silverhound Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Pokud je jeste slot tak prosim pridat :) velky zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 vypadá to zajímavě:) kolik to bude stát se ještě neví asi co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Nexikar: Psal jsem to o tři příspěvky výše...ale je to v dolarech...14,99$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 jej jsem to přehlídl:) tak si mě taky přidej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Nexikar: okay... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 řekl bych, že to bude stát takových 270 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Počkáme až to někdo zjistí oficiálně...drak3go to kupuje, tak nám pak pošle info o placení atd. Druhá skupina nechť se obrátí na deepthroata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Hoj, omluvám se ale ukradli mi peněženku, takže musím nechat bloknout kreditku. Doufám že se teda najde někdo jiný kdo to koupí, třeba Rowan, ten je důvěryhodný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 já bych rád koupil, ale nemam čím, tak snad rowan.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 co je to snad :) říkam že koupim tak koupim ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Tak paráda:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Okay...a jste už někdo doma na PSku, kde můžete zjistit tu cenu přesně ze Storu? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 350,- pro obyčejňáky, 280,- pro plusáky, a 70,- kdyby se to koupilo hromadně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 líbí se mi, jak je CZ Store totálně nejdražší ze všech PS store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 to je jako všechno, v čr je vše nejdražší:-D ale máme nejmenší platy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Domlouváme to s drak3go...můžeme to koupit na US Store ..což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 to by bylo žůžo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Byl mi banován chat, jelikož můj bratr tam psal v době mé nepřítomnosti hovadiny, tak se za něho omlouvám a doufám, že nikoho neurazil...je to tak trochu pako... až se mi ozve drak3go tak sem dám info ohledně Limba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Už jsem zkoušel tu trial a musím říct, že neuvěřitelná pecka. Ta cena mi přijde vážně pěkně vyhoněná, no alespoň se člověk nemusí cítit špatně za to sdílení účtů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 taky to tak cítím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 jak to tedy vypada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Rowan:) kdy to budeš kupovat? peníze pošlu hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Hrál jsem trial a už mě to chytlo takže to plné bych jsem šel určitě takže kdyby někdo vypadnul tak bych se hlásil určitě :-) A nebo jestli bude ještě někdo zakládat znova tak bych šel do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 ted jsem hrál taky trial, šup šup ať už je to koupený:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 "A" skupina: Lidi, nemůžete někdo zkusit, jestli Vám jde přes internet (PC) vytvořit nový user acc? stránky http://us.playstation.com, tam zvolit "Sign In" a následně "Create a new account"? Mě to už od včera hlásí, že PSN server je "Under Maintenance". Co s tím zase Sony dělá proboha? Asi už to dlouho fungovalo, tak to museli zase odstavit :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.