DaVvE Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 O co jde: Myslím že všichni znáte ten pocit. Kdy vás něco tak baví, že to děláte/hrajete léta a nemůžete se toho nabažit. Mě osobně se to stává jednou za dlouho dobu. A jedna takováto hra mě oslovila. A to je Grand Turismo 1-2. Je spousta verzí. A na konzole a pc. Ale nikdy se nenabažím Grand Turisma 2 na PS1. Mám PS3, v celku nadupaný počítač, ale vždy jednou za čas přijde doba, kdy si ten Playstation 1 zapojím a zahraju si GT 2. Je spousta nových verzí. Ale žádná mě neoslnila jako GT 2. Jen GT 1 je silně podobná. Logicky se to liší grafikou. Ta je o nového Gran Turisma absolutně luxusní, ale i tak si zahraju nejraději GT 2 na opravdu starém PS 1. Tím se vás chci zeptat, jestli to také máte stejně, nebo aspoň nějak podobně, třeba i u jiných her. Sdělte nám taky nějaké nadšení pro nějakou hru. Ať je na PC nebo konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Já hraju na výkoným desktopu se 4 jádrem pokémony na GBA přez emulátor :D :D ... Kam se zábavností na to hrabe Crisis 2, gta 4 atd. :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 No já hraji, nebo spíše hrál Transport Tycoon a Europa Universalis 2, to jsou snad nejstarší hry ke kterým se vracím. PS:No a když zmiňujete ty starší hry, tak si myslím a většina z vás asi taky, že jsou někdy mnohem propracovanější po hratelnosti, nestalo se mi v dnešních dobách, že bych se vrátil k nějaké novější hře, která není primárně určená na multiplayer, a zahrál si ji znova. Taky bych řekl, že je to i s dnešními filmy, dnes jsou tak jednoduchého rázu a zápletky jak z dětské knížky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Z těch novějších her mě teď docela baví něco na odreagování třeba na macu hraju Braid, Plants vs Zombies... Když se kouknu do těch starších, tak ty většinou hraju na mobilu :D Teď mě napadá třeba Quadrax to je super hra na mozek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaVvE Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 hehé, Lemmings je největší pařbička :D Na PSP pořád ! A jinak jak spustím hru z PS1 na PC ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 13, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Tak to já hraju jednu z "novějších" her - Halo Custom Edition, toho se prostě nenabažim :) Ale aby se neřeklo, taky mě baví starý Stunts! (1990) - lepší než Trackmanie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 crash bandicoon, tank z nes, mario bros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 psal se rok 1985 a vznikla jedna z nejznámějších a nejlepších her na této planetě.. SUPER MARIO BROS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Stim GT2 mas pravdu, JA jednou za cas zahraju ABE:Odeyseus a exodus.. kdo mel PS1 urcite zna :D A na PC obcas diablo coz uz je taky starsi titul a Age of Empire 2. Edit:Uplne sem zapomel na FF8 na PS 1 ktery sem dohral asi 8x, asi nejlepsi hra co sem v zivote hral-dohral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Já mám rád RPG, takže se pohybuju spíš v této oblasti. A samozřejmě, i já mám pár "srdcovek", na které nedám dopustit, i když už mají svoje roky. Konkrétně: Final Fantasy VII, Xenogears, Fallout, Baldur's Gate, Diablo II. Z ne-RPG třeba ten Transport Tycoon (ale v OpenTTD verzi, IMO hodně znatelně vylepšuje hru), Deus Ex, Resident Evil a mnohé další. Tyto hry můžu hrát klidně znovu a znovu a je mi docela jedno, že jsou staré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borec1468625897 Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 U me rozhodne Diablo a Skullmonkeys na PS1 a Silent Hill 2 na PS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Můj favorit je prostě Metal Gear Solid 1 :love: :love: :love: Nic geniálnější snad není! Pak už jedině Adventure Island 3 (nes) :love:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.