Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Máte to také jako já ?

DaVvE

Recommended Posts

O co jde:

Myslím že všichni znáte ten pocit. Kdy vás něco tak baví, že to děláte/hrajete léta a nemůžete se toho nabažit. Mě osobně se to stává jednou za dlouho dobu. A jedna takováto hra mě oslovila. A to je Grand Turismo 1-2. Je spousta verzí. A na konzole a pc. Ale nikdy se nenabažím Grand Turisma 2 na PS1. Mám PS3, v celku nadupaný počítač, ale vždy jednou za čas přijde doba, kdy si ten Playstation 1 zapojím a zahraju si GT 2. Je spousta nových verzí. Ale žádná mě neoslnila jako GT 2. Jen GT 1 je silně podobná. Logicky se to liší grafikou. Ta je o nového Gran Turisma absolutně luxusní, ale i tak si zahraju nejraději GT 2 na opravdu starém PS 1.

Tím se vás chci zeptat, jestli to také máte stejně, nebo aspoň nějak podobně, třeba i u jiných her. Sdělte nám taky nějaké nadšení pro nějakou hru. Ať je na PC nebo konzole.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já hraji, nebo spíše hrál Transport Tycoon a Europa Universalis 2, to jsou snad nejstarší hry ke kterým se vracím.

PS:No a když zmiňujete ty starší hry, tak si myslím a většina z vás asi taky, že jsou někdy mnohem propracovanější po hratelnosti, nestalo se mi v dnešních dobách, že bych se vrátil k nějaké novější hře, která není primárně určená na multiplayer, a zahrál si ji znova. Taky bych řekl, že je to i s dnešními filmy, dnes jsou tak jednoduchého rázu a zápletky jak z dětské knížky.

Odkaz ke komentáři

Stim GT2 mas pravdu, JA jednou za cas zahraju ABE:Odeyseus a exodus.. kdo mel PS1 urcite zna :D A na PC obcas diablo coz uz je taky starsi titul a Age of Empire 2.

Edit:Uplne sem zapomel na FF8 na PS 1 ktery sem dohral asi 8x, asi nejlepsi hra co sem v zivote hral-dohral.

Odkaz ke komentáři

Já mám rád RPG, takže se pohybuju spíš v této oblasti. A samozřejmě, i já mám pár "srdcovek", na které nedám dopustit, i když už mají svoje roky.

Konkrétně: Final Fantasy VII, Xenogears, Fallout, Baldur's Gate, Diablo II. Z ne-RPG třeba ten Transport Tycoon (ale v OpenTTD verzi, IMO hodně znatelně vylepšuje hru), Deus Ex, Resident Evil a mnohé další.

Tyto hry můžu hrát klidně znovu a znovu a je mi docela jedno, že jsou staré.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu