to mě dost naštvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 To nebyl vtip :) Myslel jsem to vazne........zkus se zmenit v maleho linka a vyjet na lon lon ranch ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 :-) Velmi pekne, ale mnohem vic me dostala aranz z symfonie k 25. vyroci....... To ma grady jako prase.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobo Lopez Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 tak já sem asi natvrdlej vážně..jak se změnim v prcka zpět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Vratis mec do temple of time. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Master Sword vyhral v ankete IGN o 100 nejlepsich zbrani v herni historii ;) Gratulace :)) http://www.ign.com/top/video-game-weapons/1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Programen Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Velmi pekne, ale mnohem vic me dostala aranz z symfonie k 25. vyroci....... To ma grady jako prase.... Wow, fakt super, říkal jsem si že ta co sem dal SoniCZ je výborná, ale tahle je daleko lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Hele planuju si koupit 3DS jen na tuhle jednu hru vyplati se to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 I když je tato hra opravdu skvělá tak si nemyslím, že čistě kvůli této hře je koupě 3ds nutná. Asi na tom hodláš hrát i jiné hry, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Pokud te bavi Zeldy tak na 3DS urcite jeste nejake vyjdou nemuzes prece na tom hrat jen jednu hru, to se nevyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Koupim konzolku v bazaru a pak az dohraju hru ji zase do bazaru prodam ty 300-400 stovky co to ztrati mi nevadej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 na E3 nintendo predstavi novu zeldu pre 3DS..takze sa 3ds urcite nevyplati hned predavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Kdes to vzal? No to jsem zvedavy o co pujde, klidne bych videl na 3DS Majoras Mask, na druhou stranu bych videl rad neco noveho a originalniho, co by nejak vytezilo potencial konzole, ikdyz co si clovek pocne s 3Dckem, ze? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 No,ale tak si počkej teda je tu totiž možnost, že vyjde i port hry Majora Mask ve 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 :) Chtelo by to jednu jedinou konzoli na kterou by vysly vsechny hry (Zelda,Mario,Halo,Uncharted,God of war ) :) To by byla teprv prodejnost konzole :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Desmond: Na E3 by vážně ,,měla,, být oznámena nová Zelda pro 3DS, já doufám v Majoru, páč by jsme nemuseli čekat tak dlouho a hlavně Majora je asi jediná exkluzivitka co mně zajímá z N64 a nevyšla nikde jinde. A kvůli jediný hře se mi nechce N64 kupovat. Jinak co jsou pro vás TOP3 Zeldy? Ať už 2D/3D na stolní bedně či na handheldu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Jo z toho duvodu bych taky rad majora masks, ale rikam si, ze si ji kdyz tak muzu zahrat na VC a radsi bych novy prirustek do serie... Jinak tri nejlepsi Zeldy jsou pro me: 1. Twilight Princess 2. The Wind waker 3. Ocarina of Time Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 Pro 3DS vyšlo více zeld, těch starších. Minish Cap (GBA) - pouze pro ambasadorské 3DS The Legend of Zelda (NES) - cena na eshopu do 3 liber The Legend of Zelda II (NES) - pouze pro ambasadorské 3DS Zpětná kompabilita DS her - flashkarty Moje nejoblíbenější Zeldy: 1.Skyward Sword 2.Ocarina of Time 3.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.