mesyas Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 no podle toho co jsem dočetl tak update na 13599 ti z 9504 i kdybys neměl flash udělá ten 0272 takže jediná možnost je deska PCB(kolem 2000kč) ale myslím že nedávno vykoumali novej způsob jak to znovu flashnout ale přesně to nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 ale koukej :D jak mas HDD u xka...mno tak tam si muj flasher poznacil todle ----> 9504 LT+1.9 0272 13146 Tak ted nevim....chapes kdybych tam uz mel ten 0272 ale nechapu ze bych to mel v kombinaci s DB 13146, mno tak po update bych mel jen novej ten 13599 ale 0272 by se nijak nezmenil ne? :D fakt nevim, v tomto jsem totalni amater. Jinak ten novej flash myslis 1.91 ne? :D Nicmene nej bude stejne LT+2.0! Nekdy si rikam ze to ti skrblici s original Xboxem maji lehci nez mi s flashnutyma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 tedka ten new flash 1,91 postup vypalovani her u ap25-ap26 je stejny jako predtím abx level 3 atd..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 U nového CFW LT+ 1.91 není třeba aplikovat žádné nové patche přes ABGX - žádné nejsou. Nadále fungují kopie, pořízené předtím patchnuté na DB 13146. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 U nového CFW LT+ 1.91 není třeba aplikovat žádné nové patche přes ABGX - žádné nejsou. Nadále fungují kopie, pořízené předtím patchnuté na DB 13146. A asi také na všechny dřívější ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 A samozřejmě také pro majitele starších DB patchnuté na příslušné verze jejich DB :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 (ok mam arcade-jaspera- flash 1,90 mechanika benq, dashboard-2.0.13599.0 ) takže až budu mit flash 1,91 tak hry např black ops mw2 projedu pres abx na level 3.. a pofaka to to jsem chtěl vědět a ješte hry přes live mužu hrat bez problemu??????Předem Díky chalani.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 (ok mam arcade-jaspera- flash 1,90 mechanika benq, dashboard-2.0.13599.0 ) takže až budu mit flash 1,91 tak hry např black ops mw2 projedu pres abx na level 3.. a pofaka to to jsem chtěl vědět a ješte hry přes live mužu hrat bez problemu??????Předem Díky chalani.) Nepochopil jsi podstatu . Patchování AP25 v ABGX na FW 1.91 už není potřeba . ABGX ale samozřejmě používat kvůli kontrole . Pro hraní na live ale je třeba též patchovat SSv2 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Nepochopil jsi podstatu . Patchování AP25 v ABGX na FW 1.91 už není potřeba . ABGX ale samozřejmě používat kvůli kontrole . Pro hraní na live ale je třeba též patchovat SSv2 . Podle toho, co píšou k vydání FW 1.91, tak je pro hraní na nejnovějším dashboardu potřeba mít patchnuté hry jako pro dashboard 13146. Nezdá se, že by to úplně vyřazovalo AP 2.5, jen možná ty ochrany navíc, který přidalo AP 2.6. Takže je pořád potřeba mít ve hrách nejnovější patche z abgx, jen teď nové patche nepřibily. Tohle teda platí pro nejnovější dashboard 2.0.13599.0, pro starší je vždy potřeba mít patche k tomu danému dashboardu. Je to teď důležitější než kdy předtím, dobře patchovat hry, protože FW 1.91 už nemá tu bezpečnostní pojistku, černou obrazovku, která se objevila když AP nesouhlasilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 jj super tohle sem potřeboval vědět diky moc!.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Hele toro snazim se o help od nekoho lae zatim nikdo :D Výše jsem psal ohledne CFW co mam..... 9504 LT+1.9 0272 13146 A praveze to po me chce update, pac se pochopitelne nemuzu prihlasit na XBL :( Muzu pouzit update ci nikoli! diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Můžeš na LT+1.9 se už fw nesmaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Můžeš na LT+1.9 se už fw nesmaže Má slimko a nenapsal přesně jakou mechaniku. Je možný, že mu to tam hodí nejnovější stock firmware a zamče ji (http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software). Jen u Phat xboxů je jistý, že se FW+ 1.9 nesmaže a mechanika nezamče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Přesne tak, pozor na to. Byl tu dokonce jeden uživatel, který psal, že updatem na 2.0.13599.0 si vrátil stock a zamknul mechaniku... Jen už nemohu najít ten příspěvek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Pěkný no! Mám LiteOn ale ted presne nevim jaky tip :/ To je pekne naprd!!!! to abych to znovu poslal na "FLASH" ?!!! :( A VÍTE CO, JÁ ASI UDĚLÁM UPDATE A PAK NAPÍŠU! SAKRA!