Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Playstation 3 + 3D TV

Im_4NTY_cze

Otázka

Zdravim , včera jsem zakopil 3D telku , LG blabla , model je snad nepodstatný , je 3D , a tak jsem si sehnal 3D film na blue-ray, pustil sem film , a kdyz chci dat play zepta se me to jestli chci ve 3D , ale nejde to spustit jelikoz to pise ze nemam 3D blue-ray prehrávac , neví někdo ? jestli PS3 umí přehrát 3D film , pokud ano co musim udělat aby to šlo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
Opravdu ??? Já na Xboxu mám standardní 1.3 a 3D jede v pohodě.

Přes "standardní" v1.3 3D opravdu nepustíš. Něco jiného je specifikace v1.3a/b/c, kde sice ve specifikaci 3D najdeš, ale s jistým omezením.

Více info např. na Wikipedii zde http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Specifikace HDMI 1.4 v sobě nese řadu rozšíření oproti předchozím verzím, která však nemusejí uživatele PS3 nijak znepokojovat {např. HDMI Ethernet Channel, ARC (Audio Return Channel) apod.}. Uvedením této nové specifikace se počet standardů, definujících typy HDMI kabelů, rozrostl ze 2 na 5:

- Standardní HDMI kabel

- Standardní HDMI kabel s Ethernet

- Standardní Automotive HDMI kabel

- Vysokorychlostní HDMI kabel

- Vysokorychlostní HDMI kabel s Ethernet

Pokud zůstaneme u podstaty věci, tedy zobrazení 3D, pakliže Sony implementovalo tuto podporu do svojí PS3 (od jisté verze FW), potom pro dosažení 3D zobrazení na TV podporujících funkci 3D postačí kterýkoliv z vysokorychlostních HDMI kabelů (kvůli značné propustnosti dat).

Přidanou hodnotou verze HDMI 1.4 pro 3D je duální stream v 1080p, což je ale hudba budoucnosti, určitě daleké pro konzole (tuším snad ani Avatar 3D v kinech nebyl dělaný na tak vysoké rozlišení).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu