Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

O co jde:

Myslím že všichni znáte ten pocit. Kdy vás něco tak baví, že to děláte/hrajete léta a nemůžete se toho nabažit. Mě osobně se to stává jednou za dlouho dobu. A jedna takováto hra mě oslovila. A to je Grand Turismo 1-2. Je spousta verzí. A na konzole a pc. Ale nikdy se nenabažím Grand Turisma 2 na PS1. Mám PS3, v celku nadupaný počítač, ale vždy jednou za čas přijde doba, kdy si ten Playstation 1 zapojím a zahraju si GT 2. Je spousta nových verzí. Ale žádná mě neoslnila jako GT 2. Jen GT 1 je silně podobná. Logicky se to liší grafikou. Ta je o nového Gran Turisma absolutně luxusní, ale i tak si zahraju nejraději GT 2 na opravdu starém PS 1.

Tím se vás chci zeptat, jestli to také máte stejně, nebo aspoň nějak podobně, třeba i u jiných her. Sdělte nám taky nějaké nadšení pro nějakou hru. Ať je na PC nebo konzole.

Odesláno

No já hraji, nebo spíše hrál Transport Tycoon a Europa Universalis 2, to jsou snad nejstarší hry ke kterým se vracím.

PS:No a když zmiňujete ty starší hry, tak si myslím a většina z vás asi taky, že jsou někdy mnohem propracovanější po hratelnosti, nestalo se mi v dnešních dobách, že bych se vrátil k nějaké novější hře, která není primárně určená na multiplayer, a zahrál si ji znova. Taky bych řekl, že je to i s dnešními filmy, dnes jsou tak jednoduchého rázu a zápletky jak z dětské knížky.

Odesláno

Já mám rád RPG, takže se pohybuju spíš v této oblasti. A samozřejmě, i já mám pár "srdcovek", na které nedám dopustit, i když už mají svoje roky.

Konkrétně: Final Fantasy VII, Xenogears, Fallout, Baldur's Gate, Diablo II. Z ne-RPG třeba ten Transport Tycoon (ale v OpenTTD verzi, IMO hodně znatelně vylepšuje hru), Deus Ex, Resident Evil a mnohé další.

Tyto hry můžu hrát klidně znovu a znovu a je mi docela jedno, že jsou staré.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu