BlackGold Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Mám takové 2 dotázky sice jsou hloupé ale přesto se zeptám :D. První je která hra má asi nejvíc DLC a druhá která hra má největší hrací dobu nemyslím sandbox jako minecraft protože ten nemá žádný konec. Dík za odpovědi. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 nejdelší dobu hraní mám zatím u moder warfare 2 (240h) ale to už je staré. Pak je tu Black ops a u toho se člověk sakra odráguje :D. No Minecraft sice nikdy nekonči ale já ho mám originál kvuli multaku uz me to prestalo vavit, ono si posavis dum, pak zase, a casem to omrzí. Ale to je můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 World of Warcraft ma to opravdu dlouhou hraci dobu.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Bad Company 2, Left 4 Dead.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 No Bad Company 2 bych si nebyl zas tak jistý ale třeba Crysis 2 má dost dlouhou herní dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Fallout3 - pokud budeš chodit po světě, objevovat věci atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 bfbc2 a pak gothic a risen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackGold Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 No já znal jednu hru už nevýpím jak se to jmenovalo nějak Wampyre story nebo jak ale singlplayer mněl na normální obťížnost 20 hodin. A nebylo tam ani volné chození po světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Zaklínač 1,2 , Fallout 3 + všechny DLC (je jich hafo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Dragon Age Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Mario, dostaneš se do čtvrtýho levelu a ten se donekonečna opakuje xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Jak říkal Kubi tak Dragon Age: Origins má hodně dlouhou hrací dobu a má i hodně DLC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Fajn: Pane boze jenom protoze jsi neprisel na tu jednoduchou hadanku tak neznamena ze se ten level donekonecna opakuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Oblivion.... pokud budes delat vsechny questy a prozkoumavat svet tak to budes hrat hodne dlouho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 StefiCZ: To by tam napřed nějaká musela bejt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Snad všechny Tycoony :D (např. Roller Coaster Tycoon) Might and Magic VI Fallout 1,2 Baldurs Gate Diablo II QUAKE (2,3) Jinak i zmíněný Gothic, Dragon Age, TES a WoW :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 The elder srolls ma dcl dlouhou hrací dobu + ty DLC,Fallout 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 14, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 No já nevim, já bych řekl, že Halo 1 a 2 kampaně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
talama Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Nejdelší hrací doba? Co třeba taková Operace Flashpoint + resistance? Či ArmA a ještě Mafia 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Nejdelší hrací doba? Co třeba taková Operace Flashpoint + resistance? Či ArmA a ještě Mafia 1. ? Nejdelší hrací doba? Mafia [jedna z nejlepších her] se dá projet v poho za den... = několik hodin hraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion999 Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 World of Warcraft + TBC + WoTLK + Cataclysm, Hrá je svím způsobem nekonečná ale jako konec se dá pokládát postava na maximálním levelu s nejlepším vybavením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragunov7925 Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Mount & Blade priznam se ze si nejsem jist jestli to ma nejaky konec protoze jsem to nikdy nedohral, ale jestli ma konec tak je to hra na opravdu hodne dlouhou dobu. Jinak Sacred, Sacred 2 a serie Gothic taky dokazou zabavit na par desitek hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chowky Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Podle mého usouzeni, na příběh a singleplayer je to Skyrim, 10h kampaň + 100h jiných questu (podle recenzcnich webu) + další hodiny jako DLC a jako multiplayer bych osobně dal World of Warcraft nebo League of Legends, kvůli hodně hráčům a dobre hratelnosti :) TapTalk Neo V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 řekl bych že sportovní hry :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chowky Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 řekl bych že sportovní hry :cheesygrin: Ty praveze brzo omrzí :/ TapTalk Neo V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.