Rowan Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 tak omlouvam se ted jsem dorazil....kazdopadne ja jsem pro skupinu a us acc mam svuj zatim nesdilen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Dobře, ta nabídka zůstává "otevřená", takže máte o čem přemýšlet. Případně, jiná pětice lidí, pokud by byl zájem :-) Mám zdá se všechny potřebné informace k principu funkčnosti těch účtů, BiG thanks všem co se podíleli na vysvětlení. Už se nějak vyrovnávám s tím, že počet účtů v PS3 poroste, takže mi teď dejte nějaké desítky minut čas, jdu s tím zabojovat, založit, zaplatit a stáhnout. Jakmile to bude, vrátím se zpět a napíšu. th0ca je pro mě známý uživatel, iTrader uživatele shtrbi a JohnnyX360 jsou pro mě zárukou spolehlivosti a za spoocka se zaručil JohnnyX360, takže údaje dostanete všichni hned spolu s údaji o mém č. účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Já chci hlavně ted Limbo, ale do skupiny bych taky šel podle toho co by jste brali. Mám - M&M, Trine, gow1,2, moon diver a ještě nějaký myslim musim kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Nexikar a Rowan: Hoši vy jste jiná skupina ...to si musíte vyřešit vy... drak3go: Děkujeme ;-) jdu žhavit PSko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 ok, ještě dneska pošlu peníze, až dostanu tvůj bú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 shtrbi a vaše celá skupina bude nakupovat víc her nebo jen tuhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Zatím Limbo...pak se domluvíme, zda bude něco víc nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 jak už bylo řečeno, tak hromadný nákup jedné skupiny je problematický, pokud má někdo zájem, tak ať založí vlastní skupinu ;) já třeba silně uvažuju o nákupu Need For Speed Hot Pursuit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Update: Po zdlouhavém procesu vyplňování údajů pro nového uživatele, jsem došel až na konec nákupu, kde končím na chybové hlášce: "Funds could not be added to your wallet" a následně "ERROR 80023102" Může to být z důvodu probíhající maintenance, ale taky ne. Návrh řešení: Počkat a zkusit později anebo zkusit koupit na CZ store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Hlavní je otázka jakou kreditkou jsi to tam zadával, protože jestli je ta kreditka na českou adresu, tak je možné, že ti to ani nepovolí. Zkoušel jsi to někdy v poslední době? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Kreditka je moje a tudíž je na moji adresu. US kreditku pochopitelně nemám, to asi málokdo tady. Platil jsem s ní v historii na tom mém prvním US účtu a to šlo, ale to bylo dlouho před tím, než vůbec hackeři začali napadat sítě Sony. Když zakládám uživatele v PS3, chce to mimo jiné i adresu. Ta (předpokládám) musí být US. Pak, když to po mě chce údaje o kreditce, tak už mi to zemi US nedovolí změnit a je tam automaticky nastavená, takže i kdybych třeba na krásně chtěl zadat adresu CZ ke které kreditka patří, nejde to, alespoň ne země. Tím pádem jméno, ulice ani město nemá smysl myslím měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 hele, CZ kreditku ti US Store nesežere, takže US účet padá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 No na US učtu nejde už nakupovat protože vám to už nevezme kreditku prostě to napíše tu chybu co jsi vypsal i já jsem to tak měl a to jsem zkoušel dvě kreditky a pořád to bylo to stejný už na US nejde nakupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 nedávno jsem to zkoušel při nákupu Mass Effect 2, nakonec to budeme kupovat na CZ store, ale 70Kč nikoho nevytrhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Hmm, tak pokud nejde použít CZ kreditka na US shopu, tak to musí být něco nového, protože dřív to šlo. Každopádně, škoda, že tuto informaci jsem nedostal předem, ale až teď. Nepředpokládali jste snad kluci, že mám US kreditku, že ne? Kreditní kartu cizí země vám banka nevystaví, pokud se neprokážete platným bankovním účtem dané banky v dané zemi a ten vám nezřídí, pokud tam nemáte bydliště. Tak by mě zajímalo, jak tady někdo může nabízet nákupy na jiných obchodech, než CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Většinou má buď voucher a nebo koupil rovnou account s nějakými penězmi na něm (často z kradených kreditek). Ale moc často se tu jiné než CZ účty neprodáváj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Mno kakat na to...prostě dáme 70,- ...myslím, že to je ještě v pohodě....sice samozřejmě nejdražší, ale co máme mi kluci český dělat, když to všechno Sony takhle pořád pitomě vymýšlí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Tak to je škoda, je fakt, že v minulosti to šlo... no tak hurá na českej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 tak jak? rád bych to ještě dneska aktivoval zítra ráno do práce a pak hurá za přítelkyní, tak honem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Takže koupeno na CZ Store. Kdo na mě máte ICQ, napište mi tam, kdo nemáte, napište mi PM pro informace, případě pošlete ICQ, pokud chcete, abych si vás přidal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Staženo a posláno na účet..dobrou lidi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Skupina 2 Peníze (70Kč) pošlete Rowanovi, pokud jste tak již neučinili. Potvrzení o platbě (třeba screenshot) pošlete mě a já vám hned zašlu údaje ke stažení hry. Já to teď du zkusit jaká je to pecka když to všichni tak vychvalujou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 23, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Je to vážně zábava, genialita v jednoduchosti a hratelnosti. Netradiční podání Č/B grafiky, ale je to děsně chytlavé. Vůvec nelituju té koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 koukám, že s k soňákům dostala po roce hra....škoda, že lze sdílet účty....by mě pak zajímalo kdo z vás by si ji koupil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 ja sem treba tech 350 vyplazl:p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.