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Pěkný no! Mám LiteOn ale ted presne nevim jaky tip :/ To je pekne naprd!!!! to abych to znovu poslal na "FLASH" ?!!! :(A VÍTE CO, JÁ ASI UDĚLÁM UPDATE A PAK NAPÍŠU! SAKRA!!!! Tomu říkám oběť pro poskytnutí informace druhým :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Tomu říkám oběť pro poskytnutí informace druhým :) mmmm tak kdo jiný by to udělal! jinak ješte aspoň pořádný info o Xku: XBOX Slim Lite On 0227 DB: 13146 Flash: LT+ 1.9 Nicméně ted jsem provedl UPDATE na 13599 a hádejte co? Pěkně mi to uzamklo mechaniku :D Misto PLAY GAME mam PLAY DVD! Takže to nefunguje, no nic zejtra to posilam na LT+1.91 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Označení 0227 neexistuje, buď 0225 anebo 0272 (předtím 9504). Podle toho co jsi psal předtím i teď po provedení update to je ten případ 0272. V příspěvku (viz. níže) jsem psal, že na těchto mechanikách se při updatu na DB 13599 přepíše FW na stock (OFW) a uzamkne se mechanika. Flash teď bude ve tvém případě trochu komplikovanější než doposud, ale u mechaniky 0272 ne zase o tolik. Píši to jen proto, abys byl připravený, že si flasher může říct o vyšší částku, než jsi platil pri prvním flashi. http://console-forum.net/tema/126414-zpravy-a-fakta-o-mo-nostech-flashnuti-x360s-9504-0225-0401-1071-0500-a-db-2-0-13599-0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Označení 0227 neexistuje, buď 0225 anebo 0272 (předtím 9504). Podle toho co jsi psal předtím i teď po provedení update to je ten případ 0272.V příspěvku (viz. níže) jsem psal, že na těchto mechanikách se při updatu na DB 13599 přepíše FW na stock (OFW) a uzamkne se mechanika. Flash teď bude ve tvém případě trochu komplikovanější než doposud, ale u mechaniky 0272 ne zase o tolik. Píši to jen proto, abys byl připravený, že si flasher může říct o vyšší částku, než jsi platil pri prvním flashi. http://console-forum.net/tema/126414-zpravy-a-fakta-o-mo-nostech-flashnuti-x360s-9504-0225-0401-1071-0500-a-db-2-0-13599-0 Ano omlouvavm se 0272 nikoli "0227" !! No prave, toho se taky bojim, jen doufam ze to nebude nejaky prevratny zasah do desky bo proste "rýpání do pristroje" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Bez HW zásahu se to 100% neobejde a pokud mas v mechanice Winbond čip, bude zásah natolik výrazný, že přijdeš určitě o záruku. V případě čipu MXIC záruka možná zůstane, záleží na štěstí. Více si přečti v odkazu, který ti poslal drak3go na jeho topic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Bez HW zásahu se to 100% neobejde a pokud mas v mechanice Winbond čip, bude zásah natolik výrazný, že přijdeš určitě o záruku. V případě čipu MXIC záruka možná zůstane, záleží na štěstí. Více si přečti v odkazu, který ti poslal drak3go na jeho topic... Winbond už jde odemknout jinak, než tím pájením do čipu? Teda ještě výměnou PCB desky, ale ty ještě nejsou dostupný, nebo jo? Každopádně to pájení vypadá fakt brutálně :D Ale myslím, že tam není 100% úspěšnost, že spousta mechanik takhle ještě pořád může umřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Tušíte někdo k čemu to je ? http://x360key.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Tušíte někdo k čemu to je ? http://x360key.com/ Emulátor DVD mechaniky. Stačí nahrát hru na disk a funguje to skoro jako DaemonTools pro PC. Není třeba mít ani flash. Ale podle c4evi je to docela snadno zjistitelný pro Microsoft a že to snad i můžou nějak znefunkčnit, ale tím si nejsem jistej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 aha,dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Winbond už jde odemknout jinak, než tím pájením do čipu? Teda ještě výměnou PCB desky, ale ty ještě nejsou dostupný, nebo jo? Ne ještě, ale už pomalu nejsou dostupné. Na pár zahraničních shopech na ně možná při troše štěstí ještě narazíš, já budu mít pár ks k dispozici snad během tohoto týdne. Jinak Winbond jdem odemknout taky Geremia hackem aka Kamikaze, taky se o tom dočteš v mém příspěvku zmiňovaném výše. Tušíte někdo k čemu to je ? http://x360key.com/ Věc, o které se už dlouho mluví, která se opěvuje, jejíž datum vydání se už X-krát posunulo, kterou ještě nikdy nikdo neviděl a málokdo věří, že vůbec někdy funkční uvidí. Jinak, už má hodně klonů pod různými názvy různých výrobců, zatím ale vše jen v obecné rovině, bez hmatatelných důkazů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.